Almanyada Sıçtığım An!!
-
diamonique bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi bu italyan garı hazır oda bulmuş onu mu beğenmiyor? Yani ev arkadaşının haberi olmadan felan odada kalıyor, bi de beğenmiyor mu? Burayı biraz aç bakayım.
-----------------------------yok geldiğinde ona verilen odayı ben türk bir kız arkadaşım bana geldiğinde türk kız arkadaşıma 5 günlüğüne verdim...bugün italyadan geldi geri tatilden onu farketti...olay bu
-
deja-vu bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
ukraynaliyi sutla, italyanla takil tum sorunlari coz.
-----------------------------yok yemez ona aşık oldum çoktan...
gitmeden önceki akşam(sabah karşı 2.30 da otbüsü vardı)sağlam bi gece hazırladım...
hacı bana sarıldığında kalbinin atışını hissetim be!!!kötü oldum hoca...
italyanı görsen....30 diyom:D
-----------------------------20 ya da 30 farketmez. kadın kadındır. elinin altındakini mutlu et önce hoca. 7-19 haklı.
lan ev arkadaşın 30 yaşında bayan oha be. biz olsa her gece sex party'si olurdu evde :P
-
lan biri tbt'nin içine birşeymi katıyor arka planda gizli bir hipnotize filan mı var. haftada en az 2-3 tane gönül problemi konulu başlıklar açılıyor. noluyo lan?
-
sen sımdı almanyadamı gonullu calısıyon ıtalyadamı orayı tam ayıramadım almanyada ıse nasıl gonullu olunuyor bı yazarsan sevınırım :)
-
bu gönüllü hizmet davası ney yaw, ingiltereye gidem ben dil geliştirmeye böyle bir imkan varsa.
-
hocalar bunun bi websitesi vardı adını hatırlayamadım bitürlü hatırladığım an yazıcam:)
orda işte şehir seçiyosun o sana buluyor..sarı sayfalar gibi...
bu arada sabahın köründe kız danışmanını çağarmış geldi nasihat dinledik..
-
Ağlatırım Evi Ev Dile Gelir :D
Pompalamasyon.
-
HeyQirs bunu yazdı:
Ağlatırım Evi Ev Dile Gelir :D
Pompalamasyon.
-----------------------------deja-vu bu elemanı kesinlikle almalısın yanına dize gelir ortam :D valla ne kadar sitem etsende, büyük bir zevkle okudum yazdığını :D
nasipse askerlikten sora romanya'ya gidicem üvey abim istiyor yanına 2 tane fırın var hangisini idare edeceğini şaşırmış. :D:D
-
:Dyaw 2 günde başımaelenler:D
şimdi kız ark ulaştı bana...
kodumuunun otobüsü 11 saat geç gelmiş...sabaha kadar beklemişler bunlar yeni otobüsü....yeni ablasının yanına gelebilmiş...sabah 9 da girmiş eve...bu kız yola salı ssabah çıktı 2.30 da:D
rahatladım şimdi o eve vardığı için..
şimdide eve gönderdiler beni evi silecem:Dmanyak bu karı yeminlen manyak....temizlik manyaa.iki türk kızı sildi bu evi gitmeden gene beğenmedi...
aman işten kaytardım ya o yeter bana:D
heyquirs dal abi sen ben almiim:)
amd.x inş gidersin hocam yurtdışı güzel birşey...ufku açılıo insanın...
ama tavsiyem sakın birinin yatağında yatma..heleki kızsa...:D
-
hacı şimdi gönüllü diyosun para nerden kazanıyosun sen? hem gönüllüsün hemde para mı veriyolar yoksa?