Alparslan Türkeş Ve Siyaset Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------ToRuN bunu yazdı:
-----------------------------
MiT in Ülkücü leri kullandığına inanmıyorum Mit böyle birşey yapmaz , Bu ülkenin Ülkücülere ihtiyacı var gerçekten , Ülkücülerin bugün kuyruğuna bassalar taş üstünde taş bırakmazlar
-----------------------------dunyanın heryerınde devlet yasal olmayan ıllegal ıslerını bırılerıne yaptırır, turkıyede bu ıs ulkuculerdı
-----------------------------Devlet için kurşun atanda kurşun yiyen de şereflidir.Biz demiyormuyuz herşey vatan için diye.
-
Türkiye mafyayı ve illegal olan bütün devlet destekli yapılanmanın ana üssü olan bir parti lideri
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Android bunu yazdı:
MiT in Ülkücü leri kullandığına inanmıyorum Mit böyle birşey yapmaz , Bu ülkenin Ülkücülere ihtiyacı var gerçekten , Ülkücülerin bugün kuyruğuna bassalar taş üstünde taş bırakmazlar
-----------------------------dunyanın heryerınde devlet yasal olmayan ıllegal ıslerını bırılerıne yaptırır, turkıyede bu ıs ulkuculerdı
-----------------------------Devlet için kurşun atanda kurşun yiyen de şereflidir.Biz demiyormuyuz herşey vatan için diye.
-----------------------------eywallah, ama devletlerın yaptıgı her ıs 100de100 dogru degıldır
-
şimdi bu konuda ülkücüsü ülküyü 17lik balon arkadaşlarda sosyalizme vs.vs. savunma yapıcaklar.ama olayın aslı şudur
Şu an ülkücü kavramımız 15-16 yaşından ocağa kayıt olan arkasında güç olsun diye uğraşan sadece alparslan türkeş ve nihal atsız hakkında 2-3 kelime bilen ve kendilerini güçlü sanan ufaklıklardan ibaret.aslında onlarada kızmıyorum çünkü onların babalarıda aynı boktu bundan dolayı çok normal geliyor onlara.ama eğitim ve gelişen yapı mantığında baktığımızda ülkücülük sadece mantığın kullanamayan zihinsel engelli kişilere uyan bir felsefe gibidir.Zaten biraz araştırırsanız ülkücülük adına bir şey olmadığını sırf zamanında insanları sikmek galeyağına getirmek için yapılmış bir şey olduğunu anlarsınız.Tabi anlamak için biraz kafanın basması gerekiyor.
Atsızcılarda kavga yaratıcaklardır şimdi ama tek örnek veriyorum Yağmur Atsız.Kurtlar Vadisi oynar bu tipler çokta mutlular hani öyle :D
Ha dersenizki komunistler,sosyalistler vs.vs. şu anda onlarda aynı.Hergün sokakta yüzlerce görebileceğiniz bu aptalların en azından ülkücülerden 1 fazlaları var onu takdir etmek gerek sürekli kavga aramaz kurtlar vadisi oynamazlar.ama evet günümüzde hepsi 17lik balon :) -
Başbuğ'u anlatmaya kalksak değil TBT ye sanal aleme bile sığmaz yazılanlar! Onu böyle forumlarda değil birebir sohbetlerde dinlemek lazım, forumlarda yazılanlar onu anlatmak için kifayetsiz kalır. Hülasası Başbuğ İslamiyet ve Türklüğe gönül vermiş bir dava adamıdır. Onun kısa bir anısını aktarıyorum, umarım hakkında ufak da olsa bir fikre varırsınız:
Millet Partisi kurucusu rahmetli Osman Bölükbaşı ile merhum Başbuğ Alparslan Türkeş Kırşehir’de karşılaşırlar ve aralarında şu konuşma geçer;
Bölükbaşı: Yahu Türkeş siz bir işaret yapıyorsunuz, kurda benziyor. Onu anladık da, benim bildiğim Türkeş ona bir mana yüklemiştir.
Türkeş: Elbette ağabey (Bölükbaşı Başbuğ’dan yaşça büyüktür)
Bölükbaşı: Peki nedir?
Türkeş: (Bir eliyle bozkurt işareti yapar, diğer elinin baş parmağıyla işaret ederek tarif eder) Bak ağabey, şu serçe parmak Türk’tür, şu işaret parmağı da İslam’dır. Şu Bozkurt işareti yaptığımız işaretin arada kalan boşluk ise cihandır(dünyadır). Son olarak kalan 3 parmağın birleştiği nokta ise mühürdür. Yani ağabey işaret ederek gösterir isek, şu çıkar:
Türk İslam Mührünü Dünyaya vuracağız...Rahmet Sana Başbuğ'um..
.......
RoadMaster
Yaşım 29, bir devlet okulunda öğretmenim ve Ülkücüyüm! Sen ülkücülüğün ne olduğunu anlayabilseydin ülkücü olurdun zaten.
