Alın Kazzık Bi Soru Yapana Aferin Ulan
-
şimdik gençler benim sorum aslında çok kolay bunun için lütfen kanalı zaplamayınız bakalım ne kadar sazansınız ahanda soru yo
2.2=? yani iki kere iki
cevap:haerkez 4 dicek dimi deil işte 2.2=tam 4 deildir aslında
3.9 dur isterseniz çeşitli kaynaklardan araştırabilirsiniz valla ben matematik hocasının yalancısıyım -
2'den 2 çıkarsa dört olur diyor du matematik hocası. Dedim "sebep?". dedi ki iki inekten iki inek çıkarsa toplam 4 ineğimiz olmaz mı? bende mal mal baktıydım :D adam da gayet ciddiydi espri felan yapmıyodu
-
valla hocanın şaka yapar gibi bi hali yoktu adam ciddiydi hatta bi çocuk ona bu konudkatıldı arkidiş yo
-
gecen gaztede okudum matametikçiler iki kere ikiyi 5 yapmışar elinde eski gazetesi olan varsa baksın SABAH gaztesi tarih 02 05 2006
-
2+2 nın 5 ettıgını duydum ama 3.9 u duymadım bizde sormustuk matematıkcıye bılmıyon dedıydı
-
hajı keklemişler seni:D
-
ya faktöryel ile yapıcan 3 tane 0 toplarsın 3 olur.
ama hocalarınıza bi sormanız lazım faktöryel kullanabilir miyiz? -
ilk okulda matematikden başarız bazı bilimadamları oturuyorlar lan dur şu milletin aklını karıştıracak 2-3 garip şeyler bulayım diorlar sonrada forumlarda beyin sikiyorlar.İyi hocalar siz öss de vs.ünide finallerde 2+2 lik bir yer çıkarsa 3.9 yapın doğrusu o:)
-
Soruyu boşverin Antikkiyin İmzası çok İlginç ama harbi güzel imza :D
+
Matemetik bence çok iğrenç siktim sene örenemedim matemetiği :D:D :p
-
Beyler 2+2=5 böyle bişey var.Ben mantığını gördüm, formülüde, ama insanın kafası karışıyo biraz buna PARADOX diyorlar, aslında imkansız birşeyi oluyormuş gibi gösterme.Bakın size bi site vericem www.mcilker.com bu siteyi araştırın eğlenceli şeyler var, eğer biraz daha dikkatli bakarsanız paradox diye bişey görürsünüz.Bu dosyayı indirin iki bölüm çıkacak karşınıza sanırım fizik ve matematik galiba.Şimdi matematik kısmındaydı galiba unuttum, girin bakın orda göreceksiniz.
Saygılar...
-
olm bizim ünide matematikçi arkadaşlarvar adamlar 2+2 yi 5 te yapar 3.9 da yapar matematik sabit birşey değil adamlar gerçekten 2+2=5 diyor ispatlıyor birde...Zaten bilişimi sevdiğimiz kadar matematiği sevseydik tbt ailesi olarak ÖSS de derece yapardık hepimiz...:))