Alo Fatih 4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    ZoRKaYa bunu yazdı
    flassy bunu yazdı

Seninle anlaşamıyoruz biz sen bana hala tayyip ve ak parti ağzıyla konuşuyorsun sana dedim ki resmi belge nasıl göstereyim adamar herkesi görevden aldı örtbas etmek için gösterebileceğim tek şey bunlar.Hala cemaat diyorsun cemaatin amk diyorum sana ikiside aynı bok ama iyi ki kavga ettiler de çıktı bu pislikler ortaya,evet dersane olmasa belki bunlar ortaya çıkmayacaktı bu çıkarcı pisliklerin işleri bozulunca sataştılar birbirlerine.Seni bilmem ama ben yastığa kafamı koyduğum zaman huzurlu olmak istiyorum benim çoluğumun çocuğumun hakkını yiyen pisliklere oy verip huzursuz olamam.

akp dediğin adamlar seçimle gidebilecek durumda, peki ya cemaat kk mi bitirecek onları db mi? Allah aşkına bitanesi iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramaz, öbürü ekonomi ne bilmez. Akp elbet gidecek bu seçimde olmazsa öbüründe, öbüründe olmazsa berikinde. Peki ya cemaat? Kim biliyor kim olduklarını, ne iş yaptıklarını, bu cemaatin kimlerden oluştuğunu? Yani diyeceğim o ki sen de haklısın ceo da; kimse kusura bakmasın arkadaş, bu komuniklerde de ben kafa göremiyorum. Bir tutturmuşlar akp gitsin bunlar amerikan uşağı, ulan bana bir tane hükümet göster amerikanın izni dahilinde olmadan başa gelmiş ya. Önce cemaat sonra akp.

sende bu kafa varken 2 adım ileri gidemez ne gitmesinden bahsediyon. anca diktatörlüğe gider bu ülke bu zihniyetle

Bak bu ülkede solcu başa gelir der ki bu halk gerizekalı, cahil din iman diyorlar çalar; sağcılar der ki bunlar amerikan uşağı.

bu ülkede sağcılar başa gelir der ki bu devlet kafir devlet, çalar; solcular der ki bunlar amerikan kuklası. Yahu sistem bozuk sistem, koymuşum hükümetine. İster sağcısı gelsin, ister solcusu. Her türlü diktatörlük var bu ülkede, başımızdakinin adı değişse de. İnternette insanların ne yaptığını takip etmek, fişlemek ne kadar diktatörlükse başı kapalı kızların eğitim hakkını ellerinden almak da diktatörlüktür. Akşam 10'dan sonra içki yasağı yapmak ne kadar diktatörlükse, okullarda namaz kılınmasını engellemek de diktatörlüktür. Velhasıl sana göre rte diktatördür, başkasına göre bir başkası. Bana göre mi; sistem böyle. Ne yaparsın.

aynen katılıyorum.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    ZoRKaYa bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    ZoRKaYa bunu yazdı
    flassy bunu yazdı

Seninle anlaşamıyoruz biz sen bana hala tayyip ve ak parti ağzıyla konuşuyorsun sana dedim ki resmi belge nasıl göstereyim adamar herkesi görevden aldı örtbas etmek için gösterebileceğim tek şey bunlar.Hala cemaat diyorsun cemaatin amk diyorum sana ikiside aynı bok ama iyi ki kavga ettiler de çıktı bu pislikler ortaya,evet dersane olmasa belki bunlar ortaya çıkmayacaktı bu çıkarcı pisliklerin işleri bozulunca sataştılar birbirlerine.Seni bilmem ama ben yastığa kafamı koyduğum zaman huzurlu olmak istiyorum benim çoluğumun çocuğumun hakkını yiyen pisliklere oy verip huzursuz olamam.

