Alo Fatih 3
-
kuytul bunu yazdı
evet eğer montajsa bu görüşmeler orjinal görüşmeler operatörlerden mahkeme kararıyla istenebilir. şu an böyle bir savunma yapılamıyor anladığım kadarıyla.
kriminal labaratuarlara yönlendirmenin yolu mahkemeden geçmiyor mu? ne kadar güvenilir bu lablar?
tayyip ve akp hariç herşey şüpheli zaten tabii.
-
yalnizturk bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıyalnizturk bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıyalnizturk bunu yazdı
bu tahribat düşünebilenlerin yeriydi bu ses kaydına taklit diyebilecek akli yoksunluğa düşen arkadaşlarımı görünce üzülüyorum yazık gerçekten bide yazmadan önce akpl
değilim diyerek kendinize bir kalkan oluşturuyorsunuz
Hocam mesajimi bir daha oku. Yavas yavas oku anlayarak oku. Taklit demiyorum. Ayrica hicbir dine inanmiyorum ve hicbir parti ye kisiye sempatizanlik duymuyorum. Gercekten Türk oldugumu gonulden hissettirecek kimse yok Atatürk dışında. .
Yazdiklarimi dikkatli okursan, dusunce yapimi da bilirsen bu adamlari zerre kadar bile sevmem. Sadece tarafsiz bir dusunceyle sordum
yapında var demek varlığı bariz belli olan şeylere karşısın islam gibi türklük gibi hadi onlara karşısında ortada bir tane değil birden çok kaset var hiç biri inkar edilemedi ilgili taraflarından fakat ortaya siz üşüştünüz bunu sadece sana değil kim montaj taklit diyorsa hepinize diyorum şahsi algılama
Daha fazla polemige girmeyecegim hocam.
Herkes icin bir sey soyleyeyim...
Bi ses kaydına inananlar belli basli seyleri one surerek,yalanlanmadigi icin dogrudur diyerek,o adamlarin siyasi oyunlarini bilerek bu kaset dogrudur diyorlar...
Fakat gercekten sevmedigimiz bir adamin iyice carsaf edilis yalanlari olabilir de. Bunu dikkate alarak kabul edin.
Ses kaydina inanmayanlar ise gozleri muhurlenmis kalpleri kulakları muhurlenmis hic acilmiyor sanki, neler oldugunu gormek istemiyorlar...
Fakat gercekten sevdiginiz bir adamin kirli camasirlari zaten ortadayken iyice yere serdiler se? Ya gercekse?
son cümleni anlayamadım fakat yüzlerce askerin ses kaydı chp mhp seks kaydı yayınlandığında bu şantaj montaj lafı yoktu anahaber bültenlerinden verildi ama bizim insanımız kraldan çok kralcı olduğu için başbakan itiraz etmezken siz ediyorsunuz
bizim elimizde başbakanın sesinin birebir benzeri birden çok ses kaydı ve kişilerin yalanlayamaması var
sizin elinizde sadece bence taklittir tarzında boş bir yorum var çamur atmak budur
taklit diyorsanız eşleştirmeyi siz yapacaksınız biz değil
Ne demiştik,bilmeden görmeden yorum yapmayın gençler!
http://www.youtube.com/watch?v=1avf987MWKk Videoyu izle ve öğren başbakan nasıl insiyatif kullanıp engellemiş deniz baykalın kasedinin yayınlanmasını! Yeni internet yasası da bunun için olabilir mi acaba? Sizin son dk. hazırlandı dediğiniz ama 1,5 yıldır üzerinde çalışılan internet yasası?
Tekrar ediyorum 30 yaş altı çocuklar yorum yaparken ana banalarına abilerine önceki türkiye'yi sorsun. Dedemin dediği gibi"siz ne gördünüz evladım da her haltı şikayet ediyorsunuz"
Sağlıcakla kalın.
-
@recobaba ondan mi bu ozel degil genel bu genel diye bagirdi meydanlarda erdogan
-
@recobaba Allah sana iyilik versin akşam akşam neşe oldun bana güldürdün beni sansür dediğini anahaberlerde haberi yapıldı müdahale etmedi rte ama kendiyle ilgili en ufak şeye mudahale ediyor görüyorsunuz baykalın haberi günlerce yapıldı mitinglerde bile kullandı başbakan bunu ama işte rte sevgisi gözünüzün önüne perde indirdi biz doğaüstü şeyleri göremiyoruz siz hem doğaüstü hem doğal olaylardan bi habersiniz siz akit ve yeni şafak okumaya devam edin zira siz okuyan nesilsiniz bizim gibi kör cahil değil :)
yalnizturk tarafından 09/Şub/14 22:46 tarihinde düzenlenmiştir -
A.q adamlar o kadar tapınmaya başlamışlarki boşbakana,
İnanamıyorlar :D
Tağuttan kaçının hacılar, dinimizde yeri yoktur.
-
recobaba bunu yazdıyalnizturk bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıyalnizturk bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdıyalnizturk bunu yazdı
bu tahribat düşünebilenlerin yeriydi bu ses kaydına taklit diyebilecek akli yoksunluğa düşen arkadaşlarımı görünce üzülüyorum yazık gerçekten bide yazmadan önce akpl
değilim diyerek kendinize bir kalkan oluşturuyorsunuz
Hocam mesajimi bir daha oku. Yavas yavas oku anlayarak oku. Taklit demiyorum. Ayrica hicbir dine inanmiyorum ve hicbir parti ye kisiye sempatizanlik duymuyorum. Gercekten Türk oldugumu gonulden hissettirecek kimse yok Atatürk dışında. .
