AMD&İNTEL --TÜM BİLGİSAYAR KULLANICILARININ DİKKATİNE!!!!!
-
systembus ve cache düşük bea performans bekleme amd den şunu söyliim amd 3000+ ile p4 3000+ arasında şöyebir fark var
intel 45 dk da pi sayısının 40000000 basmağını hesaplarken
amd 1 saatte yapıyor -
pezevenk bunu yazdı:
-----------------------------
systembus ve cache düşük bea performans bekleme amd den şunu söyliim amd 3000+ ile p4 3000+ arasında şöyebir fark var
intel 45 dk da pi sayısının 40000000 basmağını hesaplarken
amd 1 saatte yapıyor
-----------------------------
O direkt olarak MHz ile ilişkili olduğu için öyle oluyor. Unutma ki günlük kullanımda pek sık pi sayısı hesaplanmaz, oyun oynanır, ofis programları kullanılır.... -
Abi yazıyı okursanız anlarsınız
dedimki...
Eğer ofis uygulmaları yapacaksan İntel
eğer oyun oynayacaksan amd
Yalansa gelin abi AAAAA... :)))) -
Niye inteL ile oyun oynanmiyomu..
:)) -
ben performans ve dayanıklılık taraftarıyım. benim işler bunu gerektiriyo. intel gerektiriyo.
Şimdi amd alalım diyosun ona 20 dolar la fan alın diyosun. nerdeyse intelin fiyatına geldi. üstelik gürültüyle -
ben 20 dolarlıuk fanı ölesine yazdım ya
YAni bide şu var adamlar böle 35 dolarlık fan olıyo bide üstüne 45-50 dolara fan yöneticisi alıyo. yoksa 11$+kdv ye fıstık gibi hemde sessiz fanlarda var cooler masterın .... -
baba dediğin doğru oyun için office için amd ama performans işleri inteli gerektirir
-
abi isme bak pezevenk
-
nitrogen sogutmali kasalar cikti mi?
yada cikacak mi?
haberi olan var mi? -
Nitrojen sorutmalılaryaklaşık3 senedir var fakat ev kullanıcılarının hizmetine gireceğini pek sanmıyorum..
Aslın o manyak bişeydir.
şöle düşünün.
1700+ işlemci alıyonun 1466 mhz de calışıyo tamammı.
sıvı nitrojenli kasada bunu 2500 mhzde çalıştırabilirsiniz..
İŞlemciniz -20 derecde çalışıo vede ayarlıosunuz mesela 0 dereceye gelince fazla ısındı die kapatıo :)))))
böle bi alet işte...
Ama onun gibi olan o kadarda olmasada genede çok işe yarayan su soğutmalı tipleri var zalmanın veya vantecin bu tipleri satıyolar..
fiyatlarıda 80$ a kadar düşüyo..
GAyet güzel. eğer ofan controlklerı alacak kadar manyaksanız bundanda alırsınız :))))
Toplam Hit: 25903 Toplam Mesaj: 94