Alo Fatih 4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    flassy bunu yazdı

http://www.haberler.com/yolsuzluk-operasyonunda-rusvetin-bilancosu-100-5437947-haberi/

http://www.taraf.com.tr/haber/87-milyari-o-ihbar-etti.htm

http://gundem.milliyet.com.tr/yolsuzluk-operasyonunun-maliyeti-10/gundem/detay/1809059/default.htm

Resmi belge diyorsun adamlar bütün ülkeyi görevden aldı hangi resmi belgeyi göstereyim ama iddianamerler ve daha tonlarca haber var,herşeyi geç adamların görevden almadığı savcı polis kalmadı,ulan,bakanlar istifa etti evlerden kasa kasa paralar çıktı konuşma kayıtları çıktı,altın dolu uçak bekletildi havaalanında.Hiç mi sorgulamıyorsun birader?bak bunlarında cemaatinde amk.ikiside aynı bok gözümde,ama yazık bu kadar olaydan sonra hala gidip akp diyebiliyorsun okumuş etmiş adamsın ne diyeyim,ya git Ldp ye ver bbp ye ver ne bileyim dsp ye ver de bunlara verme be kardeşim.

Haahaahadhahahahaha asdfa sdfasdf asdf asdf asdf

Ula akşam akşam iyi güldürdün beni, resmi belge diye fatih portakal nonoşunun haberini, taraf'ın haberini ve milliyetin haberini koymuş :D :D 

Taraf dediğin cemaatin, fatih portakal ve milliyet dediğinde chp şakşakcısının önde gideni :D 

Mına koyim, adamlar kafasına göre ortalığı velveleye vermek için 100 milyar dolar da der 500 milyar dolarda der..

Yalancıyı sikmedikleri için o konuda rahatlar çok şükür :D 

Dostum, iyi hoş diyorsunda gezi parkı olaylarını patlatan adamlarda bunlar (doğan grubu vs.), yolsuzluk operasyonunu patlatan adamlarda yine aynı grup..

Sonuç olarak akp zarar görmüyor ama ülkenin anası sikiliyor..

Ortada bir yolsuzluk varsa kardeşim, ortada bir hırsızlık varsa bunları 1 sene takip edip hepsini aynı anda toplayıp götürmek neden ?

Tamam yolsuzluk telefon dinlemelerine yansıdı Allah versin, o zaman operasyon yap götür kimi götürüyorsan.

Ama tutupda yolsuzluk operasyonu adı altında 3 - 5 dosyayı birleştirip, sırf tayyip gitsin diye kıçı kırık bir savcı ülkenin amına koymasına kimse benden haklı bir yan aramasın..

Kurunun yanında yaşta yanıyor, o polislerin yerinin değişmesinin nedeni, milli güvenlik kurulunda cemaatin ülke milli güvenliği açısından tehdit olduğu ve bir an önce tasfiye edilmesi gerektiği kararı alındığından dolayıdır.

Ülke çıkarları, ülke milli güvenliği açısından hangi karar alınmışsa o uygulanır ve bunlar o kemal kılıçdaroğlu gibi kuşbeyinlilerin anlayamayacağı şeylerdir.

Sen inanıyormusunki dershane olayları çıkmasaydı bu yolsuzluk operasyonunu yapacaklardı ?

Tabiikide yapmayacaklardı. 

Operasyon yapıyorsun eyvallah, kimse sana neden operasyon yapıyorsun demiyorki, adamların dediği laf "Be amına koduğumun oğlu madem ülke çıkarları için çalışıyorsun, madem yolsuzluğa karşısın ne demeye 1 sene boyunca telefonları dinledinde, dershane olayları patlak verince 3 operasyonu birden yapıp ülke ekonomisinin, bosrasının, sanayisinin bilmemneyinin amına koyuyorsun ? " diyor adamlar sadece..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Seninle anlaşamıyoruz biz sen bana hala tayyip ve ak parti ağzıyla konuşuyorsun sana dedim ki resmi belge nasıl göstereyim adamar herkesi görevden aldı örtbas etmek için gösterebileceğim tek şey bunlar.Hala cemaat diyorsun cemaatin amk diyorum sana ikiside aynı bok ama iyi ki kavga ettiler de çıktı bu pislikler ortaya,evet dersane olmasa belki bunlar ortaya çıkmayacaktı bu çıkarcı pisliklerin işleri bozulunca sataştılar birbirlerine.Seni bilmem ama ben yastığa kafamı koyduğum zaman huzurlu olmak istiyorum benim çoluğumun çocuğumun hakkını yiyen pisliklere oy verip huzursuz olamam.

flassy tarafından 09/Şub/14 18:55 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ben okudum da anlamadım dostlar, bişeyin varlığına inanmak için resmi belgeye mi ihtiyacımız var?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

beyler varsa şöyle grup videosu öyle bişeyler koyun.

böyle şeyler kesmiyo beni :-)) gruptan hiç haz almam ama bi grup videosu bekliyorum açıkçası umudumu hiç kesmiycem :-))

cüppeliyi cüppesiz gören bu gözleri mahrum bırakmayın aaaa dostlar  :-))))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

Ben okudum da anlamadım dostlar, bişeyin varlığına inanmak için resmi belgeye mi ihtiyacımız var?

