folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Allah Yok Din Yalan Cennet Masal

Allah Yok Din Yalan Cennet Masal

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

Böyle büyük bilim adamları herşeyin kendiliğinden olduğuna nasıl inanabilir şaşıyorum. Çok saf adamlar yahu.

katılıyorum. bu kadar zeki bir insan en büyük bilim adamlarından biri ama yok işte allah hidayet vermedikçe olmuyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Güzel demiş. (:

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Allah yok, Peygamber yok, Din yok; Ne var lan İT?!? xD

Şaka bir yana ilim-bilim Yüce İslam Dininin İçinde Zaten. İlk emir "OKU" da bunun en basit kanıtıdır!

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Bu dünya bir sınavdır.Eğer tüm dini kavramlar ispatlansaydı herkes inançlı olurdu.Hiç bir anlamı kalmazdı.İman bu sınavın ilk sorusudur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

ömrünü pozitif bilim'e adamış bir adam'ı gerizekalı, saf, akılsız olarak niteleyenlerin okumayla bağı; "pıtırcık tatilde"den ibaret olması çok manidar:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    bu aralar dinlerde yaratılış ile ilgili ders alıyorum. geçenlerde hinduizmin kutsal kitaplarını okuyorum, şöyle demiş : "ey azizler, varlık var olandan meydana gelmemistir. varlık yokluktan meydana gelmiştir. madem ta en başında varlık vardı peki bu varlık nasıl oluştu. eğer ilk varlığın bir hammaddesi var ise o hammadde nasıl oluştu ? eğer onun da bir hammaddesi var ise o madde nasıl oluştu ? sana söylerim azizim. gidebildiğimiz kadar eskiye gidelim, en başa gidelim. madem ki kainat maddeden (büyük patlama) oluştu ise o peki o hal değiştiren madde ( büyük patlamaya zemin hazırlayan madde) nasıl oluştu. maddenin atası yokluktur ey azizim. "

hocam konudan alakasız biraz ama büyük patlamadan bahsettiğine eminmisin hinduzim yanlış bilmiyorsam yanılıyorda olabilirim büyük patlama teorrisinden önce ortaya çıkmış birşey ve burda sanki maddenin hal değiştiriş şeklinden bahsetmiyor oraya değinmemiş gibi sadece zaman içinde değiştiğine değinmiş

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Adam muazzam zekidir butun kitaplarını okudum.

Demek istediği şu ki sizin aklınız yaradılışı anlamadığı için tapınacak bişey arıyorsunuz ama ben anlıyorum çünkü evrendeki ısı dağılımından, yıldızların hareketinden , canlıların birbirine benzerliğinden zaten ne olup bittiğini benim kafam basıyor diyor. Hawking desteksiz sallamaz.

Milleti biraz kızdıracak bir üslupla söylemiş nede olsa kimsenin sakat adamı döveceği yok onun verdiği bir güvenle olsa gerek.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

yahu yapmayın step. hawking'den söz ediyorsunuz. cennet cehennem kesinlikle kanıtlanabilecek ögeler değildir. insanlar sadece buna inanır. adam inanmıyor diye takdiri ilahi vs. demenin mantığı nedir. arkadaşın söylediği gibi o zaman birçok kişi ölmüştü şimdiye kadar. herkes inanmak zorunda değildir. adam muhteşem zeki biridir muhteşem kuramları ortaya atmıştır. bilimi ilerletmiştir. bir söz vardır mucizelere inanacaksan olduğunda değil olmadığında inanmalısın diye. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

Adam muazzam zekidir butun kitaplarını okudum.

Demek istediği şu ki sizin aklınız yaradılışı anlamadığı için tapınacak bişey arıyorsunuz ama ben anlıyorum çünkü evrendeki ısı dağılımından, yıldızların hareketinden , canlıların birbirine benzerliğinden zaten ne olup bittiğini benim kafam basıyor diyor. Hawking desteksiz sallamaz.

Milleti biraz kızdıracak bir üslupla söylemiş nede olsa kimsenin sakat adamı döveceği yok onun verdiği bir güvenle olsa gerek.

şeyhim ozaman sende bana ilk ısı ilk yıldız ilk enerji veya ilk maddenin nerden geldiğini açıklarmısın entemel biyoloji bilgisi canlının kaynağı başka bir canlıdır yapay döllenme yapay organ üretimi veya yeni tür üretimiki şuanki enileri olaybu hep canlı hücreler kullanılarak olmuş şeyler yani hali hazırda bir canlılık olmadan yeni canlı olmuyor budurumda engeriye gittiğimizde bucanlılar nerden geldi sonsuzdan gelmeleri mantıklı geliyorsa bişey diyemiyceğim

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Hayır adamın fikirlerine katılmıyor olabilirsiniz bende katılmıyorum ancak takdiri ilahi falan demenizin ne mantığı var özürlü bir adama özrüyle saldırmak ne kadar sağlıklı bir davranış.Adamın fikirlerine karşı tezin varsa BİLİMSEL olarak  çık söyle çürüt iddialarını niye hakaret ediyorsunki.

.
Toplam Hit: 20907 Toplam Mesaj: 155