Ales İn Kullanıldığı Yerler (Başvurular Başladı)
-
Ales deyince genelde yüksek lisans geliyor sadece ama son zamanlarda başka başvurular içinde istenmeye başlandı
bazen bunları çok geç öğrenince iş işten geçmiş oluyor
bu hafta başvuru bitiyor ve kararsızım girsem mi ?
Ales puanım diyelim 90 üstü yapabileceklerim neler?
KPSS puanıyla birlikte bir işe yarıyormu. kpss ye gireceğim zaten. MBA hoşuma gidiyor ama yüksek lisansa göre denen çok pahalı
benim arkadaşım işitme engelli öğretmeniydi yılda 3 kişi aldığından yıllarca atanamıyordu
milliğ eğitimden gitti zihinsel öğretmen kursu aldı hemen anında atandı. Şimdi bu tip kurslara katılma şartı ALES konmuş. bu bir örnek
geçenlerde spor akedemisinde okuyan bir kişiye öğretim üyesi için ales şart değil denmişti. Bundan haberim yoktu. güncel bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
kimse girmiyor mu bu sene
-
Bende başvuracam sonbahar alesten 77 almştm. Bu sefer bşraz mantık sorularına çalışcm formasyon için gerekşi fen ede. Mezunları için.
-
HeYeT bunu yazdı
Bende başvuracam sonbahar alesten 77 almştm. Bu sefer bşraz mantık sorularına çalışcm formasyon için gerekşi fen ede. Mezunları için.
fen için çook çalışman lazım.
ümidini kırmak olmasın ama kpss birincisi bundan önceki yıllarda fen bölümüydü. adam 100 ful çekmiş ama kadro açmamıştı o yıl devlet. şahsen adına ben üzülmüştüm.
fen derslerini türkiyede çok az buluyorum çok önemli bir bölüm bence. ama her ihtimale karşı ek bir seçenekte düşün istersen
ben geçen yıl girmiştim çok çalışmadım bir iki hafta 65 almıştım.
-
futurist bunu yazdıHeYeT bunu yazdı
fen için çook çalışman lazım.
ümidini kırmak olmasın ama kpss birincisi bundan önceki yıllarda fen bölümüydü. adam 100 ful çekmiş ama kadro açmamıştı o yıl devlet. şahsen adına ben üzülmüştüm.
fen derslerini türkiyede çok az buluyorum çok önemli bir bölüm bence. ama her ihtimale karşı ek bir seçenekte düşün istersen
ben geçen yıl girmiştim çok çalışmadım bir iki hafta 65 almıştım.
Bahsettigin fizik olmasin hocam?
Fen bilgisi icin atamalar iyi seviyede...
Senin bolum ne, amac ne? Hedefini soylersen daha iyi yardim alabilirsin. -
Yanlş anlaşıldı. Fen ede. Matematik benmki. Alımlarda iyi yani.
-
doğru haklısınıznız fizikti sanırım.
benim mi hiç sorma iktisat
yani sokaktaki her 2 kişiden biri benim bölüm :)))
işletme iktisat kamu yönetimi maliye kardeşler...
ben aslında MBA istiyorum
ama bu bölüm çok uçmuş durumda. ev parasına nedir anlamdım
üstelik okudun üniversitedede kalamıyorsun gerçi öyle beklentim yok ama
-
bende gircem kendimi denemek icin
-
bende girecem ama ne işe yarar pek bilgim yok.
elde bulunsun ne olur ne olmaz lazım olur diye.
son alese girmiştim şerrolar ne sormuş öyle hiç bakmadan girdiğim sınavdan 79 almıştım çalıştık 78 aldık.
neyse ama bildiğim kadarıyla y.lisans dışında bek bi işe yaramıyor.bazı devlet kurumlarıda işe alımlarda ales istiyor diye birşeylerde hatırlıyorum. :)
-
Dun fakulte ing hocasi alan secimlerin dede artik yds istiyorlar dedi daha bakmadim alan secimi dedigim muh. Ler ucuncu sinifta alan secip ozelkesyor.. Uc noktadaki alanlar icin yds ouani istiyorlar herhalde yBirde millet ielts mi oyle bir sinav var ona calisip yds yerine saydiriyormus o daha cok sozele dayali diye ....
akmarky tarafından 12/Mar/14 17:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Ales e başvuru yaparken ne amaçla başvurulduğu soruluyor. Burada yazdığımız amaç dışında kullanamıyor muyuz yani? Bilen var mı?