folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Allah Sonumuzu Hayır Eylesin...

Allah Sonumuzu Hayır Eylesin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

edit:

-----------------------------

bence bu adamı savunan ya onursuzdur ya şerefsizdir ya cahil ya da beyinsiz...

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:

bence bu adamı savunan ya onursuzdur ya şerefsizdir ya da cahildir. 

savunduğun adam kendini orta doğu projesinin eş başkanı sayıyor. onlarca kez kameralar önünde bunu söyledikten sonra yalanlayabiliyor. araştır bop'u da.

sana tek bir örnek verdim araştır gör durumu vahimliğini. satırlarca yazmaya gerek yok.

davos'a inanmanda ilginç. göz boyamalara gelmeyin. adamın cemaat yapılanmasında olduğunu bilmeyen yok. gülenini ve cematin cia ile işbirliğinde olduğu planlarının ne olduğu da gayet açık. gözlerinizi açın.

Bence bu adamı savunmayan ya onursuzdur ya şerefsizdir ya da cahildir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

zalimadam bunu yazdı:

bu adamdan hoşlanmadığınızın sebebi zaten belli ben daha fazla kasmayayım en iyisi 

şuan devlet satılmışta olabilirdi

ölüden göt isteyenler var arkadaş benim anlamadığım nokta bu

devlet zaten satıldı. biraz oku araştır bişey yap ama ot olma.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bi laf vardı r" icraatinle söylediğin bir olmalı" ya da öyle birşey....

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

angels_demos bunu yazdı:

bence bu adamı savunan ya onursuzdur ya şerefsizdir ya da cahildir. 

savunduğun adam kendini orta doğu projesinin eş başkanı sayıyor. onlarca kez kameralar önünde bunu söyledikten sonra yalanlayabiliyor. araştır bop'u da.

sana tek bir örnek verdim araştır gör durumu vahimliğini. satırlarca yazmaya gerek yok.

davos'a inanmanda ilginç. göz boyamalara gelmeyin. adamın cemaat yapılanmasında olduğunu bilmeyen yok. gülenini ve cematin cia ile işbirliğinde olduğu planlarının ne olduğu da gayet açık. gözlerinizi açın.

Bence bu adamı savunmayan ya onursuzdur ya şerefsizdir ya da cahildir.

bu adamı savunmayanlar diğer partilerden ya bir kazancı geliri yada bir karı vardırki çamurluyorlar

işin temeline bakın bizim gözümüz açık eveallah

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hydr
    hydr's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=LhwwYzKAEcM 

kendisi gibi düşünmeyeni ot, cahil, salak ,mal, cemaatçi... bilumum benzeri sifatları kullanmaktan cekinmeden  yaftalayan aramızdaki süperzeka arkadaşlar yorumlarını eksik etmesinler kimin ne olduğunu bilelim.

herneyse....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

angels_demos bunu yazdı:

zalimadam bunu yazdı:

bu adamdan hoşlanmadığınızın sebebi zaten belli ben daha fazla kasmayayım en iyisi 

şuan devlet satılmışta olabilirdi

ölüden göt isteyenler var arkadaş benim anlamadığım nokta bu

devlet zaten satıldı. biraz oku araştır bişey yap ama ot olma.

konuyu farklı yerlere çekenlere söylüyorum ben bu adamın icrattini savunuyorum ne cemaatçiyim ne faşist ne mazoşist ne homo ne top ne ot nede bok 

biraz aklı olan hayatımızda nelerin değiştiğini anlar

AMA ANLAMAK İSTEMİYORSUNUZ

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hydr bunu yazdı:

http://www.youtube.com/watch?v=LhwwYzKAEcM 

kendisi gibi düşünmeyeni ot, cahil, salak ,mal, cemaatçi... bilumum benzeri sifatları kullanmaktan cekinmeden  yaftalayan aramızdaki süperzeka arkadaşlar yorumlarını eksik etmesinler kimin ne olduğunu bilelim.

