Alo Fatih 4
-
DaveReed bunu yazdı
fethullahta şöyle daha büyük indirici darbe yapmıyorki arkadaş
muhtemelen bitirici darbelerin içinde kendi adı da vardır o yüzden çıkartamaz :D biri iki tarafın da arşivini ele geçirse bırak türkiyeyi tüm ortadoğu değişir gibi geliyor.
-

kılsınız kıl
Allahın kılları kul olun çabuk abdest temizleyin pis kıllar -
Genki bunu yazdı
ulan ben mi başka ülkede yaşıorum anlamadım ki
millet resmi belge diyor ülke iyiye gidiyor ediyor diyor şu diyor bu diyor
amına koyim ver bana yetkiyi bende özelleştirme yaparak havalanı açayım sana, bende dikeyim üçüncü köprüyü sana
yok hastaneler daha iyi durumdaymış şuymuş buymuş,tabi iyi durumda olacak amına koyim yerinde sayacak değil ya teknoloji sürekli gelişiyor,getirdiği kolaylıklar dolasıyla bir seviye yukarı taşıyor hizmeti
ama hiç vergileri söyleyen yok
arabaya mazot atacaz diye götümüz çıkıyor, litresi 5 lira nedir lan
yılbaşında gelen ötv zamından milletin haberi var mı acaba ?
feto bi yandan tayyip biyandan gül gibi sikiodu bizi, aralarında zıtlaşma oldu birbirlerini yiyorlar, her ikiside birbirinin kirli şeylerini ortaya döküyor
millet bunlara söveceğine, fetocu,tayyipci diye taraf alıyor
lan 85 milyar dolar ulan milyar olm milyar ak milyonda degil
-
Prometheus bunu yazdıyatak odasına kadar çektikten sonra sikerim niye vurayım?
yok hocam ben direkt vururum uğraşamam onlarla...
-
Yahu Erdoğan bile sessiz kalıyor, direk inkar moduna giremiyor.
Bizim kölelerin pardon Tayyip kullarının kaset hep geriye sarıyor arkadaş.
Adam her tür işe el atmış evlerdeki yatak odası dahil hala yok gerçek mi değil mi onun sesi mi bülentin sesi mi :) ha ha ha...
Sözlerin tükendiği yer.
-
CEO bunu yazdıflassy bunu yazdıCEO bunu yazdı
Her kasedi veriyorlar internete, asıl kasetleri seçimlere yakın patlatacaklarki akp iktidarı gitsin..
Adamlar kuralına göre oynamadıkları müddetçe, akp'den kuralına göre oynanması beklenemez..
Yolsuzluk şu bu yapılmış olabilir doğrudur, ama hiçbir yolsuzluk bu ülkeye 2 ayda 140 milyar dolar zarar ettirmemiştir.
Cemaat'e kafam girsin diyor, iyi günler diliyorum..
Ulan adamlar 85 milyar euro çaldı euro,alooooooo ordamısın? 85 milyar euro hesaplamışkar kişi başı 1850 dolar kaçıyor,sana giren bu.Yolsuzluğun bedeli adam hala cemaat diyor ya,cemaatin amk, soyuluyosun lan soyuluyosun çoluğunun çocuğunun hakkını yedi adamlar kutu kutu paralarla hala kuralına göre möre diyor ulan nası adamlarsınız siz ya şaşırıyorum ya bizde mi bir sıkıntı var anlamadım gitti.
85 milyar dolar çaldıkları ile ilgili bir tane resmi belge göster yokmu beni siken diye sokağın ortasında bağırmayan ibnedir..
Götten element uydurması kolay, bok at izi kalsın..
ibne!
