Alo Fatih 4
-
Prometheus bunu yazdı
aman hocam sus, lütfen mesajı editle. senin bu mesajın devletimize 2 milyon dolar zarar verdi bile. hiçbir yolsuzluk 5 dakikada bu kadar zarar vermemiştir.
Yolsuzluğunun *mına koyim, keşke yapsalardıda basında duyulmasaydı.
En azından götümüze giren birkaç trilyon olurdu.
Bu yolsuzluk operasyonu sonucunda iflas eden, ebesinin amına koyulan bir yığın iş adamının yanı sıra Halkbank'ın değeri 1 ayda 2 milyar dolar eridi.
Bunların hepsi yol su elektrik olarak, bi tarafımıza girmeye başladı bile..
Hırsızı yakala, ona kimsenin birşey dediği yok, ama tutupda taaa bir şehirden başka bir şehire operasyon yapan götüyle başıyla oynayan adamların amacının yolsuzluk değil, ülke çıkarları değil, senin benim paramı korumak değil, düpe düz akp gitsinde isterse iç savaş çıksın dersen orada ters giden başka şeyler olduğu görülür..
Bank Asya'nın yolsuzluk operasyonu olmadan 2 hafta önce çoook yüklü miktarda dolar alıp, doların yükselmesi ile birlikte 2 milyar dolar kar elde ettiğini kimse konuşmuyor..
Tayyib'in de kızdığı bu zaten, yolsuzluk varsa bunu araştırsın bulsunlar, ama tutupta ülkenin hem ekonomik açıdan, hemde politik açıdan amına koymasınlar..
@edit
Bu orosbu çocukları değilmi ki hem ülke ekonomisi tamamen dışa bağımlı diye ciyak ciyak bağırıp, ama yinede nükleer santrale karşı çıkan ?
Bu orosbu çocukları değilmi ki MİT'in devlet sırrı olan suriyedeki muhaliflere gönderdiği tırı tüm dünya'nın gözü önünde durdurup, MİT'in adamlarına silah çeken, bangır bangır suriye'deki muhaliflere yardım ediyor türkiye diye götlerini yırtan ?
Bunlar değilmi ki, MİT mensuplarına silah çektiklerinde birşey olmayan, ama Özel Harekat Polisi öyle göte böyle yarrak diyerek, ya o tırı verirsiniz yada çatışırız jandarmayla dediğinde, vay efendim özel harekat bize silah çekti diye basında bangır bangır yayın yapan ?
Bunlar değilmi ki nükleer santral kuruluyor, türkiye atom bombası yapmak için nükleer santral kurduruyor diye, ilk sayfaya, tam sayfa olarak Zaman gazetesine veren ?
Bakın bakalım hangi ülkede kaç tane nükleer santral var ?
http://tr.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCkleer_reakt%C3%B6rler_listesi
Adamlar hem nükleer santral kurulmasın diyor yok efendim atom bombası yapmak için istiyor türkiye nükleer santrali diyor, hemde var efendim dünya'nın en pahalı elektriğini kullanıyoruz diyor.
"Be *mına koduğum 5'e alıp 3'e mi satacak devlet sana ? " demezlermi adama..
Akp hükümetine şimdiye kadar 1 oy bile vermedim Allah biliyor, ama bu şerefsizlere inat oyun akp'ye mına koyim..
CEO tarafından 09/Şub/14 18:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Edward Snowden NSA'in yaptıklarını açıklayınca Amerikada zarar gördü. E o zaman napalım? Susup, bekleyelim mi aman zarar görür, bir şey olmasın diye. Zaten zarar görüleceği kadar görülmüş.
-
CEO bunu yazdıPrometheus bunu yazdı
aman hocam sus, lütfen mesajı editle. senin bu mesajın devletimize 2 milyon dolar zarar verdi bile. hiçbir yolsuzluk 5 dakikada bu kadar zarar vermemiştir.
Yolsuzluğunun *mına koyim, keşke yapsalardıda basında duyulmasaydı.
En azından götümüze giren birkaç trilyon olurdu.
Bu yolsuzluk operasyonu sonucunda iflas eden, ebesinin amına koyulan bir yığın iş adamının yanı sıra Halkbank'ın değeri 1 ayda 2 milyar dolar eridi.
Bunların hepsi yol su elektrik olarak, bi tarafımıza girmeye başladı bile..
Hırsızı yakala, ona kimsenin birşey dediği yok, ama tutupda taaa bir şehirden başka bir şehire operasyon yapan götüyle başıyla oynayan adamların amacının yolsuzluk değil, ülke çıkarları değil, senin benim paramı korumak değil, düpe düz akp gitsinde isterse iç savaş çıksın dersen orada ters giden başka şeyler olduğu görülür..
Bank Asya'nın yolsuzluk operasyonu olmadan 2 hafta önce çoook yüklü miktarda dolar alıp, doların yükselmesi ile birlikte 2 milyar dolar kar elde ettiğini kimse konuşmuyor..
Tayyib'in de kızdığı bu zaten, yolsuzluk varsa bunu araştırsın bulsunlar, ama tutupta ülkenin hem ekonomik açıdan, hemde politik açıdan amına koymasınlar..
Hoca bonzai kullanmayı bırak, yaramıyor sana.
-
bi muhabbet var hani hırsızı yatak odanda vurman gerekiyor diye aksi halde suç oluyormuş böyle nefsi müdafaya giriyormuş ya, herhalde resmi olarak yatak odamıza girip bizi alenen sikmedikçe şikayetçi olamayacağız bu adamlardan, sizde susun kardeşim manyak mısınız bi tutturmuşsunuz yolsuzluk diye ülke zarar ediyor susun
-
Lotus bunu yazdı
bi muhabbet var hani hırsızı yatak odanda vurman gerekiyor diye aksi halde suç oluyormuş böyle nefsi müdafaya giriyormuş ya, herhalde resmi olarak yatak odamıza girip bizi alenen sikmedikçe şikayetçi olamayacağız bu adamlardan, sizde susun kardeşim manyak mısınız bi tutturmuşsunuz yolsuzluk diye ülke zarar ediyor susun
yatak odasına kadar çektikten sonra sikerim niye vurayım?
