Alparslan Türkeş Ve Siyaset Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
-
Büyük Başbuğ.. Turancılık Politikasını hayatı boyunca sağlamaya çalışmış bence gençliğin örnek alması gereken biri
-
RoadMaster bunu yazdı:
-----------------------------şimdi bu konuda ülkücüsü ülküyü 17lik balon arkadaşlarda sosyalizme vs.vs. savunma yapıcaklar.ama olayın aslı şudur
Şu an ülkücü kavramımız 15-16 yaşından ocağa kayıt olan arkasında güç olsun diye uğraşan sadece alparslan türkeş ve nihal atsız hakkında 2-3 kelime bilen ve kendilerini güçlü sanan ufaklıklardan ibaret.aslında onlarada kızmıyorum çünkü onların babalarıda aynı boktu bundan dolayı çok normal geliyor onlara.ama eğitim ve gelişen yapı mantığında baktığımızda ülkücülük sadece mantığın kullanamayan zihinsel engelli kişilere uyan bir felsefe gibidir.Zaten biraz araştırırsanız ülkücülük adına bir şey olmadığını sırf zamanında insanları sikmek galeyağına getirmek için yapılmış bir şey olduğunu anlarsınız.Tabi anlamak için biraz kafanın basması gerekiyor.
Atsızcılarda kavga yaratıcaklardır şimdi ama tek örnek veriyorum Yağmur Atsız.Kurtlar Vadisi oynar bu tipler çokta mutlular hani öyle :D
Ha dersenizki komunistler,sosyalistler vs.vs. şu anda onlarda aynı.Hergün sokakta yüzlerce görebileceğiniz bu aptalların en azından ülkücülerden 1 fazlaları var onu takdir etmek gerek sürekli kavga aramaz kurtlar vadisi oynamazlar.ama evet günümüzde hepsi 17lik balon :)
-----------------------------oda güzel:)
şu an için dediklerin doğru olabilir. hemen hemen ocağa kaydolan her genç arka yapmak amacıyla kaydoluyor.
"onların babalarıda aynı boktu bundan dolayı çok normal geliyor onlara" işte bu lafınla ne bok olduğunu ortaya koymuşsun zaten
O zamanlarda sadece milli duygularla ülkücü olanlar vardı ama o zamanlarda onlar azınlıktı. Şahsen benim evimde hele daha o senelerden kalmış babamın kitapları var ki evimdeki kütüphane meşhurdur:) hele kaybolanları ödünç alıp getirmeyenleri hiç saymıyorum. Bu kitapları babam çok iyi bilir bense elimden geldiğince okumaya çalışırım.Sadece Kendi görüşümdeki kitapları da okumam belki fazla değil ama öteki kitaplarıda okumaya çalışırım.
"Zaten biraz araştırırsanız ülkücülük adına bir şey olmadığını sırf zamanında insanları sikmek galeyağına getirmek için yapılmış bir şey olduğunu anlarsınız.Tabi anlamak için biraz kafanın basması gerekiyor."
bu lafınlada Türk-İslam ülküsünü bilmediğini ve kafanın basmadığını anlamış olduk.
-
Şimdi Sorularına Teker Teker Cevap Verecem
Bir Fetullah Hoca İlk Çıktıgında Bütün Siyasi Parti Liderleri Onun Hakkında İyi şeyler söylediler O Ozamanlar Sadece Orta Asyada Türk Okulları Açan Bir Hoca Olarak Geçiyordu.Şimdiki Gibi Amerikada Yaşayan Onlardan Emir Alan Biri Değildi.Bu Tamamen Nur Cemaatin Bahçeliiyi Karalama Çalışmasıdır. Yani Bakın Türkeş Seviyordu Bahçeli Sevmiyormuş Der gibi. Eger Bu ;Gün Basbug Yaşasaydı İnanın Daha Kötü ve Sert Açıklamalar Yapardı Fetullah Hoca için..
Ondan Sonra Yok Kuran Dagıtmış Filan Oy İçin Bunların Hepsi Yalan Dolan Türkeş Bu Kadar Ucuz Siyaset Yapsaydı Çoktan Ülke Başına Geçerdi O Elindeki Fırsatlara Ragmen Turk Milletine Zarar Verecek Hiç Bir Harekete Kalkışmamıştır Ve Atatürkten Sonra Gelmiş En Büyük Türk Büyüğüdür..
