folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alın Kazzık Bi Soru Yapana Aferin Ulan

Alın Kazzık Bi Soru Yapana Aferin Ulan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cengiz
    cengiz's avatar
    Erkek
    Arkadasım senın matamatık ustan bısey bılmıo bence SAglam bı matamatıkcı bulursan 2*2=5 bunu solucektır sana Limit ve türev olayı annatabılıomuyum bı üni ye git ve matamatık prof u bul..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    çözmüyom lan ben soru falan  daha 2 kere 2 yi bilmiyoz a.q bide ÖSs ye gircez  :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    türevi i bu işe karıştırmamalıydın. çünkü bunu bana bir arkadaşım anlattı : 8x8 cm lik bir kare alınır bu kaç cm^2 alana sahiptir? 64 cm^2 değil mi? japonlar 0 ile çarpıp 0 a bölüp türev alınca 64 ü 65 e eşitleyip evlerini böyle yapmaya başlamışlar. inanmayanlar için link http://www.portaldafamilia.org/artigos/texto027.shtml
    buda gif in takendisi http://www.portaldafamilia.org/images/image6465.gif

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebeluser
    rebeluser's avatar
    Erkek

VisualBoy bunu yazdı:

türevi i bu işe karıştırmamalıydın. çünkü bunu bana bir arkadaşım anlattı : 8x8 cm lik bir kare alınır bu kaç cm^2 alana sahiptir? 64 cm^2 değil mi? japonlar 0 ile çarpıp 0 a bölüp türev alınca 64 ü 65 e eşitleyip evlerini böyle yapmaya başlamışlar. inanmayanlar için link http://www.portaldafamilia.org/artigos/texto027.shtml buda gif in takendisi http://www.portaldafamilia.org/images/image6465.gif

-VisualBoy, verdiğin linkteki gif feyk!

-Neyk?

-Feyk, feyk! Yani sahte! O ööle olmaz.

-E ben zaten kütahya'da çektim o fotoğrafı!

There are 10 types of people in this world, those who understand binary and those who don"t.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    ne yi fake lan onun. Allah göz vermişki görelim şekillerde hiç bir göz aldatmacası yok. türev i biliyosan yap. ispatlanmış bişey bu . banada ilk önce mantıksız geldi ama sizde gördünüz. 0 in türevi neder bilen var mı? türevin kısa mantığını anlatayım: ---------- f(x)= ax^2 + bx + c ise f'(x)= 2ax + b + 1 olur : türevde sayıs üssü ile çarpılır ve üssü bir azaltılır. 5x^3 nin 1.türevi 15x^2 ye eşittir. 2. türevi de 30x^1 e eşittri oda 30x yapar. 3.türevi i ise 30 yapar. 4. türevi de 1 yapar. anladınız mı bilmiyorum; türevin bir çok özelliği var hepsini burda yazamam. logaritma ve trigonometride türev alma biraz daha farklı ama temel mantık yukarıda anlattığım gibi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    ben bu japonları alır ters domaltır düz ......... şerfsizler yaw. ekmek almaya gderken fark ettim 5x13 dikdörtgenin köşegen i gibi görünen şey aslında köşegen değil bize öyle görünüyo çünkü birinin eğimi 3/8 diğerinin eğimi 2/5 bunları da fark edemiyoruz eğimler arasında 1/16 lık bir fark var buda 64 ü 65 gibi görmemizi sağlıyor. Rebeluser senden özür dilerim yaw kusura bakma.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebeluser
    rebeluser's avatar
    Erkek
    VisualBoy bunu yazdı:

...çünkü birinin eğimi 3/8 diğerinin eğimi 2/5 bunları da fark edemiyoruz eğimler arasında 1/16 lık bir fark var buda 64 ü 65 gibi görmemizi sağlıyor. 

Güzel yaklaşım da tam açıklaması bu mu bilmiyorum. Ben de önce eğimlere baktım ama herşey normal gibi göründü. Benim anladığım kadarıyla oluşan yeni üçgen 5*13 değil. 5 birim görünen kenar aslında 5'ten küçük (dikkatli bakılırsa anlaşılabilir, şekilde de sorunlar görülüyo).

There are 10 types of people in this world, those who understand binary and those who don"t.
Toplam Hit: 6091 Toplam Mesaj: 38