folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Almanya Çalışma İmkanı. Binlerce Kişi Alınacağı Haberi.

Almanya Çalışma İmkanı. Binlerce Kişi Alınacağı Haberi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

tesekkürler hocam. hali hazırda almanca öğrenen ve almanya planları yapan birini aydınlattın :B

Rica ederim ben de o statüdeyim şu an :D

şubatta bi yoklama yapmayı düşünüyorum gidip :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snncr
    snncr's avatar
    Banlanmış Üye
    Dişi

Bana güzel bir fırsat gibi göründü. Malum euro başını almış giderken gidilebilir belki. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

OBM İnsan Kaynakları Şirketi'nin Türkiye'den binlerce işçiyi, Almanya'ya götüreceğini açıklamasıyla ilgili Almanya Büyükelçiliği, "OBM firmasıyla Federal hükümet arasında Türk uzman personelin istihdamıyla ilgili herhangi bir anlaşma yoktur" duyurusunda bulundu. OBM İnsan Kaynakları Şirketi, 2019 yılında Almanya'ya Türkiye'den ilk etapta 10 bin işçi götüreceğini açıklamıştı.

NE ŞİRKETLE NE DE TÜRKİYE İLE...

Alman Büyükelçiliği ise konu ile ilgili ''OBM firmasıyla Federal hükümet arasında Türk uzman personelin istihdamıyla ilgili herhangi bir anlaşma bulunmamaktadır. Federal hükümetle Türk hükümeti arasında da basındaki haberlerde sözü edilen meslek gruplarının Almanya'da istihdam edilmeleri konusunda özel bir işçi alımı anlaşması da yoktur. Nitelikli bir meslek eğitimi almış uzman personele Almanya'da özel sektörün bazı branşlarında ihtiyaç duyulmaktadır. Federal hükümetin http://www.make-it-in-germany.info.tr/ adlı enformasyon portalında bu olanaklar hakkında bilgi verilmektedir" denildi.

DHA
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

http://www.make-it-in-germany.info.tr/ bu sitede kolpa gibi ne biçim site yapmışlar.

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 6613 Toplam Mesaj: 45
almanya