(pesinen not: gercekliginden suphe duyulmayan bir konu icin hala belge isteyen bu arkadasin yukaridaki yok mu beni siken diye yazmasina itafen yazilmistir.)
banlanirsamda caniniz sagolsun. aman ulke egonomisi zarar gormesin :(
-
Mal tartışmanız s*kmde deil dünyalılar ama okuyunca yazmadan edemedim. CEO hocam ultra kişiliksizsin chpli fln diilim valla objektif yorum. Tayyipten çok akplisin amq bide sallion enayi millette.
j4x tarafından 10/Şub/14 01:46 tarihinde düzenlenmiştir -
CEO bunu yazdıRETRET bunu yazdı
Tayyibü ekber diye bağırıyorsundur da sen. Seccadene zat'ın ayaklarının resmini koy da tam olsun. Firavuncular sizi...
Sana sadece tek birşey söylemek istiyorum "Bi siktirolup gidermisin" :))
Sen kim oluyorsunda benim inançlarımla ilgili ileri geri konuşabiliyorsun ?
Bana Türk demoktasi tarihinde, partilerin yapmış olduğu en büyük icraatleri say desem mal gibi bakarsın ancak..
Sizin gibi adamlar ancak kafatası avcısı olurlar bu ülkede..
Hatırlarmısın bilmem Atatürk ve yol arkadaşları Türkiye Cumhuriyeti 'ni kurdu. Sonradan meclis açıldığında da Cumhuriyet Halk Fırkası adı altında meclise girdiler.
-
CEO bunu yazdıiSo bunu yazdı
Ben okudum da anlamadım dostlar, bişeyin varlığına inanmak için resmi belgeye mi ihtiyacımız var?
Hocam son olarak sanada cevabımı yazıyor ve koşarak uzaklaşıyorum.
Akp iktidarına şimdiye kadar 1 tane bile oy atmadım ama bu olaylardan sonra oyum kesinlikle akp'ye..
Açılan davalarda resmi belge olması lazım, daha birkaç hafta önce polise 100 küsür kişinin yakalama kararını savcı verdi ve ortada suçlanan bir olay yok.
Sen topla onlar daha sonra suç uydururuz hesabı.. Bu kişilerin içinde de tayyip erdoğan'ın oğlu da var.
Adamı suçladığın birşey yokki ortada, tayyipde eli armut toplamıyorya tutupda o savcıyı orada bekletmez, direk siker atar.
Eğer resmi bir yazı yoksa neye bakılacak ? Yapılan icraatlere bakılacak..
Akp iktidarı önce imf'nin kapısında yatarken 1 milyar dolar için, şu anda imf'ye 5 milyar dolar kredi vermiş durumdayız.
Hastaneler eskisine oranla çoooook daha gelişmiş..
Metro yapısı yavaş yavaş gelişiyor ve genişliyor..
3. köprü yapılıyor..
Halkbank batık bir banka konumundan, dünya'nın sayılı bankaları arasına girecekti ki bu orosbu çocukları yaptıkları operasyonla itibarını iki paralık ettiler..
Avrupa'nın ve Dünya'nın en büyük havaalanı inşa edilmeye başlandı..
Terör durma noktasına geldi, son 1.5 senedir şehit haberleri gelmiyor çok şükür..
Doğu'da turizm katlanarak gelişiyor..
Kürt - Türk düşmandır anlayışı, yavaş yavaş Türk - Kürt kardeştir anlayışına bırakıyor..
Faizler büyük oranda düştü..
Sosyal hizmetler çok geliştirildi (sizi bilmem ama benim yaşadığım semtte her ay yiyecek, kömür vs veriliyor durumu olmayanlara. Kimin verdiği çokda sikimde değil)
Türk telekomu bilmemneyi sattı diyorlarda, amına korum öyle hizmetin, 50 tl'ye 128 kbps internet niye kullanayım ben..
VS VS..
sen bundan önce akp'ye oy atmadıysan anca yaşın yetmediğindendir :)
-
IMF 5 milyar dolar borc verirken. :D 2002 yılında olan dıs borcumuz 100 milyar dolardan 550 milyar dolara cıktı kardes. Bos bos konusacagına otur kitap oku haber oku gazete oku ve en önemlisi ekonomi oku. oku ki hem kuran ın ilk ayetini yerine getir hemde bos adam olma.