folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Allah Sonumuzu Hayır Eylesin...

Allah Sonumuzu Hayır Eylesin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Stargazer bunu yazdı:
    -----------------------------

zalimadam bunu yazdı:

angels_demos bunu yazdı:

ve halk yahudi kölesi ampullü partiye oy vermeye devam etsin. 

http://www.youtube.com/watch?v=2mwKZlQcIAs

daos bitmiştir 

yahudi kölesimi ?

Aaah neyzen aaah

Bu Türk milleti gariptir

Herbir lafı kaldırmaz

İbne dersin kızarda

S.kersin aldırmaz

Süper demişsin hocam ;) Anlayana kapak niteliğinde..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:

zalimadam bunu yazdı:

ağlama hocam 2001 deki rezillği unuttun heralde

oturduğun yerden yazması kolay çamur atması kolay 

istemiyorsun bsg ersin yurt dışına

Sen kendini ne gibi görüyorsun? bu ülkenin efendisi falan mı? %47 alınca memleketin %100'nemi sahip oluyorsunuz? "Ben bop eş başkanıyım" diyen bir soysuza nasıl inanabiliyorsunuz. hiçmi pazara gitmiyorsunuz? hiçmi yolunu sanayiye uğramıyor? bu ülkenin ne halde olduğunu hiçmi görmüyorsun? gittiğin yerlerin en köklü kurumlarını nerelere peşkeş çekildiğini göremeyecek kadar beyinsizmisin gerçekten? Hadi hiç birini görmüyorsun o peygamber diye taptığın tayyibin meclise utanmadan sunduğu, tezkere geçseydi o beğenmediğin yahudi askerlerine kerhane aççaktı tayyip efendi biliyormusun?

dört köşeli aptal kutusuna baka baka  şeyhlerin şıhların eteğini öpe öpe beliniz bükülmüş sizin... sıçtığınız dışında ğördüğünüz bişey yok. tüm dünyayıda kendi bokunuz sanıyorsunuz. Ey cahil sana harcadığım zamana yazık...

Helal olsun hacım Helal !

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reksona
    Reksona's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

angels_demos bunu yazdı:

bence bu adamı savunan ya onursuzdur ya şerefsizdir ya da cahildir. 

savunduğun adam kendini orta doğu projesinin eş başkanı sayıyor. onlarca kez kameralar önünde bunu söyledikten sonra yalanlayabiliyor. araştır bop'u da.

sana tek bir örnek verdim araştır gör durumu vahimliğini. satırlarca yazmaya gerek yok.

davos'a inanmanda ilginç. göz boyamalara gelmeyin. adamın cemaat yapılanmasında olduğunu bilmeyen yok. gülenini ve cematin cia ile işbirliğinde olduğu planlarının ne olduğu da gayet açık. gözlerinizi açın.

Bence bu adamı savunmayan ya onursuzdur ya şerefsizdir ya da cahildir.

Sizin gözünüzde , sırtımıza takılmaya çalışan eyeri tepiyorsak.Sizin arkanıza binen daha dogrusu beyninizi düzen insanların  iplerinin ucunda kukla olmak,sizin gibi göt yalayıcıları(sözüm meclisten içeri) olmak istemiyorsak ,ampulu kırmaya calısıyorsak Turkiyeyi Turkiye yapmak istiyorsak satılmasını izlemek bölünmesini izlemek istemiyorsak  ve bunları yaptıgımız için  onursuz serefsiz cahil oluyorsak kusura bakmayın ama sizin onurunuzu sikiyim he derseniz gözlerinizi biraz açın bakın merak etmeyin, size takılan at gözlüğünü biz coktan cıkarttık .

hayde selametle

angels_demos hacım sözüm sana degil tabiki :)

Yeşili sev çünkü o bize verilen en doğal mutluluktur...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Gazeteciyim, Profesörüm diyen orospu evlatları da konuşuyo

"insani yardım insani müdahale diye"

Neymiş bosnada da aynısı olmamış mıymış?

Be ötvern babasının götünden doşmuş piç, Bosnada BM Barış gücünün desteğiyle katliam yapıldı bir de madlya verdiler birliğe...

