Allah Akil Sahibi Midir?
-
samaccc bunu yazdı
hocam müsliman olacaksan sana altın kuralı yazayım
fazla düşünme
Acikcasi kendimi musluman olarak tanimlamamin tek nedeni Ibni Arabi. Bu adam muslumanligi secmisse vardir bir bildigi diyorum. Benimkisi bir seysi suluk yolculugu. Limitli algilarimla yaraticiyi bilmek istiyorum ve dusunmeden olmaz :)
-
muslumanligi mi sectin hocam hayırlı ugurlu olsun.
allah seni cihatla şereflendirsin. arabistanda kutsal yerlerin yakınlarında yaşamayı nasip eylesin. En mübarek tarikatların en müstesna şeyhlerinin eteğine yüzünü süresin insallah.
Mantar yemeye devam ediyor musun?
-
korkarabatak bunu yazdı
allah seni cihatla şereflendirsin. arabistanda kutsal yerlerin yakınlarında yaşamayı nasip eylesin. En mübarek tarikatların en müstesna şeyhlerinin eteğine yüzünü süresin insallah.
:D
-
korkarabatak bunu yazdı
:D
-
korkarabatak bunu yazdı
Akşamları deve sidiği içiyordur. Hatta corbaya da sinek banıp karıştırıp yiyodur. Nede olsa bazı akılsız insanların Müslümanlık olarak tasvir ettiği şekli ile.
Hayırlı olsun biznillah VFORRTE herjbiji serok Ali.
-
Mantar mevzusu @nikoteen kardeşimle aramdaki özel bir diyolog.
Sizlerin ne anladığını gerçekten bilmiyorum :D
Herkese iç dünyasında selamet dilerim.
-
Haci hocalardan hatta adiyaman menzil muritlerinden biktigimiz icin Dinimiz vardi artik dine inanmiyorum. Bir yaradici var inaniyorum desem yalan olur varmi yokmu supheli..ulkeyi soyanlar bu haci hocalar degilmi..cal carp haci hoca ol. Elhamdudillah ben Muslumanim desin kafir zindik. Reankarnasyona inanirim..olumden sonra yeni bir hayat var
-
Toolbrowser bunu yazdı
Haci hocalardan hatta adiyaman menzil muritlerinden biktigimiz icin Dinimiz vardi artik dine inanmiyorum. Bir yaradici var inaniyorum desem yalan olur varmi yokmu supheli..ulkeyi soyanlar bu haci hocalar degilmi..cal carp haci hoca ol. Elhamdudillah ben Muslumanim desin kafir zindik. Reankarnasyona inanirim..olumden sonra yeni bir hayat var
Senin zalimadam oldugunu dusunuyom, uslubun aynı
-
"Allah akbil sahibi midir?" diye okudum :)
S.ktiminin zamlari ne hale getirdi bunyeyi.
-
tez zamanda yaptığın bu büyük hatadan dönersin umarım ...