Hocam son olarak sanada cevabımı yazıyor ve koşarak uzaklaşıyorum.

Akp iktidarına şimdiye kadar 1 tane bile oy atmadım ama bu olaylardan sonra oyum kesinlikle akp'ye..

Açılan davalarda resmi belge olması lazım, daha birkaç hafta önce polise 100 küsür kişinin yakalama kararını savcı verdi ve ortada suçlanan bir olay yok. 

Sen topla onlar daha sonra suç uydururuz hesabı.. Bu kişilerin içinde de tayyip erdoğan'ın oğlu da var. 

Adamı suçladığın birşey yokki ortada, tayyipde eli armut toplamıyorya tutupda o savcıyı orada bekletmez, direk siker atar.

Eğer resmi bir yazı yoksa neye bakılacak ? Yapılan icraatlere bakılacak..

Akp iktidarı önce imf'nin kapısında yatarken 1 milyar dolar için, şu anda imf'ye 5 milyar dolar kredi vermiş durumdayız.

Hastaneler eskisine oranla çoooook daha gelişmiş..

Metro yapısı yavaş yavaş gelişiyor ve genişliyor..

3. köprü yapılıyor.. 

Halkbank batık bir banka konumundan, dünya'nın sayılı bankaları arasına girecekti ki bu orosbu çocukları yaptıkları operasyonla itibarını iki paralık ettiler..

Avrupa'nın ve Dünya'nın en büyük havaalanı inşa edilmeye başlandı..

Terör durma noktasına geldi, son 1.5 senedir şehit haberleri gelmiyor çok şükür..

Doğu'da turizm katlanarak gelişiyor..

Kürt - Türk düşmandır anlayışı, yavaş yavaş Türk - Kürt kardeştir anlayışına bırakıyor..

Faizler büyük oranda düştü..

Sosyal hizmetler çok geliştirildi (sizi bilmem ama benim yaşadığım semtte her ay yiyecek, kömür vs veriliyor durumu olmayanlara. Kimin verdiği çokda sikimde değil)

Türk telekomu bilmemneyi sattı diyorlarda, amına korum öyle hizmetin, 50 tl'ye 128 kbps internet niye kullanayım ben..

VS VS..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    flassy bunu yazdı

Seninle anlaşamıyoruz biz sen bana hala tayyip ve ak parti ağzıyla konuşuyorsun sana dedim ki resmi belge nasıl göstereyim adamar herkesi görevden aldı örtbas etmek için gösterebileceğim tek şey bunlar.Hala cemaat diyorsun cemaatin amk diyorum sana ikiside aynı bok ama iyi ki kavga ettiler de çıktı bu pislikler ortaya,evet dersane olmasa belki bunlar ortaya çıkmayacaktı bu çıkarcı pisliklerin işleri bozulunca sataştılar birbirlerine.Seni bilmem ama ben yastığa kafamı koyduğum zaman huzurlu olmak istiyorum benim çoluğumun çocuğumun hakkını yiyen pisliklere oy verip huzursuz olamam.

akp dediğin adamlar seçimle gidebilecek durumda, peki ya cemaat kk mi bitirecek onları db mi? Allah aşkına bitanesi iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramaz, öbürü ekonomi ne bilmez. Akp elbet gidecek bu seçimde olmazsa öbüründe, öbüründe olmazsa berikinde. Peki ya cemaat? Kim biliyor kim olduklarını, ne iş yaptıklarını, bu cemaatin kimlerden oluştuğunu? Yani diyeceğim o ki sen de haklısın ceo da; kimse kusura bakmasın arkadaş, bu komuniklerde de ben kafa göremiyorum. Bir tutturmuşlar akp gitsin bunlar amerikan uşağı, ulan bana bir tane hükümet göster amerikanın izni dahilinde olmadan başa gelmiş ya. Önce cemaat sonra akp.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    iSo bunu yazdı

Hocam son olarak sanada cevabımı yazıyor ve koşarak uzaklaşıyorum.

Akp iktidarına şimdiye kadar 1 tane bile oy atmadım ama bu olaylardan sonra oyum kesinlikle akp'ye..

