Allah Sonumuzu Hayır Eylesin...
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------
angels_demos bunu yazdı:
ve halk yahudi kölesi ampullü partiye oy vermeye devam etsin.
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=2mwKZlQcIAs
daos bitmiştir
yahudi kölesimi ?
-----------------------------Evet kölesi köpeği de diyebiliriz...
-
kafkafkaf bunu yazdı:
basının su katılmamış oç. olduğu doğrudur ancak tayyibe bakarsanız libyaya girmeye abd'den daha hevesli. Bu durumda 24ayar safkan oç. kim sizce?
düzenleme
ayrıca kimse korkmasın başımızda bu denli büyük oç.ları varken kimse bize saldırmaz. adamlar 10 numa götyalayıcı, dünya üzerinde hiçkimse böyle köpekleri kaybetmek istemez...
-----------------------------helal aynen katılıyorum kimse kapısındaki iti vurmaz işine yarıyor çünki dogru tespid 10 üzerinden 11
-
amin
-
ülkeyi bundan önce satan zihniyetin torunları, gelmiş başbakanı eleştiriyor.ortadoğu'daki konularda bu kadar dik duran birisini daha gördünüz mü siz bu ülkenin başında ? boş konuşmaktan başka birşey yaptığınız yok.bugün yeryüzünde barack obama dahil hiç bir ülke lideri, israil'in başına orada o lafları söyleyemezdi.ırak konusunda başbakan açık açık ''kilometrelerce öteden gelirken kimseye bişe sormadınız'' dedi.bugün libya konusunda çıktı ''biz ülkenin zenginlikleriyle ilgilenmiyoruz harekat sonlandırılmalı'' dedi.sizler internete girmekten başka bişey yapmadığınız için, devlet yönetmeyi site moderatörüne gider yapmakla karıştırıyosunuz galiba.ne yapacak başbakan ? haydi bizde libya'nın yanında savaşa katılalım diyip savaş uçaklarını mı kaldıracak ? başbakan gayet güzel bir dış politika sergiliyor.iran ve füze kalkanı konusunda natoyla nasıl arayı buldu gördünüz.ahmedinejad bizzat teşekkür etti.fransa abd libya'yı vuracak, suçlusu başbakan olacak.böyle bi aptallık olamaz.sizin gibilerin başına deniz baykal müstehak.başbakanlık odasında karıya kıza yazılsın falan.öyle seversiniz siz.
-
türkiye monarşi ülkesi mi
-
zalimadam bunu yazdı:
@angels_demos sölicek bişi yok hocam ben söliceğimi söyledim okuduysan tabi
ben kimseyide sikimden taşşağımdan kafamdan savunmuyorum sadece artı ve eksileri değerlendirip başbakanın vatanı nereden nereye gedirdiğini görüyorum gördüğüme inanıyorum
vatan bir gecede %35 fakirleşirken şimdi %700 ticaret fazlalaştı kaynağa gerek yok
ayrıca çok küfür ediyorsun gerek yok bunlara
-----------------------------Haklısın.. % 35 olayı doğru. Japonyaya bakın; deprem/tsunami dünyanın teknoloji devini çamur yığınına çevirdi. Atom bombası büyüklüğünde radyoaktif tehlikeyle karşı karşıyalar. Ve bu ülkenin ekonomisi sadece % 11 düştü. Bir ülkenin batması için kıyametin gelmesi beklenmez. Çalmakla batırmakla anasını s*kerler ve 2000li yıllarda bunu çok iyi yaptılar ülkemizde. Bişeyler yoluna girdi ve bende görüyorum. Bunları anlamak için at gözlüklerini çıkarmak gerek...
-
1903 bunu yazdı:
ülkeyi bundan önce satan zihniyetin torunları, gelmiş başbakanı eleştiriyor.ortadoğu'daki konularda bu kadar dik duran birisini daha gördünüz mü siz bu ülkenin başında ? boş konuşmaktan başka birşey yaptığınız yok.bugün yeryüzünde barack obama dahil hiç bir ülke lideri, israil'in başına orada o lafları söyleyemezdi.ırak konusunda başbakan açık açık ''kilometrelerce öteden gelirken kimseye bişe sormadınız'' dedi.bugün libya konusunda çıktı ''biz ülkenin zenginlikleriyle ilgilenmiyoruz harekat sonlandırılmalı'' dedi.sizler internete girmekten başka bişey yapmadığınız için, devlet yönetmeyi site moderatörüne gider yapmakla karıştırıyosunuz galiba.ne yapacak başbakan ? haydi bizde libya'nın yanında savaşa katılalım diyip savaş uçaklarını mı kaldıracak ? başbakan gayet güzel bir dış politika sergiliyor.iran ve füze kalkanı konusunda natoyla nasıl arayı buldu gördünüz.ahmedinejad bizzat teşekkür etti.fransa abd libya'yı vuracak, suçlusu başbakan olacak.böyle bi aptallık olamaz.sizin gibilerin başına deniz baykal müstehak.başbakanlık odasında karıya kıza yazılsın falan.öyle seversiniz siz.
