Almanyada Sıçtığım An!!
-
bilen bilir gerçi kimse bilmiyor:)
gönüllü hizmetle buraya geldim okulu dondurup,okulda alman hocam northein westfallen ile anlaşmalı her sene öğrenci gönderiyorlar..Geçen sene benim üst sınıftan bir arkadaşım gelmişti şidmi aynı yerde ben çalışıyorum..
neyse hocalar ilk 4 ay iyiydi güzeldi..kalbi kaptırdım birine...yapmadığım şeyleri yaptım felan falan.Kendisi aupairdi vizesi dolduğu içn ve artık aupair olmak istemediği için gitti..Ağustosta geri gelicek ve ben eylül 1 de mersine geri dönmem lazım!!(kız bu arada ukraynalı)..
nese yılbaşı tatili için arkadaşlarım gelmişti 3 kişi onlarda 2 si gönüllü biri aupair gene.Lan hepsi bi anda gitti ,sevgilimde dahil ben kaldım burda kafayı toparlayamadım..İşe geç kalkıom kendimi veremiyorum.
bugün işte benim danışmanım(tutorin de denir almancada)bana dedi işe geç kalkıon falan fişmekan saydırdı..dedim biliosun durumu bi anda yalnızlığa alışamadım..yok dedi sen tatilden öncede böleydin...
nolduk ya!!ben tatilden önce hiç geç kalkmadım anasını satim!!!bikere takım toplantısını kaçırdım ondada gene çalışıodum ama toplantıyı unuttum=)
dedim tamam bidaha olmaz nese...
sonra tatilde arkadaşlarımdam kız olanlardan biri benim ev arkadaşımın yatağında yattı(ev ark. haberi yok)(italyan 30 yaşında bir bayan aq git iş bul ne işin var gönüllü hizmette)nese bu karı geldi odasını temizleyip,nevresimleri yıkamış olmamıza rağmen(bir kız arkın dediğine göre kadınlık iç güdüsü)bu farketti biraz ve 2 saat kadar önce bana kaydı baya bi=)italyanca küfretti anlamadım:D
tamam hatalıyım odasını kullandım ama yıkadık be eşyaları...leke kalmış onu görmüş tutturmuş kan lekesi...lan ben bile anlamadım ne lekesi olduğunu:D
şimdide diyo yarın gidicem başkana(nasıl denir bilmem)solicem bunu dedim git söle napim bu saatten sonra okdar sildik temizledik..
bide bana diyoki sandalyem değişmiş(ki kız ark ımın veda partisinde kullanmıştık ona takmış)
odam bu kadar sıcak olmamalıydı ama sıcak dedi(doğru anladınız içindew termostat varmış kızın)
daha saydıda kendisinin almancası çok iyi olmadığı için anlamadım...
bide türklere laf etti lan patlıcaktım dedim ben buna 5 laf desem 4 ünü anlamıcak kıtın almancası zayıf...
yaw sen gelmişn 30 unda git evlen ne bilim iş bul italyada ne işn var gönüllü hizmette amaaan...
nese arkadaşlar başınızı ağrıtmim daha ama haksız olduğum yönleri kabul etmekle birlikte,kızın saçmaladığı konularda yorumlarınızı bekliyorum
sevgiler..
ekleme:bu arada kız arkım eve 80 kiloluk bagajı yüzünden otobüsle dönüyor(ukraynaya otobüs var almanyadan evet)sarjı bitti en son dresdendeyken konuşmuştuk dahada konuşamadım su ana kadar eve varmış ve bana yazmış olması lazımdı ama bilmiom ne oldu....yani oynatmaya az kaldı doktorum nerde....
-
Sen iyi dayanmışsın ben olsam çakmıştım tokadı..
-
ukraynaliyi sutla, italyanla takil tum sorunlari coz.
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yok yemez ona aşık oldum çoktan...
gitmeden önceki akşam(sabah karşı 2.30 da otbüsü vardı)sağlam bi gece hazırladım...
hacı bana sarıldığında kalbinin atışını hissetim be!!!kötü oldum hoca...
italyanı görsen....30 diyom:D
-
gideri varsa onuda bos birakma bence. kafaya takma hoca gelmistir manitan sag saglim yorgundur uzun yol yorulmus uyumustur, yarin gorusursun. bende litvanyaya gitmek istiyorum bakalim biraz para bulabilirsem bi dj arkadas var cagiriyor hep.
-
deja-vu bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
gitmeden önceki akşam(sabah karşı 2.30 da otbüsü vardı)sağlam bi gece hazırladım...
-----------------------------mature ayağına takılırsın :D
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
deja-vu bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------mature ayağına takılırsın :D
-----------------------------bilader karşımdaki odada uyuyo güldürme:Dduyucak şimdi vuracak duvara gene(bikere başıma geldi:D)
-
7-19 bunu yazdı:
gideri varsa onuda bos birakma bence. kafaya takma hoca gelmistir manitan sag saglim yorgundur uzun yol yorulmus uyumustur, yarin gorusursun. bende litvanyaya gitmek istiyorum bakalim biraz para bulabilirsem bi dj arkadas var cagiriyor hep.
-----------------------------aklım orda hacı zaten otobüs arıza yapmıştı 6 saat kadar yeni otobüs beklediler telin sarj orda bitti bidaha konuşamadık...dresden olayı burda işte
bidakka ben dresden yazmmaşım galiba kızla en son dresdende konuştuk...
-
aga beni al yanına bak nası kuzu gibi yapıyom o italyanı :) sende rahat rahat takılırsın iste ukraynalı sevdiceğinle :)
-
holly-gun bunu yazdı:
aga beni al yanına bak nası kuzu gibi yapıyom o italyanı :) sende rahat rahat takılırsın iste ukraynalı sevdiceğinle :)
-----------------------------zevkle:D
-
Şimdi bu italyan garı hazır oda bulmuş onu mu beğenmiyor? Yani ev arkadaşının haberi olmadan felan odada kalıyor, bi de beğenmiyor mu? Burayı biraz aç bakayım.