Allah Sonumuzu Hayır Eylesin...
-
ondan sonra hapse girince vay efendim neden anamı siktiniz diye bağırıyolar amk malları... yüzde 95 i yalan diğer 5 te şüpheli bu basının haberlerinin
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
ve halk yahudi kölesi ampullü partiye oy vermeye devam etsin.
-----------------------------dogru soze ne denir. adamlar amerikan ajani amk.
-
Şöyle bir durum var, şuan itibariyle abd yi çıkacak bir şavaşta "Mantıken" yenebilmemiz mümkün değil.Ama onlar libyada olduğu gibi bir politika izleyip sonumuzu ona benzetmek için bir savaş açarsa, ki gidişhat ona benziyor, o fotoğraftaki manzarayı göreceğime ölümü hiç düşünmeden tercih ederim.Türk ırkı hiç bir ırk a benzemez.Türkiyeye kara operasyonu yapmak demek abd li askerleri doğrudan ölüme götürmek demektir.Teknolojik olarak onlar kadar iyi değiliz ama teknolojinin bittiği yerde hiç bir ülke hiç bir ırk bizimle başa çıkamaz.Teknoloji nasıl biter, üstleri bombaladıktan sonra orduyu dağıttıktan sonra sıra kara operasyonuna geldiği anda olay değişir.Abi kendinize sorun en basitinden şuan bulunduğunuz şehrin merkezinde amerikan donanması gelmiş, ve cephanilkler açılmış ne yaparsın abi ?Bana bomba tak gönder oraya gıkım çıkmaz ve bu bütün türkler için böyledir nerden baksan savaşabilecek en az 50 milyon türk var erkekli kadınlı.Eğer böyle bişi olursa her bir türk ü öldürmek zorunda kalırlar aksi taktirde dünyanın görmüş ve görebileceği en büyük terörü yaşatırız dünyaya.Dünyanın bir ucundan gelipte bizi kendi evimizde vurmak afedersin biraz göt ister.Ona yataklık edecek ülkeninde anasını sikeriz ki bu yunanistan ve israil olur tahminimce.Ve 3. dünya savaşı da, ki olursa şayet Türkiyenin işgali ile başlar.Ama eminim ki bizimde vardır atom bombalarımız bi kenarda bu kadar da sıgır değildir ordu.Dediğim gibi çok kanlı olur, umarım böyle birşey olmaz o fotograftaki oylayın yaşanmasındansa.
Bu parti tartışmalarıda iyice canımı sıkıo ne var amk burda adamın haklı yada haksız ne olacak ne yapabileceksin ! Tayyip biz tahribatta bunu tartıştık haksız olduguna karar verdik hadi yeter bırak artık mı diyeceksiniz ! Bu tartışmalar ülkeyi bölüyor haberiniz yok aynı sağ sol olayı gibi, amaçlarıda o zaten.Baktılar sağ sol da yemedi bölemediler şimdide bu şekilde.Tartışmayın abi sağda solda kafa salla geç ! Sen karşındakinin aksi birşeyi düşündüğünü karşındakine söylediğinde karşındakinin haa tamam diyip senin düşüncene atlıyacagını mı sanıyosunuz ! Ben yeterince araştırdım iki tarafında kendine inandırabileceği sağlam delilleri var bu yüzden bi tarafın kesin haklı kılınabilmesi için zaman gerekli.BÖYLE TARTIŞARAK BİRBİNİZİ KIRARAK ANCAK BİRBİRİNİZE CEPHE ALIRSINIZ, HALKI BÖLERSİNİZ, ÜLKEYİ BÖLERSİNİZ, ABD NİN BEKLEDİĞİ ORTAM İÇİN YER HAZIRLARSINIZ.ONLAR, ZATEN TARTIŞMAMIZI İSTİYOR, UZLAŞMAMIZI DEĞİL ! -
Siyasi tartışmalar üzerine sadece şunu söylemek istiyürom: 1. Mustafa Kemal Atatürk, 2. Turgut Özal. Eğer bu iki insan 10 sene daha fazla yaşasaydı Türkiye şu anda dünyanın süper gücüydü...
-
Savaş ile yenemedikleri türkleri entrikalarla yeneceklerini sanıyorlar...
yakında Analarınıda alıp gidecekler...