-----------------------------güzel açıklamışsın. muhalefetsiniz de sadece eleştiriyosunuz öneriniz yok bi kalıbınız yok önerin ne hocam ne yapıcaksın yok sattı yok bilmem ne yaptı. bizim komunist diye geçinen sizin gibileri galeyana getiren medya patronları asıl onlar amerikanın köpeğidir şu an da üniversiteleri bilim merkezlerimizi bu duruma getiren de budur. yökü başımıza getiren de bu hale sokan da. kimse Atatürk değil bi gece devrim yapıp da türkiyeyi bilmem nere seviyesine çıkaracak. söylenir mi bilmem ama savaş bizim götümüze dayanınca da böyle gidersek amerikadan önce biz birbirimizi sikecez
-
apokontek bunu yazdı:
Ben bır sıyası dusunceyı savunuyorum dıye bana serefsız dıyenın yedı ceddını sıkerım! bu bır!
Ikıncısı bır dunya malı ıcın Dunya'nın anasını aglattı serefsız amerıka!
Herkes acıkca adamların planını bılıyor,sen nasıl bu planı tahmın edebılıyorsun,bastakı recep tayyıp denılen hıyar deıl ya,bosuna bu dmıllet onu basbakan secmedı deıl mı?
Bostan korkuluguna ıhtıyacımız olsa gıder Kılıcdaroglunu yada bahcelıyı secerdı bu devlet!
Herkes ıstedıgı her dsunceyı savunabılır,dusunce tarzı yuzunden bırıne serefsız kımse dıyemez dıyene de en agır kufuru ederım! her ınsan gıbı!
Soyle bırsey varkı bızım devletımızın basbakanı olan bır ınsan kım olursa olsun,dusuncemıze ters dussede bız onun arkasında yer almalıyız yoksa Mısır'dan Lıbya'dan Irak'tan hıcbır farkımız olmaz.
Bızı yoneten ınsanlardan nefret etsekte dısarıya karsı Bu bızım Basbakanımızdır,bu bızım Cumhurbaskanımızdır,Orgeneralımızdır,Sıyasetcımızdır,Bakanımızdır.... demelıyız!
Yoksa dıs ulkelerın gazına gelır kardesım dedıgınız adama,sıyaset denılen bır zımbırtı yuzunden sılah dogrultursunuz bı anlık sınır ıle!
Ben bu devletı yonetenlerın o kadar da GERIZEKALI veya MAL oldugunu sanmıyorum,ıllakı onlarında bır planı var.Kımse Basbakanı yada Cumhurbaskanı oldugu bır ulkenın ve Mılletının Sonunu getırmek ıstemez!
Lıbya konusunda ise,Acıkca hersey ortada zaten,kendı yerlestırdıklerı adamlara Lıbyada ufak bır ısyan cıkarttılar ardından buna mudahale mazeretı ıle Lıbyanın petrol kaynaklarını ele gecırecekler!
Daha dun bu Fılıstının anasını aglatırken,goz gore gore masum ınsanları olduren ısraıl pıclerıne kımse ses cıkarmadı!
Bosnada Kardeslerımızı Sırplar katlederken ve agzının ıclerınde bu olaylar olurken kımse ses cıkarmadı,
Irak da onlarca masum ınsanı,cocukları amerıka katlederken kımse ses cıkarmadı,
Ama Lıbyanın ıc işlerıne karıstılar ufak bır mazeret bularaktan.
Ne dıyebılrız kı?
Insallah 3.Dunya Savası Cıkar ve Bızlerde Musluman kardeslerımız ıcın elımızden gelen herseyı yaparız!
Bugun Lıbya devlet baskanı kaddafının soyledıgı bır soz cok hosuma gıttı
"Bızım yanımızda Allah'ımız var ama sızın yanınızda kımse yok!"
Allah Belalarını versın baska ne dıyebılırız kı?
Aklınızı basınıza alın,Adam akıllı sozler sarf edın.Agzınızdan cıkanı kulagınız duysun!
-----------------------------apokontek'in söylediklerine katılıyorum (Kaddafi bölümüne eklemek istediklerim var). Öncelikle birçoğunuzun düşündüğü gibi Başbakan ülkeyi peşkeş çekecek yok amerikanın adamı yok bop eşbaşkanı gibi fikirlere katılmıyorum. Başbakan, hatırlarsanız bu olaylar patlak vermeden önce Kaddafiye bir başbakan, bir hükümet tayin etmesini söylemişti (olayları ve geleceği okuyarak bunu dediğini düşünüyorum, yani klavye başında ülkeyi bölen sonra tekrar kurtaran sizler gibi işkembeden gelmiyor söyledikleri) ama kaddafinin hıyarlığı yüzünden, fransanın ve ittifaklarının ellerini çabuk tutmalarından dolayı herhangi bir demokratik adım atılmadı libyada. Benim düşüncem şudur ki, devletimiz olabilecekleri ve gerçekleşenleri çok güzel okudu ama sonuçta Libya'ya askeri müdehalede bulunmayacağımız için elimizde pek de yapacak bir şey yok, başbakanın dün cidde forumunda yaptığı konuşmayı izleyenler biliyordur, bir ülkenin yer altı ve yer üstü zenginliklerinden ziyade o ülkenin insanı bizi ilgilendirir dedi bir cümleyle hem arap dünyasındaki hanemize + puan eklendi hem de fransa amerika ve ingiltere ye gerekli mesajı gönderildi, kaldı ki şu an amerika 2012 seçimleri öncesinde uzun uzadıya bir savaşa giremiyecek (benim görüşüm budur) ırak'a benzeyecek bir durum olacağını sanmıyorum, bu amerikanın da işine gelmez hem maddi hem de doğudaki imajı açısından. Bu harekat bittikten sonra Türkiye olaya güzel bir şekilde müdehale ve adapte olacak bunu da bekleyin ve görün diyorum. Diplomatik ilişkiler böyle foruma gelip atıp tutmak video ve görseller paylaşmakla yürümüyor bilesiniz.
