folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alın Kazzık Bi Soru Yapana Aferin Ulan

Alın Kazzık Bi Soru Yapana Aferin Ulan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Misanthrope
    Misanthrope's avatar
    Erkek
    millet karistirmayin kafalarinizi yaa..
    2+2=5, yada bunun variantlari hep ayni mantik üzerinden calisir.. "0" faktörü.. yani carpim sirasinda "0" görülmek istenmez yada bilerek saklanir.. "3.9" olayini bende ilk defa duyuyorum.. ama yine bu 0 dalgasiyla buna da ulasilabilir..

Was mich nicht umbringt,macht mich stärker! Nietzsche
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    bizim hocada 2.2=5 dedi .sen doğru b,ildiğinden sasma
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek
    2+2=3.9 eder. bu anşytayn bulmuş

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek

koc matematık kesın hesaptır

2 parmagını ac sonra dıger 2 parmagını actıgında kac buluyosun 4 olmuyomu? olmuyosa senın parmak larda problem vardır

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

efendim şimdi 2x2 = 3.9 önermesini veriyoruz eveet

şimdide iki tarafı 0 ile çarpıyoruz bak nası çarpıyorum şimdi

2x2x0 = 3.9x0

0 = 0

demekkiii 2x2 = 3.9 muş niye ? çünkü sonuç eşitlendii

Zimbabwe
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Misanthrope
    Misanthrope's avatar
    Erkek
    "3.9" u ararken ilginc bir site buldum...

http://www.stetson.edu/~efriedma/numbers.html

p.s=google dan sonra "3.9" olayinin bir keklenme zinciri olduguna kanaat getirdim.. :)

Was mich nicht umbringt,macht mich stärker! Nietzsche
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    şunu asla unutmayın bu tip sorularda %90 ihtimal ile "0"ları sadeleştirme söz konusu "0" asla "0" ile sadeleşmez. ssebei belirsizliktir 0/5=0 deriz, 5/0 a ne deriz? yada 0/0 ? son 2 yazdığım belirsizliktir. bir çok belirsizlik vardır aklıma gelenler : 0^0, sonsuz/sonsuz, sonsuz*0, sonsuz*sonsuz, sonsuz/sonsuz, sonsuz-sonsuz, (sonsuz)^0 .... böyle gider.------------------------ alın benden de bir paradox "Ben Hep Yalan Söylerim" cümlesi doğru mudur yanlış mı? paradox a iyi örneklerden biridir. ama iyi düşünün.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Akapella bunu yazdı:

Beyler 2+2=5 böyle bişey var.Ben mantığını gördüm, formülüde, ama insanın kafası karışıyo biraz buna PARADOX diyorlar, aslında imkansız birşeyi oluyormuş gibi gösterme.Bakın size bi site vericem www.mcilker.com bu siteyi araştırın eğlenceli şeyler var, eğer biraz daha dikkatli bakarsanız paradox diye bişey görürsünüz.Bu dosyayı indirin iki bölüm çıkacak karşınıza sanırım  fizik ve matematik galiba.Şimdi matematik kısmındaydı galiba unuttum, girin bakın orda göreceksiniz.

Saygılar...

arkadşlar ben bu sitedeki şeyi size yayınlıyorum

X = Y ................................................olsun
    X² = X.Y............................................eşitliğin her iki tarafını 'X' ile çarptık.
    X² - Y² = XY - Y²..............................her iki taraftan 'Y²' çıkardık.
    (X + Y).(X - Y) = Y.( X-Y )...............sol tarafı çarpanlara ayırdık, sağ tarafı 'Y' parantezine aldık.
    ( X + Y ) = Y.....................................( X - Y )'ler sadeleşti.
    X + X = X..........................................X = Y olduğundan,
    2.X = X..............................................'X' leri topladık.
     2 = 1 ................................................'X' ler sadeleşti.
     3 + 2 = 1 + 3....................................her iki tarafa '3' ilâve ettik.
    5 = 4..................................................buradan,
     5 = 2 + 2.......................................'4'ü, '2+2'  şeklinde yazdık.  HATA NEREDE :))

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    valla hacı seni fena keklemişler ya bir müridimizin keklenmesi kötü ya valla üzüldüm sana
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı:

Akapella bunu yazdı:

Beyler 2+2=5 böyle bişey var.Ben mantığını gördüm, formülüde, ama insanın kafası karışıyo biraz buna PARADOX diyorlar, aslında imkansız birşeyi oluyormuş gibi gösterme.Bakın size bi site vericem www.mcilker.com bu siteyi araştırın eğlenceli şeyler var, eğer biraz daha dikkatli bakarsanız paradox diye bişey görürsünüz.Bu dosyayı indirin iki bölüm çıkacak karşınıza sanırım  fizik ve matematik galiba.Şimdi matematik kısmındaydı galiba unuttum, girin bakın orda göreceksiniz.

Saygılar...

arkadşlar ben bu sitedeki şeyi size yayınlıyorum

X = Y ................................................olsun
    X² = X.Y............................................eşitliğin her iki tarafını 'X' ile çarptık.
    X² - Y² = XY - Y²..............................her iki taraftan 'Y²' çıkardık.
    (X + Y).(X - Y) = Y.( X-Y )...............sol tarafı çarpanlara ayırdık, sağ tarafı 'Y' parantezine aldık.
    ( X + Y ) = Y.....................................( X - Y )'ler sadeleşti.
    X + X = X..........................................X = Y olduğundan,
    2.X = X..............................................'X' leri topladık.
     2 = 1 ................................................'X' ler sadeleşti.
     3 + 2 = 1 + 3....................................her iki tarafa '3' ilâve ettik.
    5 = 4..................................................buradan,
     5 = 2 + 2.......................................'4'ü, '2+2'  şeklinde yazdık.  HATA NEREDE :))

x=y  => x-y=0 olacağından denklemin her iki tarafıda eşit çıkar. İlk okul çocuklarını yada ilk öğretim ve bazı ortaöğretim öğrencilerinin kanabileceği bir denklemdir.Gereksizdir.Bu kadar.
Toplam Hit: 6094 Toplam Mesaj: 38