folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Almanya Çalışma İmkanı. Binlerce Kişi Alınacağı Haberi.

Almanya Çalışma İmkanı. Binlerce Kişi Alınacağı Haberi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

hemşire 3000 , kamyon şoförü 4000, hava alanı yer hizmetleri 2000 euro civarıymış.

şimdi cnn de söyledi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    livane bunu yazdı

hemşire 3000 , kamyon şoförü 4000, hava alanı yer hizmetleri 2000 euro civarıymış.

şimdi cnn de söyledi.

200 dür o 2000 olsa yerde duramazsın

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

Site yoğunluktan uçmuş

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    Lazmania61 bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

Beyler , müridler, romalılar, galyalılar, mümin kardeşlerim ya da her ne iseniz bakın gidek 5 erli gruplar olarak oyro kasalım. Ev kirası 500 oyro olsa 100er oyro veririk 400 oyro da harcayın kaldımı 1000 oyro ceba. yılda ortalama süprizleri çıkınca 10Bin oyro biriktirsek. 5 yıl çalışsak. 50Bin oyro. 2024 de oyro zaten aşa yukarı 20TL olur 50.000*20= 1M para eder. 

:D hayaller hayatlar.

Hayal olduğu 500 euroya ev bulmandan belli zaten. Yeme içme yok, yol masrafı yok, fatura yok bla bla bla. Çok güzel hayat sürdüklerini sanıyorsunuz gurbetçilerin ama öyle uzaktan gördüğünüz gibi değil olay.

Valla gurbetciler yediği yarağı beğenmese 1 dk deil 1 sn bile durmazlar. TORKOYO CONNOT VOLLLO HOC GOLMOYON falan diyorlar da amk onları tutan hiç bi şey yok. Biriktirdikleri 3 5 euro ile gelseler burada orta düzey olarak hayata başlarlar. 

https://www.youtube.com/watch?v=EfjgwCYC3AM

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı

18 ay ve sozlesme obm uzerine, yani araci.

Almanya da hicbir hak iddia edemiyorsunuz. 18 ay sonra size siktir begenmedim seni diyebilecek sekilde adam ariyorlar. Buyuk ihtimal de oyle olur, sonrasinda ne issizlik maasi ne baska birsey hak iddia edebiliyorsunuz ve vize de iptal oluyor hopp kesin donus :D

bana biraz data topluyorlar gibi geldi ama butun haber sitelerine yansimasi ilginc, adamlarin hakkinda internette hicbir bilgi bulamadim.

bu konu soyle guzel olabilir, gidersin 18 ay icinde bi manita bulur hemen de evlenirsin. Yani aslinda bu sirket yalnizca oraya adim atman icin yeterli olur, sonra almanya da kalma yollarini uygulamak lazim.

Kadın bulup evlenmek istiyosan A2 seviyesinde Almanca istiyor orda yaşamak için

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BEDB1N
    BEDB1N's avatar
    Erkek

bana olay böbrek avı gibi geliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yalan haber. ne amacla yapildigini bilmiyorum ama muridin paylastigi gibi karpuz kasasinda götürüp Istanbul'a birakabilirler.

Ulen milleti dolandiracaksin bari donelerin saglam olsun.

1- Site ucmus. Ucmamis olsa bile domain 2 ay once alinmis

Obm-Turkiye.com Created on 2018-09-12

2- Obm Turkiye diye bir site alacaksam ortaya - koymazdim. Hadi zevkine koydum diyelim ObmTurkiye.com 'yi niye kayit altina almadin

almak isteyenler icin ObmTurkiye.com bosta. EKLEME SON DAKIKA NOTU birisi almis hemen :)

3- Haberde ki firmanin, sirket sahibinin hicbir ticari bilgisine rastlayamadim.

Osman Tas var ama Istanbul olan biri durumcu, biri cati kaplamaci digeri insaatci,

Antalya kaydi yok, Ankara kaydi olan ise giyim firmasi.

4-  Haberde yazili olan:

İşçileri kendi bünyelerine alacaklarını söyleyen Taş, “Bütün masrafların tamamını kendimiz karşılıyoruz. Üzerine basarak söylüyorum, para talep etmiyoruz ve kimseye 1 kuruş para kaptırmasınlar. Sözleşme 18 ay. Bu sürede eleman 18 ay boyunca yalnızca bizim yanımızda çalışır. Çalışma vizesini de bu şekilde alıyoruz. O nedenle Almanya kendisini garantiye alıyor ve bu nedenle işsizlik parası hakkı olmuyor. Şu anda Romanya ve Bulgaristangibi ülkelerden gelip 2 gün çalışıp işsizlik parası alıyorlar. Bu durum kanunen böyle. Eğer başka yerle anlaşırsa, 6 sonra bizden ayrılıp Türkiye’ye gelip aynı kontratını yeniden yapabilir”

a) Almanya bir sekilde firma sizi götürdü diyelim, siz oraya gecici isci statusunde götürüyor olacak, Turkiye de taseron, mevsimlik isci gibi bircok hak ve ucretten dusuk calisiyor olacaksiniz.