Prometheus tarafından 09/Şub/14 18:50 tarihinde düzenlenmiştir -
CEO bunu yazdı
Her kasedi veriyorlar internete, asıl kasetleri seçimlere yakın patlatacaklarki akp iktidarı gitsin..
Adamlar kuralına göre oynamadıkları müddetçe, akp'den kuralına göre oynanması beklenemez..
Yolsuzluk şu bu yapılmış olabilir doğrudur, ama hiçbir yolsuzluk bu ülkeye 2 ayda 140 milyar dolar zarar ettirmemiştir.
Cemaat'e kafam girsin diyor, iyi günler diliyorum..
Ulan adamlar 85 milyar euro çaldı euro,alooooooo ordamısın? 85 milyar euro hesaplamışkar kişi başı 1850 dolar kaçıyor,sana giren bu.Yolsuzluğun bedeli adam hala cemaat diyor ya,cemaatin amk, soyuluyosun lan soyuluyosun çoluğunun çocuğunun hakkını yedi adamlar kutu kutu paralarla hala kuralına göre möre diyor ulan nası adamlarsınız siz ya şaşırıyorum ya bizde mi bir sıkıntı var anlamadım gitti.
-
flassy bunu yazdıCEO bunu yazdı
Her kasedi veriyorlar internete, asıl kasetleri seçimlere yakın patlatacaklarki akp iktidarı gitsin..
Adamlar kuralına göre oynamadıkları müddetçe, akp'den kuralına göre oynanması beklenemez..
Yolsuzluk şu bu yapılmış olabilir doğrudur, ama hiçbir yolsuzluk bu ülkeye 2 ayda 140 milyar dolar zarar ettirmemiştir.
Ulan adamlar 85 milyar euro çaldı euro,alooooooo ordamısın? 85 milyar euro hesaplamışkar kişi başı 1850 dolar kaçıyor,sana giren bu.Yolsuzluğun bedeli adam hala cemaat diyor ya,cemaatin amk, soyuluyosun lan soyuluyosun çoluğunun çocuğunun hakkını yedi adamlar kutu kutu paralarla hala kuralına göre möre diyor ulan nası adamlarsınız siz ya şaşırıyorum ya bizde mi bir sıkıntı var anlamadım gitti.
85 milyar dolar çaldıkları ile ilgili bir tane resmi belge göster yokmu beni siken diye sokağın ortasında bağırmayan ibnedir..
Götten element uydurması kolay, bok at izi kalsın..
-
CEO bunu yazdıflassy bunu yazdıCEO bunu yazdı
85 milyar dolar çaldıkları ile ilgili bir tane resmi belge göster yokmu beni siken diye sokağın ortasında bağırmayan ibnedir..
Götten element uydurması kolay, bok at izi kalsın..
http://www.haberler.com/yolsuzluk-operasyonunda-rusvetin-bilancosu-100-5437947-haberi/
http://www.taraf.com.tr/haber/87-milyari-o-ihbar-etti.htm
http://gundem.milliyet.com.tr/yolsuzluk-operasyonunun-maliyeti-10/gundem/detay/1809059/default.htm
Resmi belge diyorsun adamlar bütün ülkeyi görevden aldı hangi resmi belgeyi göstereyim ama iddianamerler ve daha tonlarca haber var,herşeyi geç adamların görevden almadığı savcı polis kalmadı,ulan,bakanlar istifa etti evlerden kasa kasa paralar çıktı konuşma kayıtları çıktı,altın dolu uçak bekletildi havaalanında.Hiç mi sorgulamıyorsun birader?bak bunlarında cemaatinde amk.ikiside aynı bok gözümde,ama yazık bu kadar olaydan sonra hala gidip akp diyebiliyorsun okumuş etmiş adamsın ne diyeyim,ya git Ldp ye ver bbp ye ver ne bileyim dsp ye ver de bunlara verme be kardeşim.
flassy tarafından 09/Şub/14 18:33 tarihinde düzenlenmiştir -
kuytul bunu yazdı
küçük bi araştırma sonucu bunları buldum
öncesi 24 eylül 2013
http://i.imgur.com/gvTQiJx.jpg
sonrası 25 eylül 2013
http://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli/880476-elestiriye-evet-nankorluge-hayir
tam tahmin ettiğim gibi bu kayıtlar gezi olaylarından sonra alınmış. yeni kayıt değil bunlar.
yeni kayıtlar da varsa ellerinde, Türkiye sarsılır. bu alo fatih kayıtları birşey değil.
ha bu arada aklıma gelmişken. bu internet sansürü sana bana değil, cesur haber yapan haber sitelerine yönelik çıkarılmıyorsa ben de hiçbirşey bilmiyorum.
DadasAdam tarafından 09/Şub/14 18:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Diktatörlüğe boyun eğenlerin a. koyim diyorum başka bişey demiyorum
koyun olun koyun olun domalın bi daha koyun olun.
anlamıyorlar birader
seçimden sonra adamlar bize çektirdiklerinizi bir bir sizin a. koyup intikam alıcaz diyorlar.
verirseniz seçimde gelirsiniz domalmış g*tle hastaneye sonra bana ne oldu diye sormayın.
sanırım böyle yazınca zorlarına gidip düşünürler diğe öğüt veriyoruz