akp dediğin adamlar seçimle gidebilecek durumda, peki ya cemaat kk mi bitirecek onları db mi? Allah aşkına bitanesi iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramaz, öbürü ekonomi ne bilmez. Akp elbet gidecek bu seçimde olmazsa öbüründe, öbüründe olmazsa berikinde. Peki ya cemaat? Kim biliyor kim olduklarını, ne iş yaptıklarını, bu cemaatin kimlerden oluştuğunu? Yani diyeceğim o ki sen de haklısın ceo da; kimse kusura bakmasın arkadaş, bu komuniklerde de ben kafa göremiyorum. Bir tutturmuşlar akp gitsin bunlar amerikan uşağı, ulan bana bir tane hükümet göster amerikanın izni dahilinde olmadan başa gelmiş ya. Önce cemaat sonra akp.

sende bu kafa varken 2 adım ileri gidemez ne gitmesinden bahsediyon. anca diktatörlüğe gider bu ülke bu zihniyetle

Bak bu ülkede solcu başa gelir der ki bu halk gerizekalı, cahil din iman diyorlar çalar; sağcılar der ki bunlar amerikan uşağı.

bu ülkede sağcılar başa gelir der ki bu devlet kafir devlet, çalar; solcular der ki bunlar amerikan kuklası. Yahu sistem bozuk sistem, koymuşum hükümetine. İster sağcısı gelsin, ister solcusu. Her türlü diktatörlük var bu ülkede, başımızdakinin adı değişse de. İnternette insanların ne yaptığını takip etmek, fişlemek ne kadar diktatörlükse başı kapalı kızların eğitim hakkını ellerinden almak da diktatörlüktür. Akşam 10'dan sonra içki yasağı yapmak ne kadar diktatörlükse, okullarda namaz kılınmasını engellemek de diktatörlüktür. Velhasıl sana göre rte diktatördür, başkasına göre bir başkası. Bana göre mi; sistem böyle. Ne yaparsın.

namaz kılmanın yeri farklı eğitim almanın yeri farklı, kimse seni zorla tutmuyor meslek lisesinde düz lisede , imamhatip oku her iki dünyadanda eğitimini al. eğer insan dinini yaşamak istiyorsa hapishanede bile yaşar sen neyden bahsediyon ya. diktatörlük hiç olmadı şu son 11 yıldır sıçtığım bokun rengine karışır oldula sanane amk ne sıçıyosam kendime sıçıyorum!

afedersin ama adama hassiktir ordan derler. Hiçbir zaman doğru tek bir tane değildir. Sana göre doğru olan bana göre yanlıştır, bana göre doğru olan sana göre yanlıştır. Önce hoşgörüyü öğrenecek insan hoşgörüyü. İnsan olacak önce sağcı solcu olmadan. Kuran kursları yasaktı lan bu ülkede, senin girdiğin siteler yasaklanmış. Afedersin ama kıçıyla güler insan. Ben şuraya kadar akpyi savunmadım dediğim şu önce cemaat sonra akp. Yoksa ne chpsi ne mhpsi; hepsi oyuncak olur bunların elinde oyuncak kimse üstüne alınmasın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    ZoRKaYa bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    ZoRKaYa bunu yazdı
    flassy bunu yazdı

namaz kılmanın yeri farklı eğitim almanın yeri farklı, kimse seni zorla tutmuyor meslek lisesinde düz lisede , imamhatip oku her iki dünyadanda eğitimini al. eğer insan dinini yaşamak istiyorsa hapishanede bile yaşar sen neyden bahsediyon ya. diktatörlük hiç olmadı şu son 11 yıldır sıçtığım bokun rengine karışır oldula sanane amk ne sıçıyosam kendime sıçıyorum!

afedersin ama adama hassiktir ordan derler. Hiçbir zaman doğru tek bir tane değildir. Sana göre doğru olan bana göre yanlıştır, bana göre doğru olan sana göre yanlıştır. Önce hoşgörüyü öğrenecek insan hoşgörüyü. İnsan olacak önce sağcı solcu olmadan. Kuran kursları yasaktı lan bu ülkede, senin girdiğin siteler yasaklanmış. Afedersin ama kıçıyla güler insan. Ben şuraya kadar akpyi savunmadım dediğim şu önce cemaat sonra akp. Yoksa ne chpsi ne mhpsi; hepsi oyuncak olur bunların elinde oyuncak kimse üstüne alınmasın.

sen sanıyormusunki cemaat bitince akplilerin yolsuzluklarının ortaya çıkmaya devam edeceğini? bazı şeyler senin düşündüğün gibi yürümüyor...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Bu ülkede vakti zamanında şeyhler nasıl tehlikeyse bunlar da aynı kafadan.

