AMD&İNTEL --TÜM BİLGİSAYAR KULLANICILARININ DİKKATİNE!!!!!
-
istiyorum. abi paranız varsa intel yoksa amd alın. amd leri genelde piyasaya bakıyorum paradan kaçanlar yani pinti olanlar alıyorlar. intel e baktığımda ise tam tersi. İntel rayına oturmuş bir firma. peynir ekmek gibi satılıyor.
-
piskopos84 bunu yazdı:
istiyorum. abi paranız varsa intel yoksa amd alın. amd leri genelde piyasaya bakıyorum paradan kaçanlar yani pinti olanlar alıyorlar. intel e baktığımda ise tam tersi. İntel rayına oturmuş bir firma. peynir ekmek gibi satılıyor.
intelin peynir ekmek gibi satması rayına oturduğundan değil.. kullanıcıların donanımdan anlamamasından.. EN baba intelci holy bile şu anda Amd 2800+ kullanıyor.. ankaradan gönderdiğim :) sorun bakalım varmıymış bir sorunu.. adam artık intelin adını ağzıuna almıyor.. bu işin parayla cimrilikle alakası yok..iişi bilmekle alakası var..
-
Isınan hiçbir elektronik alet düzgün çalışmaz-ki bu amd işlemcileride olmasa olur.Elektronik mantığında bu günlerde şıkıştırıp küçültme buna karşılık hızıda arttırma mantığı wardır.Bu sizin düşünemeyeceğiniz ciddi sorunlara yol açabilir.Bu kesindir.
-
8mm bunu yazdı:
Isınan hiçbir elektronik alet düzgün çalışmaz-ki bu amd işlemcileride olmasa olur.Elektronik mantığında bu günlerde şıkıştırıp küçültme buna karşılık hızıda arttırma mantığı wardır.Bu sizin düşünemeyeceğiniz ciddi sorunlara yol açabilir.Bu kesindir.
tamam.. size kim amd ısınıyor dediki???amdnin ısındığı 2 sene önceki işlemcilerdeydi.. özellikle barton çekirdekli işlemcilerle beraber artık sınma die bişey yok.. thundrebird çekirdeklerin(hatta ondanda önce) zamanındaki bu sorunu hala gündeme getiriyorsunuz.. o 3 sene önceki işlemcilerdeydi...
-
Dostum hiç amd alıp kullanmadığım için şu yazına hak verebilirim ama herkesin dediği gibi ısınıyorsa sorun war demektir. Düşünsene biz hala 3-4 belki daha eski seneki teknolojileri kullanıyoruz.Dünya da da böyle.Yeni çıkanlar aslında 3 sene önceki teknolojiler. Ve düşünürsek aletin bozulması normal ama işlemcinin ısınarak yanması doğru bir olay değil.Genelde büyük şirketler imal ettikleri ürünün fiyatını düşürüp sürümden ve daha çokta yedek parçadan para kazanıyorlar fakat bir işlemci yandıktan sonra buna ne gibi bir yedek parça ekleyebilirsin yada eklense bile bunu eline yüzüne bulaştırmadan yapabilen Bir türk firması warmı şüpheliyim.
Amd yada intel farketmiyor bence, eğer ısınıyorsa atın çöpe ısınmıyorsa sorun yok.
-
Bıktım yaw bu konudan ne derseniz diyin pentium her zaman daha çok satacaktır. Siz amd kullanın boşwerin. pentium for windows windows for pentium
-
Bu arada bende bi makine var celeron 866 işlemci var buna amd alsak ne kadar hızlandırabilriz? Haaa yanarsa yenisini alırım ama ona göre :)) Şaka şaka cidden buna ne yapıcaz hızlı bir cpu lazım gerçi anakart nei desteklio onuda tam bilmiyorum
-
millet maziyi anlatmış bende anlatıyım yıl 2000 falan makinemi açtım bütün parçaları tek tek temizliyorum işlemcide intel p2 233 mmx bence intelin en iyi işlemcisi performans olarak kötü tabi ama ben çok sewiyodum işlemici satmadımda zaten duruyo hala neyse olaya dönelim makinenin bütün parçaları tekrar taktım açtım makineyi 6-7 saat uraştım baktım makine acayip yawaşladı res attım falan yok kardeş makine çok yawaşladı ram e bakıyom bilmemne böyle yawaş yawaş tam 3 günkullandım ve ben sadece gece kapatırım makinem hep açık kalır benim INTEL işlemcim 3 gün fansız çalıştı ve yanmadı! ister inanın ister inanmayın bende başta inanmadım fanı dışarıda görünceye kadar
-
ir2 fanı gördündeki ifadeni merak ediom .=) İnsan baya kötü olur ama genede intel olduu için yanmadı . Amd 10 Dk .sora parçalardı . =)
-
dorudur yapar intel..
ama günümüz boardlarında öle bir sorn yok..çünkü boarddaki fan durunca,yada işlemci fazla ısındığında hepsi kapar bilgisayarı..