folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Almanyada Sıçtığım An!!

Almanyada Sıçtığım An!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Biocyte bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı şimdi gönüllü diyosun  para nerden kazanıyosun sen? hem gönüllüsün hemde para mı veriyolar yoksa?

gönüllü hizmette sana ev felan sağlıolar genelde...elektrik su ısınma hiçbişi ödemiyosun..

aylık cep harçlığı 105 € veriolar ki bu paranın yettiğini ben daha görmedim...

buna ek olarak istersen 205 € da yemek parasını alabiliorsun işte yemem diyorsan ki bu para alınmalı yoksa yaşanmıyor..

buna ek olarak ulaşımını da karşılıolar...Mesela ben bonn la köln arasında bornheim diye biryer var orda çalışıorum-yaşıorum...

bonn gitmek istediğimde 3.40 € gibi bi para ödemem lazım her gidişim-gelişimde...

bunlar bana aylık 63€ veriolar aylık bilet alim die...yani gidişm gelişim aylık 63 € hallolmuş oluor...

toplamda 370€ gibi bir mebla her ayın birinde elime verilior

ama heryerde böle olmayabilr ben iyi yerdeyim berbatlarıda var

Almanya Fatihi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

daha kahvaltı felanda yapmadım..Dün gece koca şişe kırmızı şarabı içtim aç karna...kafa ii olduydu:)şimdide aç karna temizlik yaptırıolar düşer bayılırsam hiç şaşırmam

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

çok acaip bi hayatın var kardeş kolay gelsin öncelikle :)

sen dili nasıl öğrendin hala merak ediyorum.

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

çok acaip bi hayatın var kardeş kolay gelsin öncelikle :)

sen dili nasıl öğrendin hala merak ediyorum.

mersinde almanca müt-terc okuyorum:)

ek:evlere temizliğe gelinir :D:D

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nasil yani almanyada 400 €ya gecinebiliyormusun ?

amina koim 800 € param geliyor, kahveden aliyorum, site isleri oluyor o sekilde yetmiyor bana

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

yetmiyo hacı oda yetmiyor...bi kere dışarı çıksan 2 bardak bişi içsen yemek yesen 20 € ödeyip çıkıosun...kredi kartından nakit çekip duruom bende son 2-3 hafta 200 € nakit çektim...cep telefonu zaten felaket...67 € ona ödedim geçen ay bu ay 9 undan itibaren başladı hesaplamaya gene,sabah msj geldi 30 € aştınız diye 4 günde:S ondan sonrada 2. msj işte siizn için airbaglari açtık şubat 9 a kadar bütün ülke içi aramalar msjlar bedava diye..Bu demektir ki ben gene 70 € ya vurdum

allahtan kira felan bişi vermiom

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cep sirketlerinin tarifesi var eger turkiyeyi aramiyorsan onlari kullanabilirsin, misal ben sinirsiz arama ve mesaja aylik 30€ öduyorum. bildigim kadariyla almanyada yemek icmek daha pahali buradan, valla helal olsun hoca ben acliktan ölurdum orda.

la liberte ne meurt jamais.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

cep sirketlerinin tarifesi var eger turkiyeyi aramiyorsan onlari kullanabilirsin, misal ben sinirsiz arama ve mesaja aylik 30€ öduyorum. bildigim kadariyla almanyada yemek icmek daha pahali buradan, valla helal olsun hoca ben acliktan ölurdum orda.

burda mcdnoald filan normal yerlere göre ucuz kalıyor oyüzden millet oralarda hep...sadece bonn merkezde 4 tane yer var bnm bildiğim mcdonalds...hepside doldur yer bualamazsın....tr yi arama şeyide var oyüzden giriyor...değiştiricem bu ay haftasonu felan tarifeyi...her ay 60 çok gelio valla...her yöne 15 sent aramada msj da tr de:D

Almanya Fatihi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

deja-vu bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

burda mcdnoald filan normal yerlere göre ucuz kalıyor oyüzden millet oralarda hep...sadece bonn merkezde 4 tane yer var bnm bildiğim mcdonalds...hepside doldur yer bualamazsın....tr yi arama şeyide var oyüzden giriyor...değiştiricem bu ay haftasonu felan tarifeyi...her ay 60 çok gelio valla...her yöne 15 sent aramada msj da tr de:D

hoca sen su sıteyı hatırlasana yaw bızde gırelım su sıteye :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_en.cfm

ahanda millet istediğinz link burda

direk arama sayfası açılıo isteyen menüye döner okur nevar ne yok...burdan ülke mülke nasıl bir iş istiosan seçiosun falan felan

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 5188 Toplam Mesaj: 35