Üç yaşındaki bebk biliyor orada ekonomik çıkar var... Utanmadan neyi konuşuyorsunuz... Çiklet alın ekonomi canlansın diyorlardı bir de bu takım... mcıkazlı sen onu senin tasmanı tutanlara de... vs. vs.. Bu arada üçüncü cinsiyet arkadaşlar alınmasın...sözüm onara değil elbet

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Ben bır sıyası dusunceyı savunuyorum dıye bana serefsız dıyenın yedı ceddını sıkerım! bu bır!

Ikıncısı bır dunya malı ıcın Dunya'nın anasını aglattı serefsız amerıka!

Herkes acıkca adamların planını bılıyor,sen nasıl bu planı tahmın edebılıyorsun,bastakı recep tayyıp denılen hıyar deıl ya,bosuna bu dmıllet onu basbakan secmedı deıl mı?

Bostan korkuluguna ıhtıyacımız olsa gıder Kılıcdaroglunu yada bahcelıyı secerdı bu devlet!

Herkes ıstedıgı her dsunceyı savunabılır,dusunce tarzı yuzunden bırıne serefsız kımse dıyemez dıyene de en agır kufuru ederım! her ınsan gıbı!

Soyle bırsey varkı bızım devletımızın basbakanı olan bır ınsan kım olursa olsun,dusuncemıze ters dussede bız onun arkasında yer almalıyız yoksa Mısır'dan Lıbya'dan Irak'tan hıcbır farkımız olmaz.

Bızı yoneten ınsanlardan nefret etsekte dısarıya karsı Bu bızım Basbakanımızdır,bu bızım Cumhurbaskanımızdır,Orgeneralımızdır,Sıyasetcımızdır,Bakanımızdır.... demelıyız!

Yoksa dıs ulkelerın gazına gelır kardesım dedıgınız adama,sıyaset denılen bır zımbırtı yuzunden sılah dogrultursunuz bı anlık sınır ıle!

Ben bu devletı yonetenlerın o kadar da GERIZEKALI veya MAL oldugunu sanmıyorum,ıllakı onlarında bır planı var.Kımse Basbakanı yada Cumhurbaskanı oldugu bır ulkenın ve Mılletının Sonunu getırmek ıstemez!

Lıbya konusunda ise,Acıkca hersey ortada zaten,kendı yerlestırdıklerı adamlara Lıbyada ufak bır ısyan cıkarttılar ardından buna mudahale mazeretı ıle Lıbyanın petrol kaynaklarını ele gecırecekler! 

Daha dun bu Fılıstının anasını aglatırken,goz gore gore masum ınsanları olduren ısraıl pıclerıne kımse ses cıkarmadı!

Bosnada Kardeslerımızı Sırplar katlederken ve agzının ıclerınde bu olaylar olurken kımse ses cıkarmadı,

Irak da onlarca masum ınsanı,cocukları amerıka katlederken kımse ses cıkarmadı,

Ama Lıbyanın ıc işlerıne karıstılar ufak bır mazeret bularaktan.

Ne dıyebılrız kı? 

Insallah 3.Dunya Savası Cıkar ve Bızlerde Musluman kardeslerımız ıcın elımızden gelen herseyı yaparız!

Bugun Lıbya devlet baskanı kaddafının soyledıgı bır soz cok hosuma gıttı

"Bızım yanımızda Allah'ımız var ama sızın yanınızda kımse yok!"

Allah Belalarını versın baska ne dıyebılırız kı?

Aklınızı basınıza alın,Adam akıllı sozler sarf edın.Agzınızdan cıkanı kulagınız duysun!

Allah büyüktür vesselam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

Ben bır sıyası dusunceyı savunuyorum dıye bana serefsız dıyenın yedı ceddını sıkerım! bu bır!

Ikıncısı bır dunya malı ıcın Dunya'nın anasını aglattı serefsız amerıka!

Herkes acıkca adamların planını bılıyor,sen nasıl bu planı tahmın edebılıyorsun,bastakı recep tayyıp denılen hıyar deıl ya,bosuna bu dmıllet onu basbakan secmedı deıl mı?

Bostan korkuluguna ıhtıyacımız olsa gıder Kılıcdaroglunu yada bahcelıyı secerdı bu devlet!

Herkes ıstedıgı her dsunceyı savunabılır,dusunce tarzı yuzunden bırıne serefsız kımse dıyemez dıyene de en agır kufuru ederım! her ınsan gıbı!

