Alo Fatih 4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı

fethullahta şöyle daha büyük indirici darbe yapmıyorki arkadaş

muhtemelen bitirici darbelerin içinde kendi adı da vardır o yüzden çıkartamaz :D biri iki tarafın da arşivini ele geçirse bırak türkiyeyi tüm ortadoğu değişir gibi geliyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kılsınız kıl
    Allahın kılları kul olun çabuk abdest temizleyin pis kıllar

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Genki bunu yazdı

ulan ben mi başka ülkede yaşıorum anlamadım ki

millet resmi belge diyor ülke iyiye gidiyor ediyor diyor şu diyor bu diyor

amına koyim ver bana yetkiyi bende özelleştirme yaparak havalanı açayım sana, bende dikeyim üçüncü köprüyü sana

yok hastaneler daha iyi durumdaymış şuymuş buymuş,tabi iyi durumda olacak amına koyim yerinde sayacak değil ya teknoloji sürekli gelişiyor,getirdiği kolaylıklar dolasıyla bir seviye yukarı taşıyor hizmeti

ama hiç vergileri söyleyen yok

arabaya mazot atacaz diye götümüz çıkıyor, litresi 5 lira nedir lan

yılbaşında gelen ötv zamından milletin haberi var mı acaba ? 

feto bi yandan tayyip biyandan gül gibi sikiodu bizi, aralarında zıtlaşma oldu birbirlerini yiyorlar, her ikiside birbirinin kirli şeylerini ortaya döküyor

millet bunlara söveceğine, fetocu,tayyipci diye taraf alıyor

lan 85 milyar dolar ulan milyar olm milyar ak milyonda degil

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Incanus
    Incanus's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    yatak odasına kadar çektikten sonra sikerim niye vurayım?

yok hocam ben direkt vururum uğraşamam onlarla...

Selam ver, alacaklı çık.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Yahu Erdoğan bile sessiz kalıyor, direk inkar moduna giremiyor.

Bizim kölelerin pardon Tayyip kullarının kaset hep geriye sarıyor arkadaş.

Adam her tür işe el atmış evlerdeki yatak odası dahil hala yok gerçek mi değil mi  onun sesi mi bülentin sesi mi :) ha ha ha...

Sözlerin tükendiği yer.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    flassy bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

Her kasedi veriyorlar internete, asıl kasetleri seçimlere yakın patlatacaklarki akp iktidarı gitsin..

Adamlar kuralına göre oynamadıkları müddetçe, akp'den kuralına göre oynanması beklenemez..

Yolsuzluk şu bu yapılmış olabilir doğrudur, ama hiçbir yolsuzluk bu ülkeye 2 ayda 140 milyar dolar zarar ettirmemiştir.

Cemaat'e kafam girsin diyor, iyi günler diliyorum..

Ulan adamlar 85 milyar euro çaldı euro,alooooooo ordamısın? 85 milyar euro hesaplamışkar kişi başı 1850 dolar kaçıyor,sana giren bu.Yolsuzluğun bedeli adam hala cemaat diyor ya,cemaatin amk, soyuluyosun lan soyuluyosun çoluğunun çocuğunun hakkını yedi adamlar kutu kutu paralarla hala kuralına göre möre diyor ulan nası adamlarsınız siz ya şaşırıyorum ya bizde mi bir sıkıntı var anlamadım gitti.

85 milyar dolar çaldıkları ile ilgili bir tane resmi belge göster yokmu beni siken diye sokağın ortasında bağırmayan ibnedir..

Götten element uydurması kolay, bok at izi kalsın..

ibne!

(pesinen not: gercekliginden suphe duyulmayan bir konu icin hala belge isteyen bu arkadasin yukaridaki yok mu beni siken diye yazmasina itafen yazilmistir.)

banlanirsamda caniniz sagolsun. aman ulke egonomisi zarar gormesin :(

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek

Mal tartışmanız s*kmde deil dünyalılar ama okuyunca yazmadan edemedim. CEO hocam ultra kişiliksizsin chpli fln diilim valla objektif yorum. Tayyipten çok akplisin amq bide sallion enayi millette.

j4x tarafından 10/Şub/14 01:46 tarihinde düzenlenmiştir

The king is bleeding.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

Tayyibü ekber diye bağırıyorsundur da sen. Seccadene zat'ın ayaklarının resmini koy da tam olsun. Firavuncular sizi...

