Alo Fatih 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

tc başbakanının da işi yok kalkıp kendi arayacak 

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    BURAK_X bunu yazdı

tc başbakanının da işi yok kalkıp kendi arayacak 

gören de tayyip in en ufak şeye bile burnunu sokmadığını zanneder :D 

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

arkadaşlar birşey diyeceğim. ne fetocuyum ne aq particiyim. hatta ikisini de zerre kadar sevmem.

böyle müdahaleler yapıyordur mutlaka.

ben dahil çoğumuz bunların yaptıkları şeylerden adımızdan daha eminiz, o konuda sıkıntı yok.

fakat sormak iistediğim konu şu;

birisinin konuşmasını sesinin o olduğunu(üstelik ünlü-bilinen biri) nasıl analiz edip doğru olarak kabul edebiliyoruz?

birebir ses taklidi yapanlar var dünyada. 2 -3 tanesinin bir aray gelmediğini nereden biliyoruz?

. (bakın yanlış anlamayın sakın. taklit filan demiyorum)bu konuşmadaki seslerin gerçek kişiler olduğundan nasıl emin olabiliiyoruz diyorum.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

arkadaşlar birşey diyeceğim. ne fetocuyum ne aq particiyim. hatta ikisini de zerre kadar sevmem.

ben dahil çoğumuz bunların yaptıkları şeylerden adımızdan daha eminiz, o konuda sıkıntı yok.

birisinin konuşmasını sesinin o olduğunu(üstelik ünlü-bilinen biri) nasıl analiz edip doğru olarak kabul edebiliyoruz?

birebir ses taklidi yapanlar var dünyada. 2 -3 tanesinin bir aray gelmediğini nereden biliyoruz?

. (bakın yanlış anlamayın sakın. taklit filan demiyorum)bu konuşmadaki seslerin gerçek kişiler olduğundan nasıl emin olabiliiyoruz diyorum.

şöyle emin oluyoruz mürid.

ben sna gelsem desemki worldweb sen ne şerefsiz adamsın compiyle kuyumu kazmaya çalışmışsın aha bu da ses kaydı diye ortaya koysam taklitçilerin ses kaydını

sen dersinki ispatlamazsan şerefsizsin, kendinin masum benim iftiracı oldugumu söylersin vs

bunların hiçbirini yapmadan kalkıp da ses kayıtlarını ortadan kaldırmak için site kapatmak, youtubetan kaldırmak olmaz sadece.

biliyorum sen daha teknik bi soru sormussun ama ben böyle kesin ve net emin oluyorum kayıtların gerçekliğinden :) adamlar 17 aralıktan beri hiçbir şeyi inkar etmedi, daha ziyade susturmaya çalıştılar

ultrAsker tarafından 09/Şub/14 04:08 tarihinde düzenlenmiştir

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hocam fatih altaylı bi yazı yazdı 2-3 gün önce, dediki konuşmaların bazı bölümlerini kesmişler bu şekilde çıkmış ortaya.. zaten bunu inkar eden gördün mü? söylemlerine dikkat edersen, böyle bir şey yapmadık demiyor, bize komplo kuruldu, şöyle oldu böyle oldu diyorlar..

bak kendi yazısı

Bağlamından koparılmış bir biçimde montajlanarak yayınlanan bu bant içeriğinde benim yayın grubumuzun yönetim kurulu üyesi Fatih Saraç'la  yapmış olduğum bir konuşmada yıllardır düzenli olarak yayınladığımız  Konsensus-Habertürk anketinde bazı manipülasyonlar yapıldığı izlenimi  oluşmaktadır.

http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/919300-montaj-banda-bakmayin-o-anket-aynen-yayinlandi 

montaj demiş.. ama bu şekil konuşmalar geçmiş, sadece aradaki bazı şeyler atılmış, ben zannetmiyorum ki, kelime kelime bu şekil bi kaset oluşturulsun.. ayrıca bir tane de değil, bir sürü var ve dikkat edersen gayet akıcı şekilde ilerliyor ve konu bütünlüğü bozulmuyor..

başbakan diyemiyor ki yalan bunlar.. komplo kuruldu diyor.. deniz baykal ın kasedi çıktığında dikkat edersen o da komplo kuruldu diyor, yapmadım demiyor.. komplo kurulması başka bir şey ama ortada var olan konuşmalar var ki daha bitmedi, yakında bi kaç şey daha çıkacak bu iş adamlarından alınan paralarla ilgili...

ortada bir haksızlık varsa mertçe deyin ki "bu adamı sevsem de burada yanlış yapmış" ..  bu kadar mı zor kabullenmek? 