Soyle bırsey varkı bızım devletımızın basbakanı olan bır ınsan kım olursa olsun,dusuncemıze ters dussede bız onun arkasında yer almalıyız yoksa Mısır'dan Lıbya'dan Irak'tan hıcbır farkımız olmaz.

Bızı yoneten ınsanlardan nefret etsekte dısarıya karsı Bu bızım Basbakanımızdır,bu bızım Cumhurbaskanımızdır,Orgeneralımızdır,Sıyasetcımızdır,Bakanımızdır.... demelıyız!

Yoksa dıs ulkelerın gazına gelır kardesım dedıgınız adama,sıyaset denılen bır zımbırtı yuzunden sılah dogrultursunuz bı anlık sınır ıle!

Ben bu devletı yonetenlerın o kadar da GERIZEKALI veya MAL oldugunu sanmıyorum,ıllakı onlarında bır planı var.Kımse Basbakanı yada Cumhurbaskanı oldugu bır ulkenın ve Mılletının Sonunu getırmek ıstemez!

Lıbya konusunda ise,Acıkca hersey ortada zaten,kendı yerlestırdıklerı adamlara Lıbyada ufak bır ısyan cıkarttılar ardından buna mudahale mazeretı ıle Lıbyanın petrol kaynaklarını ele gecırecekler! 

Daha dun bu Fılıstının anasını aglatırken,goz gore gore masum ınsanları olduren ısraıl pıclerıne kımse ses cıkarmadı!

Bosnada Kardeslerımızı Sırplar katlederken ve agzının ıclerınde bu olaylar olurken kımse ses cıkarmadı,

Irak da onlarca masum ınsanı,cocukları amerıka katlederken kımse ses cıkarmadı,

Ama Lıbyanın ıc işlerıne karıstılar ufak bır mazeret bularaktan.

Ne dıyebılrız kı? 

Insallah 3.Dunya Savası Cıkar ve Bızlerde Musluman kardeslerımız ıcın elımızden gelen herseyı yaparız!

Bugun Lıbya devlet baskanı kaddafının soyledıgı bır soz cok hosuma gıttı

"Bızım yanımızda Allah'ımız var ama sızın yanınızda kımse yok!"

Allah Belalarını versın baska ne dıyebılırız kı?

Aklınızı basınıza alın,Adam akıllı sozler sarf edın.Agzınızdan cıkanı kulagınız duysun!

kol gibi hoca 

eline koluna sağlık :)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

Nereden nereye

asdasdsa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

@zalimadam

eyw hoca saol.

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

Öncelikle ben herhangi bir siyasi görüşü düşündüğü için birine şerefsiz demedim, demem. o kişi zararlı biri değilse.

dediğim şu "bu adamı savunan ya onursuzdur ya şerefsizdir ya da cahildir. "

açmak gerekirse bu adamı savunan cahildir bir şey bilmiyordur bilgilendirmek gerekir. Öğrenmesi gerekir. Gözünü açtığında bu adamı savunmaz.

onursuzdur çünkü kendini üç kuruş dünya malına satar.

şerefsizdir çünkü yaptıklarını bildiği halde hiçbir şey yapmaz onu savunmaya devam eder.

Orada kaç satır yazı var. Hiçbir şeye aldırmadan buraya odaklanarak yorum yapmak yanlış. Ha yorumu yanlış anlamış olabilirsin insanlık halidir.

Evet herkesin planı ortada buyrun burdan başbakanında bu planın içinde olduğunu kendi ilan edişi var :

Alın izleyin >> http://preprod.dailymotion.com/video/xewcj2_buyuk-ortadoyu-projesi_news#from=embed

ve bunları da

http://vimeo.com/14884447 , 

http://www.dailymotion.com/video/xc5yci_recep-tayyip-erdoyan-buyuk-ortadoyu_news

http://www.dailymotion.com/video/xdrl9g_abd-nin-buyuk-ortadoyu-projesinde-d_news

Tüm bunlara rağmen bu adamı savunabiliyor musunuz ?

@zalimadam hiçbirşey söylemedin yazdıklarıma hiçbir savunma yapamadın başkası bir şey söyleyince onun arkasına mı saklanıyorsun hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

BOP göstere göstere geliyor.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 13432 Toplam Mesaj: 96