Açılan davalarda resmi belge olması lazım, daha birkaç hafta önce polise 100 küsür kişinin yakalama kararını savcı verdi ve ortada suçlanan bir olay yok. 

Sen topla onlar daha sonra suç uydururuz hesabı.. Bu kişilerin içinde de tayyip erdoğan'ın oğlu da var. 

Adamı suçladığın birşey yokki ortada, tayyipde eli armut toplamıyorya tutupda o savcıyı orada bekletmez, direk siker atar.

Eğer resmi bir yazı yoksa neye bakılacak ? Yapılan icraatlere bakılacak..

Akp iktidarı önce imf'nin kapısında yatarken 1 milyar dolar için, şu anda imf'ye 5 milyar dolar kredi vermiş durumdayız.

Hastaneler eskisine oranla çoooook daha gelişmiş..

Metro yapısı yavaş yavaş gelişiyor ve genişliyor..

3. köprü yapılıyor.. 

Halkbank batık bir banka konumundan, dünya'nın sayılı bankaları arasına girecekti ki bu orosbu çocukları yaptıkları operasyonla itibarını iki paralık ettiler..

Avrupa'nın ve Dünya'nın en büyük havaalanı inşa edilmeye başlandı..

Terör durma noktasına geldi, son 1.5 senedir şehit haberleri gelmiyor çok şükür..

Doğu'da turizm katlanarak gelişiyor..

Kürt - Türk düşmandır anlayışı, yavaş yavaş Türk - Kürt kardeştir anlayışına bırakıyor..

Faizler büyük oranda düştü..

Sosyal hizmetler çok geliştirildi (sizi bilmem ama benim yaşadığım semtte her ay yiyecek, kömür vs veriliyor durumu olmayanlara. Kimin verdiği çokda sikimde değil)

Türk telekomu bilmemneyi sattı diyorlarda, amına korum öyle hizmetin, 50 tl'ye 128 kbps internet niye kullanayım ben..

VS VS..

Tayyibü ekber diye bağırıyorsundur da sen. Seccadene zat'ın ayaklarının resmini koy da tam olsun. Firavuncular sizi...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı
    flassy bunu yazdı

akp dediğin adamlar seçimle gidebilecek durumda, peki ya cemaat kk mi bitirecek onları db mi? Allah aşkına bitanesi iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramaz, öbürü ekonomi ne bilmez. Akp elbet gidecek bu seçimde olmazsa öbüründe, öbüründe olmazsa berikinde. Peki ya cemaat? Kim biliyor kim olduklarını, ne iş yaptıklarını, bu cemaatin kimlerden oluştuğunu? Yani diyeceğim o ki sen de haklısın ceo da; kimse kusura bakmasın arkadaş, bu komuniklerde de ben kafa göremiyorum. Bir tutturmuşlar akp gitsin bunlar amerikan uşağı, ulan bana bir tane hükümet göster amerikanın izni dahilinde olmadan başa gelmiş ya. Önce cemaat sonra akp.

sende bu kafa varken 2 adım ileri gidemez ne gitmesinden bahsediyon. anca diktatörlüğe gider bu ülke bu zihniyetle

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Tayyibü ekber diye bağırıyorsundur da sen. Seccadene zat'ın ayaklarının resmini koy da tam olsun. Firavuncular sizi...

Sana sadece tek birşey söylemek istiyorum "Bi siktirolup gidermisin" :))

Sen kim oluyorsunda benim inançlarımla ilgili ileri geri konuşabiliyorsun ?

Bana Türk demoktasi tarihinde, partilerin yapmış olduğu en büyük icraatleri say desem mal gibi bakarsın ancak..

Sizin gibi adamlar ancak kafatası avcısı olurlar bu ülkede..

CEO tarafından 09/Şub/14 19:21 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Sana sadece tek birşey söylemek istiyorum "Bi siktirolup gidermisin" :))

Sen kim oluyorsunda benim inançlarımla ilgili ileri geri konuşabiliyorsun ?

Bana Türk demoktasi tarihinde, partilerin yapmış olduğu en büyük icraatleri say desem mal gibi bakarsın ancak..

Sizin gibi adamlar ancak kafatası avcısı olurlar bu ülkede..

İnsanın hürriyeti inancından gelir, ateistsende müslümansanda hristiyansanda çerçeven bellidir. Senin çerçeven senin Allahın belli! İradeni koşulsuz, sorgusuz sualsiz kime teslim etmişsen onun kulusun, senin yürüyen bir tanrın var, kendi yarattığı tayyibizmi yayıyor. Sen de tapmaya devam et, ayaklarının suyunu iç.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 8605 Toplam Mesaj: 74