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------dunyanın heryerınde devletler yasal olmayan ıllegal ıslerını bırılerıne yaptırır, turkıyede bu ıs ulkuculerdı
Mit en mantıklısını yaptı bu işi kendi yapsaydı bütün tepkileri üstüne toplucaktı , herkes parçalara bölüncekti biri dicekti mit insan öldürüyolar , biri dicekti kahraman vss. vs.. Ülkücülerin Ülkeleri için mücadele etmeleri illegal , terör örgütleri ile savaşmak illegal ,Türk Bayrağını indirmeye çalışan adamı boynundan vurmak canilik , Ülkeyi korumak illegall olmak sayılıyosa Yaşasın İllegalizm :D 2-3 tane *ruspu çocuğu çıktı ülkücülerin adını lekeledi , Büyüklerimiz bize anlatıyolar , herkes duymuştur ülkücüler mafya girmeyin içlerine katılmayın bunları duya duya büyüdük , Gerçek adam gibi adam , Zamanın adamları hakkında biraz araştırma yaparsanız kitaplarını okursanız onlara karşı sempatiniz artıcaktır : ) Şimdiki ülkücü gençliği bende beğenmiyorum , hatta kıl oluyorum , MHP ni Başbuğ un Gerçek ülkücülerin zamanında kurduğu parti olarak görün , şuanki ülkücü gençliğe , milletvekillerine bakarak değil -
ülkücüler , gariptir ve sahipsiz dir. polisi askeri memuru genci vatan millet sakarya çalışmıştır hep. t.c. de ciddi potansiyelleri vardır. gerçek ülkücü vatanını dinini milletini büyüklerini kalbten seven kişidir. ama dediğim gibi sahipsiz kalmışlardır. bahçeli ise ülkücü gençliği temsilde zorlanmaktadır. bir çok il ve ilçe teşkilatlarında bölünmeler vardır.ama oy zamanında sandıkta birleşirler. zamanında batan hükümet zamanında bahçeli apo meselesinde hükümetten çekilse idi şu an akpartinin yerinde mhp olurdu.
-
cepni bunu yazdı:
-----------------------------Başbuğ'u anlatmaya kalksak değil TBT ye sanal aleme bile sığmaz yazılanlar! Onu böyle forumlarda değil birebir sohbetlerde dinlemek lazım, forumlarda yazılanlar onu anlatmak için kifayetsiz kalır. Hülasası Başbuğ İslamiyet ve Türklüğe gönül vermiş bir dava adamıdır. Onun kısa bir anısını aktarıyorum, umarım hakkında ufak da olsa bir fikre varırsınız:
Millet Partisi kurucusu rahmetli Osman Bölükbaşı ile merhum Başbuğ Alparslan Türkeş Kırşehir’de karşılaşırlar ve aralarında şu konuşma geçer;
Bölükbaşı: Yahu Türkeş siz bir işaret yapıyorsunuz, kurda benziyor. Onu anladık da, benim bildiğim Türkeş ona bir mana yüklemiştir.
Türkeş: Elbette ağabey (Bölükbaşı Başbuğ’dan yaşça büyüktür)
Bölükbaşı: Peki nedir?
Türkeş: (Bir eliyle bozkurt işareti yapar, diğer elinin baş parmağıyla işaret ederek tarif eder) Bak ağabey, şu serçe parmak Türk’tür, şu işaret parmağı da İslam’dır. Şu Bozkurt işareti yaptığımız işaretin arada kalan boşluk ise cihandır(dünyadır). Son olarak kalan 3 parmağın birleştiği nokta ise mühürdür. Yani ağabey işaret ederek gösterir isek, şu çıkar:
Türk İslam Mührünü Dünyaya vuracağız...Rahmet Sana Başbuğ'um..
.......
RoadMaster
Yaşım 29, bir devlet okulunda öğretmenim ve Ülkücüyüm! Sen ülkücülüğün ne olduğunu anlayabilseydin ülkücü olurdun zaten.
-----------------------------bu yazdığınız yazı bile aslında öğretmenlik için yetersiz olduğunuzu gösterir niteliktedir.öğrencileriniz arasında ayrım yapmamayı başarabiliyorsunuzdur umarım.
-
ülkücüler bozulmuş bir teşkilatı mahsusa alayıdır..
-
ibo123 bunu yazdı:
ülkücüler bozulmuş bir teşkilatı mahsusa alayıdır..
-----------------------------Teşkilat-ı Mahsusa'nun tetikçisi bile okumuş bilgili adamdı.
Ülkücülerse 80 öncesindeki gibi değil artık. Kavga oldu mu arka yapmak için ülkü ocaklarında takılırlar. Sabahtan akşama çırpınırdı karadeniz dinlerler. Çoğunluğu cahil cüheladır. Belli bi yaşa geldiklerinde zaten bırakırlar o işler. Fakat arkadaşın dediği gibi potansiyel güçtür.