-
Mit'i bilmem ama koyu ülkücü olduğu bilinen askerlerin jitemci yapıldığını "Soner Yalcin - Binbasi Ersever'in İtiraflari" kitabında okumuştum.
-
Sayın Başbuğ tam bir liderdir.Ülkemizin şuan onun gibi bir lidere ihtiyacı vardır.Kendileri İleriyi görme yeteneğine sahip bir insandır.Konuşmlarını takip ederseniz eğer bugün ülkemizde oynan oyunları Terör Örgütünün siyaset yapma isteğini, topraklarımızın bazı hainler tarafından satılmak istendiğini dile getiren konuşmları mevcuttur.
Allah mekanını Cennet Eylesin.Nur içinde Yatsın İnşallah.
-
RoadMaster bunu yazdı:
-----------------------------şimdi bu konuda ülkücüsü ülküyü 17lik balon arkadaşlarda sosyalizme vs.vs. savunma yapıcaklar.ama olayın aslı şudur
Şu an ülkücü kavramımız 15-16 yaşından ocağa kayıt olan arkasında güç olsun diye uğraşan sadece alparslan türkeş ve nihal atsız hakkında 2-3 kelime bilen ve kendilerini güçlü sanan ufaklıklardan ibaret.aslında onlarada kızmıyorum çünkü onların babalarıda aynı boktu bundan dolayı çok normal geliyor onlara.ama eğitim ve gelişen yapı mantığında baktığımızda ülkücülük sadece mantığın kullanamayan zihinsel engelli kişilere uyan bir felsefe gibidir.Zaten biraz araştırırsanız ülkücülük adına bir şey olmadığını sırf zamanında insanları sikmek galeyağına getirmek için yapılmış bir şey olduğunu anlarsınız.Tabi anlamak için biraz kafanın basması gerekiyor.
Atsızcılarda kavga yaratıcaklardır şimdi ama tek örnek veriyorum Yağmur Atsız.Kurtlar Vadisi oynar bu tipler çokta mutlular hani öyle :D
Ha dersenizki komunistler,sosyalistler vs.vs. şu anda onlarda aynı.Hergün sokakta yüzlerce görebileceğiniz bu aptalların en azından ülkücülerden 1 fazlaları var onu takdir etmek gerek sürekli kavga aramaz kurtlar vadisi oynamazlar.ama evet günümüzde hepsi 17lik balon :)
-----------------------------senın kafanda komunıstler bır adım ondedır, dıger ınsanların gozunde aptal konumundadır,
dunyanın hıc bı yerınde olması mumkun olmayan bı sıstem ıcın yaz kıs yagmur camur soguk demeden bangır bangır sagda solda bagarmak ellerınde brosurler dagatmak gecelerı orayı burayı afıslemek
ben sahsen bunu yapan bı ulkucu ve atsızcı gormedım,
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------RoadMaster bunu yazdı:
-----------------------------senın kafanda komunıstler bır adım ondedır, dıger ınsanların gozunde aptal konumundadır,
dunyanın hıc bı yerınde olması mumkun olmayan bı sıstem ıcın yaz kıs yagmur camur soguk demeden bangır bangır sagda solda bagarmak ellerınde brosurler dagatmak gecelerı orayı burayı afıslemek
ben sahsen bunu yapan bı ulkucu ve atsızcı gormedım,
-----------------------------yada alparslan türkeş tişörtü dövmesi çantası donu yaptıran:)
-
gerçek ülkücüler azınlıkta şu anda,daha çok kavga için gelen tipler var.ama üniversite teşkilatlarına bakılacak olursanız gerçek ülkücüleri göreceksinizdir.(teknik eğitim vb.leri hariç :) ordakiler ülkücü deil gangster)
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------yada alparslan türkeş tişörtü dövmesi çantası donu yaptıran:)
-----------------------------harbi güzel yazmışsın bu benim aklıma gelmedi ;D
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------harbi güzel yazmışsın bu benim aklıma gelmedi ;D
-----------------------------:)