Bu video ibretlik muhteşem bir videodur, genç arkadaşlara sürekli olarak politikaya bulaşmayın diyorum, bakınız eski Ulusalcı Yiğit Bulut'a. Bu video herkesin bir parasal değerinin olduğunun ispatı niteliğindedir, vaktiniz varsa yiğit bulutun bütün videolarını izleyin, rüzgâra dayanayamacağını anladığında rotasını kırmış adamlardandır. Tebrik etmek gerekir başarılı bir insan.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

zalimadam bunu yazdı:

işte aklınıza gelenler sadece bunlar

zırh silah alımını kapatmadımı (artık zırh ve silahını devlet kendi yapıyor hocam)

ithalat ihracatı kapattı

ya bunlalr ve birçoğu daha

Zırh alımı konusunda eksik bilgilerini tamamlayabilmen için bilgi vereyim ya da kendin araştır;

SIPRI diye bilinen ve 2 yıllık periyotlarla hazırlanan Silah satın alma raporu vardır, bu rapaora göre;

Türkiye iki yılda 1,25 milyar dolarını askeri silah ithalatına harcadı. En çok alımı İsrail ve Almanya'dan gerçekleştirdi. Silah ithalatının yarıdan fazlasını zırhlı araçlar oluşturuyor

Türkiye'nin 2009'da en çok silah alımı yaptığı ülkeler ve milyon dolar cinsinden ticaret hacmi şöyle:

2008 2009 Toplam
    Fransa 8 8 16
    Almanya 299 185 485
    İsrail 97 320 417
    İtalya 26 5 31
    Hollanda 13 13 27
    Rusya   32 32
    Güney Kore 73 73 146
    Britanya 15 15 30
    ABD 47 25 72
    Toplam 578 675 1253

Silah ithalatının silah türlerine göre dökümüyse şöyle:

2008 2009 Toplam
    Uçaklar 22 5 26
    Zırhlı Araçlar 269 366 635
    Ağır Silahlar 78 78 156
    Motorlar 18 25 43
    Füzeler 57 67 124
    Sensörler 21 21 42
    Gemi 114 114 228
    Toplam 578 675 1253

İthalat ve İhracat konusunda ise sadece Gıda firmalarının kimlerle ortaklıkları olduğunu araştır veya Mersin Liman Gümrüğünden bilgi al bakalım;

Türkiye ile İsrail arasındaki ticaret hacmi Ak Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılında 1 milyar 325 bin dolar iken, 2009 yılı sonunda bu rakam 2 milyar 598 milyon dolara ulaştı.

STA diye bir antlaşma var ( serbest ticaret antlaşması ) bil bakalım kiminle kaç yılında imzalanmış;

Bildin afferim; İsrail ile imzalanmış, yok canım bir de Davos olayından 1 ay sonra mı hay Allah şu işe bak sen...

Ne imiş o antlaşma;

STA ile pek çok üründe gümrük vergisi muafiyeti öngörüldü... Vergisiz ticaret nelermiş onlar;

demir ve demir dışı metaller, tekstil ürünleri, makine ve elektrik teçhizatı, plastik ve maden ürünleri ilk sıralarda yer alıyor. İhracatımızın yaklaşık yüzde 25'ini demir-çelik ürünleri oluşturuyor. İsrail, demir-çelik ürünleri ithalatının yaklaşık yüzde 15'ini ve inşaat demirinin tamamına yakın kısmını ülkemizden karşılıyor.

Yani dolaylı olarak zırh konusuna da dönüyoruz burada, bak bizden vergisiz olarak aldıkları demir ve metal ürünleri bize zırh olarak geri satıyorlar...

İşkebe-i rübradan atarken destekli atın bari...

Detaylı bilgi verilir;)

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

libyayı siksen yenemezler kaddafinin eli armut toplamıcak ırak gibi görürsünüz vardır amcamın ağır silahları

"
Toplam Hit: 13320 Toplam Mesaj: 96