bu kaset olaylarının artmasının sebebi de cemaat.. sen (tayyip), bu adamlar müslüman adamlar(fetullahcılar) zarar gelmez dersen, devletin içine hak yiyerek girerken gözlerini kapatırsan, sonra da cemaatle takışırsan, Allah da yapmış olduğun haksızlıkları gün yüzüne çıkarır.. Haa fetullah gülen için bu olay daha kötü oldu, çünkü adam bitiyor, isteyerek yaptığı bir şey değildi bu zıtlaşma ama eli mahkum (acaba neden?) ..

unbalanced tarafından 09/Şub/14 04:05 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

anket lafı geçtiği için bir şey paylaşayım, şu anket yapan kurumlara baktım, genar 'ın anketleri çok isabetli çıkmış eskiye oranla, onların açıklamaları doğru çıkıyor, kime bağlı ya da bağımsız mı bilmiyorum ama anketlerinden çıkan sonuç benim öngörüme yakın

GENAR ARAŞTIRMA ŞİRKETİ

Gener Araştırma Şirketi 2009 yerel seçimleri ve 2011 genel seçimlerini 1 puan farkla tahmin eden Genar Araştırma Şirketi'nin Genel Müdürü İhsan Aktaş, İstanbul'daki ilçelerde son durumu analiz etti.

Sabah gazetesine konuşan İhsan Aktaş'a göre, 17 Aralık operasyon sonrası oluşan siyasi gerginlik AK Parti'nin oylarını etkilemedi.

İşte İhsan Aktaş'ın verdiği bilgilere göre, son anket sonuları..

AK PARTİ OYLARINI KORUYOR

GENAR'ın yaptığı son anket sonuçlarına göre, 30 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti yüzde 48'lik oy oranını koruyor.

Sonuçlara partilerin oy dağılımı söyle:

AK Parti yüzde 48.8
    CHP yüzde 28
    MHP yüzde 13
    BDP yüzde 6.5
    SP yüzde 1.5

Genel seçimlere yönelik yapılan anketlerde de partilerin oy oranlarında büyük bir değişiklik olmuyor.

AK PARTİ yüzde 49
    CHP yüzde 26.5
    MHP yüzde 13.5
    BDP yüzde 6.4
    SP yüzde 1.4

İSTANBUL'DA MUSTAFA SARIGÜL MÜ KADİR TOPBAŞ MI?

İstanbullu seçmenin en çok merak ettiği soru 30 Mart yerel seçimlerini hangi adayın kazanacağı.

Bugüne kadar İstanbul'da 7 ayrı araştırma yapan GENAR'ın anket sonuçlarına göre, Mustafa Sarıgül'ün adaylığı sonrası CHP'nin oylarında 5 puanlık bir artış var. Ancak bu artış seçim yarışı için yetersiz görünüyor. Yine aynı araştırma sonuçlarına göre, Mustafa Sarıgül'ün oy oranı yüzde 38 iken, Kadir Topbaş'ın oy oranı yüzde 50 bandında.

ANKARA'DA GÖKÇEK AÇIK ARA ÖNDE

GENAR'ın araştırma sonuçlarına göre Ankara'da AK Parti yüzde 53 oy oranına sahip. AK Parti'yi yüzde 28 ile CHP takip ederken, MHP'nin yüzde 15 oy oranı var.

BİNALİ YILDIRIM İZMİR'DE FARKI KAPATIYOR

İzmir'de yapılan anketler ise AK Parti'nin İzmir adayı Binali Yıldırım'ın seçimlerde CHP'yi zorlayacağı yönünde sonuçlar veriyor. Son anketlere göre AK Parti CHP'yle oy farkını yüzde 7'ye kadar indirmiş durumda. GENAR'ın sahibi İhsan Aktaş'a göre Binali Yıldırım seçimi başabaş götürür.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

binlerce polis ve yüzlerce savcının yeri değişti hatta diğer alakasız kurumlarında değişti, peki ne diye değişti? sebep nedir? siyasette herkes bilir ki yolsuzluk rüşvet gibi suçlamalarla karşı karşıya kalındığında istifa edilir. yargılama biran önce yapılsın bir an önce sonuç alınsın diye. peki bunlar ne yaptı? 

cagatay09 tarafından 09/Şub/14 04:36 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

polis dinleme kayıtları. ordan emin oluyoruz. başka soru?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=4jXF2PSCmOE

adam burda itiraf edio

siz halen yok başçalanın başka işimi yok kendi arıcak

yok 2-3 kişi bir araya gelmiş taklit yapmış

be hey dürzüler milletin başka işi gücü yokta bu hırsızların şerefsiz pişkinlerin ses taklidiyle mi uğraşacak

birinizde demiyorsunuz

apaçık cemaat-akp kavgası bu her 2 taraf eteklerindeki taşları döküyor işte

siz halen anlamadınız mı...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

İsrailogullarinin üstün hizmet madalyası verdigi  yaver ,

Onlar gibi yalan soylermi , hile yapar mı , tehtid edermi eder......

Eder.... 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
Toplam Hit: 8641 Toplam Mesaj: 73