Detayli aciklama https://www.yasanacakdunya.org/8009-2/

"Kiralık işçi ücretleri aynı işi yapan kadrolu işçilerin ücretlerinden ortalama olarak yüzde 35 ile yüzde 70 daha düşük. Sendikaların görece güçlü olduğu metal sektöründe de aynı durum geçerli. Ayrıca kiralık işçiler kadrolu işçilerin aldığı ikramiyeleri de alamıyor. Yani aslında ücretler görünenden da daha düşük."

Oyle pompacida calisirim 4000 euro alirim hayalleri kurmayin. Ya bag bahce isleri yapiyor olacaksiniz, ya insaat isleri yapiyor olacaksiniz tahminimce.

b) bu isi parasiz yapiyorlar ise bu firma nereden kazaniyor?

Hayir duasi ile mi?

son söz;

eger bu firma dedigi gibi iskur ile beraber calisiyorlar ise basvuru yapacaksaniz mutlaka ve mutlaka iskur uzerinden basvuru yapin.

firmaya kesinlikle ödeme yapmayin. imzalayacaginiz bir evrak var ise iskur 'a danisarak imzalayin.

under

underzero tarafından 27/Kas/18 11:33 tarihinde düzenlenmiştir

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Şahsen ben inandım ihtiyacı olanlar 1000 € adamların hesabına ateşlesin ondan sonra beklemeye başlasın, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı

Yalan haber. ne amacla yapildigini bilmiyorum ama muridin paylastigi gibi karpuz kasasinda götürüp Istanbul'a birakabilirler.

Ulen milleti dolandiracaksin bari donelerin saglam olsun.

1- Site ucmus. Ucmamis olsa bile domain 2 ay once alinmis

Obm-Turkiye.com Created on 2018-09-12

2- Obm Turkiye diye bir site alacaksam ortaya - koymazdim. Hadi zevkine koydum diyelim ObmTurkiye.com 'yi niye kayit altina almadin

almak isteyenler icin ObmTurkiye.com bosta. EKLEME SON DAKIKA NOTU birisi almis hemen :)

3- Haberde ki firmanin, sirket sahibinin hicbir ticari bilgisine rastlayamadim.

Osman Tas var ama Istanbul olan biri durumcu, biri cati kaplamaci digeri insaatci,

Antalya kaydi yok, Ankara kaydi olan ise giyim firmasi.

4-  Haberde yazili olan:

İşçileri kendi bünyelerine alacaklarını söyleyen Taş, “Bütün masrafların tamamını kendimiz karşılıyoruz. Üzerine basarak söylüyorum, para talep etmiyoruz ve kimseye 1 kuruş para kaptırmasınlar. Sözleşme 18 ay. Bu sürede eleman 18 ay boyunca yalnızca bizim yanımızda çalışır. Çalışma vizesini de bu şekilde alıyoruz. O nedenle Almanya kendisini garantiye alıyor ve bu nedenle işsizlik parası hakkı olmuyor. Şu anda Romanya ve Bulgaristangibi ülkelerden gelip 2 gün çalışıp işsizlik parası alıyorlar. Bu durum kanunen böyle. Eğer başka yerle anlaşırsa, 6 sonra bizden ayrılıp Türkiye’ye gelip aynı kontratını yeniden yapabilir”

a) Almanya bir sekilde firma sizi götürdü diyelim, siz oraya gecici isci statusunde götürüyor olacak, Turkiye de taseron, mevsimlik isci gibi bircok hak ve ucretten dusuk calisiyor olacaksiniz.

Detayli aciklama https://www.yasanacakdunya.org/8009-2/

"Kiralık işçi ücretleri aynı işi yapan kadrolu işçilerin ücretlerinden ortalama olarak yüzde 35 ile yüzde 70 daha düşük. Sendikaların görece güçlü olduğu metal sektöründe de aynı durum geçerli. Ayrıca kiralık işçiler kadrolu işçilerin aldığı ikramiyeleri de alamıyor. Yani aslında ücretler görünenden da daha düşük."

Oyle pompacida calisirim 4000 euro alirim hayalleri kurmayin. Ya bag bahce isleri yapiyor olacaksiniz, ya insaat isleri yapiyor olacaksiniz tahminimce.

b) bu isi parasiz yapiyorlar ise bu firma nereden kazaniyor?

Hayir duasi ile mi?

son söz;

eger bu firma dedigi gibi iskur ile beraber calisiyorlar ise basvuru yapacaksaniz mutlaka ve mutlaka iskur uzerinden basvuru yapin.

firmaya kesinlikle ödeme yapmayin. imzalayacaginiz bir evrak var ise iskur 'a danisarak imzalayin.

under

Bırak gençlerin önü açık olsun.

45 yaşını geçtiğinden dolayı seni kabul etmeyeceklerini bildiğin için kıskanıyorsun :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

fena data çıkar buradan beklemedeyim :D

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 7346 Toplam Mesaj: 45
almanya