folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Alevi Meselesine Nokta.

Alevi Meselesine Nokta.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    sen bence son nokta degilde provakotorluk yapiyorsun! kardes! ßak ßi tarafindan uydurup sallama bazi yazdiklarin alevilerin kendi inanclarinca yapilan seyler! gercek alevi taklit alevi diye bir sey varsa bunuda sizin gibiler ortaya atiyor! adami cileden cikartmayin ya! kimsin ki sen aleviler oyle boyle diye yorum yapiyorsun ? sen resmen alevilere dinsiz imansiz allahsiz diyorsun! senin ne haddine peki bunlari alevilere soylemek ? sana mi dustu bunlari soylemek ? akilli olun efendi durun! git islamic_force un actigi forum u oku kim neymis aleviler naparmis! orda benimde yazim var. 10 yillik arastirmalar yaptik / yaptilar diyorsun. nesinde arastirma yapiyorsun? irkcimisinda bu kadar aleviler ustunde durdun/durdunuz ? al benden sana ornek bugun bi sunni cocuk hirsizliktan iceri girdi sunnilerin hepsi hirsizmi ? illa senin sewiyenemi inelim gider topicleri iyice okursun kim ne yazmis ne etmis hit yapmak icin bence yanlis topicler acma. hadi selametle.

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    senin varya götünden kan alırım lan...kaç yaşındasın lan sen şerefsizin çocuu.ne hiti lan pezevenk itoğlu it...saydırma şimdi diğer aile fertlerine Ufacık yaşın var bilmediğin konulara balıklama dalma ..baktınki millet tteresliyor diye sende illa bende tersleyim mi diyorsun lan yalama....msn adresini ver bana at pm den bak seni nasıl yamultuyorum ben

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    senin seviyenin ben amona koyum...tamammı bana yaptırmıcam şeyleri yaptırıyorsun....orospu çocuğu seni beni bilen bilir burda daha adını ilk defa duyduğum şerefsize bak lan...neler yazmış a.çaktığım yalama köpeği seni.karakteresiz pezevenk msn adresini yaz bana

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    seni bi konu açtın hit yaptın diyelim ..o hitler götüne mi giriyor senin ..banane lan hitten benim amacım insanlara bilgi vermek/almak.gavatın çocu seni.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    gel pc pc bazi dogrulari soyleyip ondan sonra millete sovmekle o soyledigin birkac dogruyu da yanlis anlasilacak hale getiriyorsun , boyle bi konu acip kufurler etmen seni haksiz duruma dusurur . varsa dogru bildigin seyler sonuna kadar savun ama kufur etme ki senin soylediklerini bi dusunelim , arastiralim .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    multiyano
    multiyano's avatar
    Erkek
    :)))))))))hihihihiiihihahhahhah zuhahahahhaha

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    kimsenin yazdigi beni alakadar etmez bu bir herkez seni tersledise bu umrumda deil kimseye guvenmem burda beni ilk defa gormussundur buda umrumda deil. yazdigin kelimeleri bil konus. efendi ol kimsenin efendiligini bozduracak kelimeler yazma. forum modlari umarim geregini yapar. senin yazdiklarin bilgi almakla yada bilgi dagitmakla alakali seyler degil alevileri kotuleme amacli yazilmis sozler akil yasta degil bastadir. bunu anlayamayacak kadar cocuksun sende. bence bu konu kilitlensin.

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madrakaru
    Madrakaru's avatar
    Erkek
    gEL_pC_pC'nin banlanmasını istiyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    hayr anlamadigim konu. ben kufur icerikli birsey yazmadim bu kadar kufuru ne hakla ediyor bana onuda cozemedim zaten. birileri banlanacaksa banlansin yada konu duzeltilsin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    salağa bak aleviler müslüman mı dior.
    Haz ali müslümandı onlar da müslüamn en azından buradan mantuık yurut ak.
    hz.alinin hilafetini istemeynelr isteyenler bir de kararsızlar va bu mevzu da.
    aleviler direkman ali peygamer muhammed nanay die birşey dememişti demez asla demez...
    hz.muhammed olmasa hz ali da belki o islam devletide yonetici olamaycak halifeliğe giremeycekti.
    kıt bilginle yorum yapıosun ak
Toplam Hit: 7392 Toplam Mesaj: 47