Alo Fatih 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

ee ne diyelim padişahım çok yaşa !

bu millete müstehak

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı

bu tahribat düşünebilenlerin yeriydi bu ses kaydına taklit diyebilecek akli yoksunluğa düşen arkadaşlarımı görünce üzülüyorum yazık gerçekten bide yazmadan önce akpl

değilim diyerek kendinize bir kalkan oluşturuyorsunuz

Hocam  mesajimi bir daha oku. Yavas yavas oku anlayarak oku. Taklit demiyorum.  Ayrica hicbir dine inanmiyorum ve hicbir parti ye kisiye sempatizanlik duymuyorum. Gercekten Türk oldugumu gonulden hissettirecek kimse yok Atatürk dışında. . 

Yazdiklarimi dikkatli okursan, dusunce yapimi da bilirsen bu adamlari zerre kadar bile sevmem. Sadece tarafsiz bir dusunceyle sordum

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

illa ki beter olsun oh mu çekmek lazım. böyle demeyince hemen yapıştırıyorsunuz etiketi. tahribat olarak işin siyasetinden çok tekniğiyle ilgilenmek istedik. merak ettik. suç mu işledik arkadaş? montajdır diye iddia eden biz değiliz. ama bu iddiayı da değerlendirmek lazım. çünkü Türkiye'de çokça yaşanıyor bu tür şeyler. medyaya inanmak güç hem yandaşına hem de muhalfet medyaya inanmak zor geliyor o yüzden bilgiyi temiz tutmak adına bu merakı köreltmek ne diye?

işi hemen "ha siz bucusunuza" getirmenin luzumu yok. bu uslübü yaygınlaştıran, sağlayan başbakan ama siz eleştirdiğiniz adamın yöntemiyle siyaset yapıyorsunuz. şaka gibi :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı

illa ki beter olsun oh mu çekmek lazım. böyle demeyince hemen yapıştırıyorsunuz etiketi. tahribat olarak işin siyasetinden çok tekniğiyle ilgilenmek istedik. merak ettik. suç mu işledik arkadaş? montajdır diye iddia eden biz değiliz. ama bu iddiayı da değerlendirmek lazım. çünkü Türkiye'de çokça yaşanıyor bu tür şeyler. medyaya inanmak güç hem yandaşına hem de muhalfet medyaya inanmak zor geliyor o yüzden bilgiyi temiz tutmak adına bu merakı köreltmek ne diye?

işi hemen "ha siz bucusunuza" getirmenin luzumu yok. bu uslübü yaygınlaştıran, sağlayan başbakan ama siz eleştirdiğiniz adamın yöntemiyle siyaset yapıyorsunuz. şaka gibi :)

ya ne montajı dostum o montajı sana bana yapıyolar haberin yok!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=60N18ulbVOc

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

burada hepimize montajı yaptılar zaten adamlar.

http://www.tahribat.com/Forum-Bu-Milletin-Mina-Koyacagiz-Insallah-190206/

bugrahan45 tarafından 09/Şub/14 13:00 tarihinde düzenlenmiştir

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı
    yalnizturk bunu yazdı

bu tahribat düşünebilenlerin yeriydi bu ses kaydına taklit diyebilecek akli yoksunluğa düşen arkadaşlarımı görünce üzülüyorum yazık gerçekten bide yazmadan önce akpl

Hocam  mesajimi bir daha oku. Yavas yavas oku anlayarak oku. Taklit demiyorum.  Ayrica hicbir dine inanmiyorum ve hicbir parti ye kisiye sempatizanlik duymuyorum. Gercekten Türk oldugumu gonulden hissettirecek kimse yok Atatürk dışında. . 

Yazdiklarimi dikkatli okursan, dusunce yapimi da bilirsen bu adamlari zerre kadar bile sevmem. Sadece tarafsiz bir dusunceyle sordum

yapında var demek  varlığı bariz belli olan şeylere karşısın islam gibi türklük gibi hadi onlara karşısında ortada bir tane değil birden çok kaset  var hiç biri inkar edilemedi ilgili taraflarından fakat ortaya siz üşüştünüz bunu sadece sana değil kim montaj taklit diyorsa hepinize diyorum şahsi algılama

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı
    yalnizturk bunu yazdı

yapında var demek  varlığı bariz belli olan şeylere karşısın islam gibi türklük gibi hadi onlara karşısında ortada bir tane değil birden çok kaset  var hiç biri inkar edilemedi ilgili taraflarından fakat ortaya siz üşüştünüz bunu sadece sana değil kim montaj taklit diyorsa hepinize diyorum şahsi algılama

Daha fazla polemige girmeyecegim hocam. 

Herkes icin bir sey soyleyeyim...

Bi ses kaydına inananlar belli basli seyleri one surerek,yalanlanmadigi icin dogrudur diyerek,o adamlarin siyasi oyunlarini bilerek bu kaset dogrudur diyorlar...

Fakat gercekten sevmedigimiz bir adamin iyice carsaf edilis yalanlari olabilir de. Bunu dikkate alarak kabul edin.

Ses kaydina inanmayanlar ise gozleri muhurlenmis kalpleri kulakları muhurlenmis hic acilmiyor sanki, neler oldugunu gormek istemiyorlar... 

Fakat gercekten sevdiginiz bir adamin kirli camasirlari zaten ortadayken iyice yere serdiler se? Ya gercekse?

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

30 yaş altı kopiller 2001 öncesi türkiye'yi abilerine ablalarına ana babalarına sorsunlar,parmaklarını çalıştırıp google a baksınlar ve öyle yorum yapsınlar yada hiç yapmasınlar.

Siyaset yasak demek :) Eleştirdiğiniz hükümetin yaptığını şu an siz yapıyosunuz birde adama küfrederek eleştiriyosunuz aynı şeyi. Hayde gençler beyninizi değil ağzınızı çalıştırın,sayıp sövmeye devam ben geçerken uğradıydım sadece.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    yalnizturk bunu yazdı
    yalnizturk bunu yazdı

Daha fazla polemige girmeyecegim hocam. 

Herkes icin bir sey soyleyeyim...

Bi ses kaydına inananlar belli basli seyleri one surerek,yalanlanmadigi icin dogrudur diyerek,o adamlarin siyasi oyunlarini bilerek bu kaset dogrudur diyorlar...

Fakat gercekten sevmedigimiz bir adamin iyice carsaf edilis yalanlari olabilir de. Bunu dikkate alarak kabul edin.

Ses kaydina inanmayanlar ise gozleri muhurlenmis kalpleri kulakları muhurlenmis hic acilmiyor sanki, neler oldugunu gormek istemiyorlar... 

Fakat gercekten sevdiginiz bir adamin kirli camasirlari zaten ortadayken iyice yere serdiler se? Ya gercekse?

son cümleni anlayamadım fakat yüzlerce askerin ses kaydı chp mhp seks kaydı yayınlandığında bu şantaj montaj lafı yoktu anahaber bültenlerinden verildi ama bizim insanımız kraldan çok kralcı olduğu için başbakan itiraz etmezken siz ediyorsunuz

bizim elimizde başbakanın sesinin birebir benzeri birden çok ses kaydı ve kişilerin yalanlayamaması var 

sizin elinizde sadece bence taklittir tarzında boş bir yorum var çamur atmak budur

taklit diyorsanız eşleştirmeyi siz yapacaksınız  biz değil

yalnizturk tarafından 09/Şub/14 18:15 tarihinde düzenlenmiştir

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 8638 Toplam Mesaj: 73