Atatürk'üm ülkesinde 25'lik bebeler sizi nasıl da klavye delikanlılığı yapıyorsunuz.

Ulan dedem Atatürk için 4 yıl askerlik yapmıştı 14 yıl daha yaparım derdi.

Sizin için bir dakikamı harcarsam namerdim.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

su akpli degilim ama diye baslayan insanlar varya onlardan kacin uzak durun onlardan akpliyim diyeni dinleyin ama bunlari adam yerine koymayin ulan akpli degilim deyip ne kadar zehir varsa kusuyorsunuz be.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    sertacgs bunu yazdı

su akpli degilim ama diye baslayan insanlar varya onlardan kacin uzak durun onlardan akpliyim diyeni dinleyin ama bunlari adam yerine koymayin ulan akpli degilim deyip ne kadar zehir varsa kusuyorsunuz be.

ee ama akpli değilim. Hatta tiksinirim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

başbakanın görevi tv takip etmek demiyor anayasa!!!

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

fethullahta şöyle daha büyük indirici darbe yapmıyorki arkadaş

akpliler pişkin umurlarında değil

şöyle daha büyük bir gezi olayı lazım

katılanı katılmayanı etkileyecek kievdeki gibi

yada direk amerika türkiyeye bi ültimatom vermesi lazım ya hizaya gel yada ambargoyu döşüyorum gibisinden

türk milleti ancak o zaman *araklara gelir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sertacgs bunu yazdı

buna sığınır oldular,

şimdi de kayıtlar sahte olamaz mı deniyor, 

basını satınalmış geri kalanlarıda oyuncak etmişken sahte olsa bangır bangır hepsi sahte diye üstüne üstüne  yüklenirdi zaten

bunuda yapamıyor hiç sesi çıkmıyor  ya, o yüzden taraftarlarıda susmuş

ondan bu sukunluğu

ondan bu kin dolu sözleri

ondan bu ağlamaklı ifadeleri

ondan bu mazlum edebiyatları

ondan bu % 50 diye ayırmalar

ondan bu hizipçilik ve ayrıştırma isteği

madem tbt ye geliyoruz hepimiz tbt gibi birleştirinden yana olalım

ayrıştıran her şeye karşı çıkarak 

9200 feetde alınan ilk nefes...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

ulan ben mi başka ülkede yaşıorum anlamadım ki

millet resmi belge diyor ülke iyiye gidiyor ediyor diyor şu diyor bu diyor

amına koyim ver bana yetkiyi bende özelleştirme yaparak havalanı açayım sana, bende dikeyim üçüncü köprüyü sana

yok hastaneler daha iyi durumdaymış şuymuş buymuş,tabi iyi durumda olacak amına koyim yerinde sayacak değil ya teknoloji sürekli gelişiyor,getirdiği kolaylıklar dolasıyla bir seviye yukarı taşıyor hizmeti

ama hiç vergileri söyleyen yok

arabaya mazot atacaz diye götümüz çıkıyor, litresi 5 lira nedir lan

yılbaşında gelen ötv zamından milletin haberi var mı acaba ? 

feto bi yandan tayyip biyandan gül gibi sikiodu bizi, aralarında zıtlaşma oldu birbirlerini yiyorlar, her ikiside birbirinin kirli şeylerini ortaya döküyor

millet bunlara söveceğine, fetocu,tayyipci diye taraf alıyor

lan 85 milyar dolar ulan milyar olm milyar ak milyonda degil

Toplam Hit: 8606 Toplam Mesaj: 74