-
Başbakanımıza laf edenler oylarını kime veriyor merak ediyorum
-
basına, abd ye şuna buna söverek ne düzelteceğinizi sanıyorsunuz ? nasıl bir dünyada yaşadığını unutmuş şuursuzlara sormak istiyorum bu dünyanın düzeni bu değilmidir , yani büyük balığın küçük balığı yemesi, zayıflığın ölüm ile temizlenmesi tek gerçek değilmidir ? bu düzeni insan kurmamıştır, bu gezegenin ve yaşamın kendine özgü kuralları vardır sen onları "ahlaksız" buluyorsan afedersin ama senin ahlakını da senide skerler . SAVAŞ!! tüm ahlaklardan, dinlerden , tanrılardan devletlerden hatta insandan bile eski bir kaidedir.
bugün abd olur sonra çin olur zamanında rusların türklerin ingilizlerin süper güç "tartışılmaz egemen" oldukları gibi ama savaş "ASLA VE ASLA" değişmez . ABD "masumdur", tek suçlu ıraklılar , afganlılar ve tüm kaybetmeye mahkum sefillerdir , akıllarını kullanıp sağ kalmalarını sağlayacak düzeni kuramamış, yaşamlarını sürdürebilecek kadar gelişmemiş hiç bir ittifak yada destek sağlayamamış hiçbir bütünün parçası olamamış tüm gerizekalı sefil milletler gebermeye , sikilmeye tecavüze uğrayıp işkence görmeye mahkumdur varlıkları yaşamaları insanlığa hakarettir. ABD olmasa nasılsa başka bir yırtıcı , başka bir güçlü gelip bunların belasını zkicekti hatta ve hatta bu sefil çöl hayvanlarının katili belki de "Türkiye" olacaktı - tabi neden olmasın bizim ülkemizin gücü askerimiz teknolojimiz ekonomimiz hatta kültürümüz , ırak gibi somali gibi afganistan gibi sefil milletleri ezip geçmeye defalarca yeter aynı şekilde yunanistan ermenistan herhangi bir savaşta güç gösterisinde karşımızda duramayacağı gibi , ki o dallamalarda bunu çok iyi biliyorlar bu yüzden başka güçlülerin himayasine sığındılar ki sağ kalabildiler. Aptal arapların yapamadığı gibi . İki ayağı üzernde dik duramayan, kendi yaşamını koruyamayan her canlı her millet her mahlukat gebermeye ve güçlülerin yemeği olmaya mahkumdur. Göklerden melekler, tanrılar inipte hiç bir zavallının acısını dindirmemiştir . asarlar keserler zkerler çok kızarlarsa yakarlar kimsede durduramaz , ayrıca niye durduracaksınki ? sefil bi bedevi yaşamına devam etsin diye abd gibi bir canavar ile boğuşmayı düşünen gerizekalı varsa defolup gitsin sefil kabilelerle birlikte gebersin zaten.
Türkiye ye gelince , Türkiye gibi bir ülkeyi ırak gibi somali gibi dallama loooserlar ile bir tutan zihniyete osurmak gerekir, Türkiye zaten 1940lardan beri NATO nun abd nin ve güçlülerin daimi koşulsuz müttefiki tam olarak "kadim dostu" hatta yarı sömürgesi, stratejik ortağı gerektiğinde savaş köpeğidir. Türkiye de iktidarlar abilerine , hamilerine yani vaşingtona sormadan danışmadan adım bile atamzlar . belki de başka predatörlerin şerrinden (örneğin zamanın sscb si) sığınmak için devletimiz bu yolu seçmiştir. nasılki yunanlılar trkiyeden kendilerini korumak için ingiliz ve fransız abilerine güvenmişlerse. Türkiye büyük bir ülkedir ama dev bir ülke değildir. Türkiye zaten göbekten bağlıdır , ittifakına sadıktır. ABD asla türkiyeye saldırmaz aynı şekilde israile yada kanadaya ingiltereye saldırmayacağı , aklını oynatmadıkça texas eyaletini bombalamayacağı gibi aksine , birisi Türkiyeye yamuk yaparsa örneğin başka bir "dev" , muhtemelen gelip türkiyeyi koruyacaktır . bu ittifakın bedeli olduğu kadar gücüde vardır