Sana sadece tek birşey söylemek istiyorum "Bi siktirolup gidermisin" :))

Sen kim oluyorsunda benim inançlarımla ilgili ileri geri konuşabiliyorsun ?

Bana Türk demoktasi tarihinde, partilerin yapmış olduğu en büyük icraatleri say desem mal gibi bakarsın ancak..

Sizin gibi adamlar ancak kafatası avcısı olurlar bu ülkede..

Hatırlarmısın bilmem Atatürk ve yol arkadaşları Türkiye Cumhuriyeti 'ni kurdu. Sonradan meclis açıldığında da Cumhuriyet Halk Fırkası adı altında meclise girdiler.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    iSo bunu yazdı

Ben okudum da anlamadım dostlar, bişeyin varlığına inanmak için resmi belgeye mi ihtiyacımız var?

Hocam son olarak sanada cevabımı yazıyor ve koşarak uzaklaşıyorum.

Akp iktidarına şimdiye kadar 1 tane bile oy atmadım ama bu olaylardan sonra oyum kesinlikle akp'ye..

Açılan davalarda resmi belge olması lazım, daha birkaç hafta önce polise 100 küsür kişinin yakalama kararını savcı verdi ve ortada suçlanan bir olay yok. 

Sen topla onlar daha sonra suç uydururuz hesabı.. Bu kişilerin içinde de tayyip erdoğan'ın oğlu da var. 

Adamı suçladığın birşey yokki ortada, tayyipde eli armut toplamıyorya tutupda o savcıyı orada bekletmez, direk siker atar.

Eğer resmi bir yazı yoksa neye bakılacak ? Yapılan icraatlere bakılacak..

Akp iktidarı önce imf'nin kapısında yatarken 1 milyar dolar için, şu anda imf'ye 5 milyar dolar kredi vermiş durumdayız.

Hastaneler eskisine oranla çoooook daha gelişmiş..

Metro yapısı yavaş yavaş gelişiyor ve genişliyor..

3. köprü yapılıyor.. 

Halkbank batık bir banka konumundan, dünya'nın sayılı bankaları arasına girecekti ki bu orosbu çocukları yaptıkları operasyonla itibarını iki paralık ettiler..

Avrupa'nın ve Dünya'nın en büyük havaalanı inşa edilmeye başlandı..

Terör durma noktasına geldi, son 1.5 senedir şehit haberleri gelmiyor çok şükür..

Doğu'da turizm katlanarak gelişiyor..

Kürt - Türk düşmandır anlayışı, yavaş yavaş Türk - Kürt kardeştir anlayışına bırakıyor..

Faizler büyük oranda düştü..

Sosyal hizmetler çok geliştirildi (sizi bilmem ama benim yaşadığım semtte her ay yiyecek, kömür vs veriliyor durumu olmayanlara. Kimin verdiği çokda sikimde değil)

Türk telekomu bilmemneyi sattı diyorlarda, amına korum öyle hizmetin, 50 tl'ye 128 kbps internet niye kullanayım ben..

VS VS..

sen bundan önce akp'ye oy atmadıysan anca yaşın yetmediğindendir :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DesertSun
    DesertSun's avatar
    Erkek

IMF 5 milyar dolar borc verirken. :D 2002 yılında olan dıs borcumuz 100 milyar dolardan 550 milyar dolara cıktı kardes. Bos bos konusacagına otur kitap oku haber oku gazete oku ve en önemlisi ekonomi oku. oku ki hem kuran ın ilk ayetini yerine getir hemde bos adam olma.

::: REALHACKERS.NET ADMIN :::
Toplam Hit: 8635 Toplam Mesaj: 74