Yazdiklarimi dikkatli okursan, dusunce yapimi da bilirsen bu adamlari zerre kadar bile sevmem. Sadece tarafsiz bir dusunceyle sordum
yapında var demek varlığı bariz belli olan şeylere karşısın islam gibi türklük gibi hadi onlara karşısında ortada bir tane değil birden çok kaset var hiç biri inkar edilemedi ilgili taraflarından fakat ortaya siz üşüştünüz bunu sadece sana değil kim montaj taklit diyorsa hepinize diyorum şahsi algılama
Daha fazla polemige girmeyecegim hocam.
Herkes icin bir sey soyleyeyim...
Bi ses kaydına inananlar belli basli seyleri one surerek,yalanlanmadigi icin dogrudur diyerek,o adamlarin siyasi oyunlarini bilerek bu kaset dogrudur diyorlar...
Fakat gercekten sevmedigimiz bir adamin iyice carsaf edilis yalanlari olabilir de. Bunu dikkate alarak kabul edin.
Ses kaydina inanmayanlar ise gozleri muhurlenmis kalpleri kulakları muhurlenmis hic acilmiyor sanki, neler oldugunu gormek istemiyorlar...
Fakat gercekten sevdiginiz bir adamin kirli camasirlari zaten ortadayken iyice yere serdiler se? Ya gercekse?
son cümleni anlayamadım fakat yüzlerce askerin ses kaydı chp mhp seks kaydı yayınlandığında bu şantaj montaj lafı yoktu anahaber bültenlerinden verildi ama bizim insanımız kraldan çok kralcı olduğu için başbakan itiraz etmezken siz ediyorsunuz
bizim elimizde başbakanın sesinin birebir benzeri birden çok ses kaydı ve kişilerin yalanlayamaması var
sizin elinizde sadece bence taklittir tarzında boş bir yorum var çamur atmak budur
taklit diyorsanız eşleştirmeyi siz yapacaksınız biz değil
Ne demiştik,bilmeden görmeden yorum yapmayın gençler!
Videoyu izle ve öğren başbakan nasıl insiyatif kullanıp engellemiş deniz baykalın kasedinin yayınlanmasını! Yeni internet yasası da bunun için olabilir mi acaba? Sizin son dk. hazırlandı dediğiniz ama 1,5 yıldır üzerinde çalışılan internet yasası?
Tekrar ediyorum 30 yaş altı çocuklar yorum yaparken ana banalarına abilerine önceki türkiye'yi sorsun. Dedemin dediği gibi"siz ne gördünüz evladım da her haltı şikayet ediyorsunuz"
Sağlıcakla kalın.
oğlum çok komik espri lan valla yemin ediyom baya komik çok üst düzey bi espri bu ya. bunun düzeyini millette öğrenmesi lazım. fazla komik yani mesela bazı espriler yapıyolar bu kadar komik değil. ben buna şimdi gülüyom ya yarın buna gülemiyom diye üzülecem kendi kendime . hani genel olarak baktığında espri şeylerine çok üst düzey kalıyo bu espri . ulan biraz az komik yap da gülmekten altımıza sıçmayalım. yani biraz az komiğini yap bunun gene gülücem. çıkalım dağların başına hep beraber halay çekerek bu espriye gülelim yani bu esprinin karşılığı çok daha kailetli esprilerin önünü de açar yani. ülke olarak kalkınırız yani . sen bu espriyi yap afrikada çocuklar açlıktan ölmesin yani anlatabiliyomuyum
-
recobaba bunu yazdı
30 yaş altı kopiller 2001 öncesi türkiye'yi abilerine ablalarına ana babalarına sorsunlar,parmaklarını çalıştırıp google a baksınlar ve öyle yorum yapsınlar yada hiç yapmasınlar.
Siyaset yasak demek :) Eleştirdiğiniz hükümetin yaptığını şu an siz yapıyosunuz birde adama küfrederek eleştiriyosunuz aynı şeyi. Hayde gençler beyninizi değil ağzınızı çalıştırın,sayıp sövmeye devam ben geçerken uğradıydım sadece.
hee baştan söylesene yaa bizde eleştirmezdik o kadar tamam o zaman abi tayyip haklı demokrasiye ve basına müdehale etmeye baksana 2001 önceside yapmışlar bu arkadaşın dediğine tayyip niye yapmasın anasının ak sütü kadar helal ona
SeRDaR tarafından 09/Şub/14 23:38 tarihinde düzenlenmiştir
komik olma hoca bence sen biraz parmaklarının çalıştır googleden akp forumlarının filan dolaş belki daha iyi bir savunma mekanızması geliştirebilirsin olmadı bu ;)
Evine 2 kere hırsız girse son giren daha önceki girenden daha az çalsa az çalanın elini öpersin sen bu mantıkla -
Konuşmayayım diyorum ama zorla yazdırıyosunuz gençler :-)
[url=http://hizliresim.com/eW77mq][img]http://i.hizliresim.com/eW77mq.jpg[/img][/url]
Resim ola ki çıkmaz ise birisi düzenlesin görünecek hale getirsin :-)
30 yaş altı insanım ama çok okumaktan acayip zevk alıyorum :-))
Dede var dede var şimdi beyler dedemin de videosunu koydurmayın bana.
-
Stigma bunu yazdı
"o üzülünce ben de çok üzülüyorum." mehmet fatih saraç
-bir büyüğüne ithafen.kıyamam.
sansürün her türlüsü vuku.
bana kalırsa bunlar gizli ipne hocam ben en son bu sözü kız arkadaşım için söylemiştim :D
-
Beyler yaymayın şöyle şeyleri başbakanımız üzülüyor o üzülünce ben de üzülüyorum :( Kaldırın hadi