folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ameleliğe Giriş, İnşaat İşleri Bilgi Paylaşımı

Ameleliğe Giriş, İnşaat İşleri Bilgi Paylaşımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PiyanisT
    PiyanisT's avatar
    Erkek

Açılın ben mühendisim 

Dünyada akla değer veren yok madem Aklı az olanın parası çok madem Getir şu şarabı, alın aklımızı Belki böyle beğenir bizi el alem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    erdem358 bunu yazdı

Sorması ayıptır evi kaça aldın ve nerden aldın 

tam olarak köy evi değil hocam alt ahır üst ev. 3. köprüyü görecek bir lokasyonda. buna benzer 6 yapı aldım, denize 100 200 mt yürüme mesafesinde olanları yıktırıp villaya çeviriyorum, 400mt ve üstü uzaklıkta olan yerleri mantarhaneye çeviriyorum. fiyatlar 120 000 ile 230 000 arası değişiyor, çoğu yer hisseli, imar işleri epey uğraştırıyor.

El memleketine okumaya gideceğim. Bana burs verir misin?

Böyle işler için bi tahricoin oluşturalım bitcointalk'da sadece yardım amaçlı olacak reklamıda basarız. içimizde para döndürürüz . 

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

Elimdeki pudingi bitirip öyle yazayım dedim ama bitmeden yazayım ben malum sahur öncelikle usta şart 3 gün çalıştırsın yevmiye verirsin 300 lira adam sana neyin nasıl yapılacağını anlatır yapar bu durumda sen çimentodan karın olur ben yapayım dersen çimentoyu mundar eder sana sola döker bırakırsın yine usta tutar daha fazla maliyetli olur çünkü daha karışım oranını sormuşsun bı işler teoride bir el ataması kuma yarım torba çimento at karıştır vur duvara olmuyor hayatında hiç mala tutup mala vurmamışsın ben inşaat sektöründe çalışıyorum adamlar duvara sıva yapışsın diye kürekle harç vuruyor duvara ama ne vurmak kaba sırası ayrı ince sıvası ayrı müdür bunun heleki toprak yıkma duvara yapacaksan sıvayı 2 günde dökülür o aceminin elinde.........  Ağaca mı cıkmış diye bir ata sözü vardır birde babamın meşhur sözü vardır anlamıyorsan işten çalışacaksın ustayı usta...........  Oturacaksın der çünkü bı birikim inan teoride öğrenilecek bir iş değil 

Buna ragmen ben yaparım diyorsan kolay gelsin 

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Foxxxxxx bunu yazdı

Elimdeki pudingi bitirip öyle yazayım dedim ama bitmeden yazayım ben malum sahur öncelikle usta şart 3 gün çalıştırsın yevmiye verirsin 300 lira adam sana neyin nasıl yapılacağını anlatır yapar bu durumda sen çimentodan karın olur ben yapayım dersen çimentoyu mundar eder sana sola döker bırakırsın yine usta tutar daha fazla maliyetli olur çünkü daha karışım oranını sormuşsun bı işler teoride bir el ataması kuma yarım torba çimento at karıştır vur duvara olmuyor hayatında hiç mala tutup mala vurmamışsın ben inşaat sektöründe çalışıyorum adamlar duvara sıva yapışsın diye kürekle harç vuruyor duvara ama ne vurmak kaba sırası ayrı ince sıvası ayrı müdür bunun heleki toprak yıkma duvara yapacaksan sıvayı 2 günde dökülür o aceminin elinde.........  Ağaca mı cıkmış diye bir ata sözü vardır birde babamın meşhur sözü vardır anlamıyorsan işten çalışacaksın ustayı usta...........  Oturacaksın der çünkü bı birikim inan teoride öğrenilecek bir iş değil 

Buna ragmen ben yaparım diyorsan kolay gelsin 

ben yaparım. mala vurmayı da öğrendim çok zevkliymiş. bugün ve yarın denize gireceğim :) sonra mala vurmaya devam edeceğim. merdiveni dahi tahtaları çakarak kendim yapıyorum. inşaattan sonra başka sektörlere de el atacağım :) kendi balıkçı sandalımı yapmayı düşünüyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@RETRET iyi mala vurmalar diyelim ne diyelim :))

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

İnşaatta son gelişmeler var mı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Pikacu bunu yazdı

İnşaatta son gelişmeler var mı?

biteli eyep oldu toplamda 100m2 yerine 80m2 yer hazırladım.

deneme üretimi yapacağım için kapıları takmadım,

bu arada başıma gelen en kötü şey çıyan sokması oldu, betonu suladığım üç gün içinde mekanı börtü böcek bastı akrep çıyan örümcek ne ararsan doluştular :| çıyan hayvanı beni iki gün sırttan yemiş farkına varamadım mide bulantısı kusma şişkinlik oluştu, duş alırken ısırık izlerini gördüm bildiğin yemiş hayvanoğlu hayvan, hastanedeki eleman ağzından girseydi akciğere iner seni öldürürdü şanslıymışsın dedi şaka yapıyor sandım ciddi ciddi bu kadar tehlikeli hayvanmış.

neyse yapıya dönersek 3 tane odacığım ve 1 tane de kompost hazırladığım mekan var tamamının beton işi bitti kapı kısımlarını inşaat muşambası ile kapattım, nem ve hava olayını elektrik olayını hallettim.

ayın 4 ünde kompostları yığdım nem makinesini açtım sulama işini de birine bıraktım, miseller sarıyor çıkmaya başladıklarında gideceğim, istanbulda çıkma pimapen kapısı ve kasası, tahta kazık, dikenli tel vs gibi şeyler arıyorum şu anda istanbuldayım :| bir daha inşaat işine elimi sürmem toplamda 7 kilo verdim işten soğudum.

bu vesileyle sizden bir konuda fikir isteyeceğim.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Abi kompost için ne kullanıyorsun ? Organik madddeler mi ( çöp falan ) yoksa etraftan börtü böcek ağaç falan mı  yoksa direk kompost mu alıyorsun ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

Abi kompost için ne kullanıyorsun ? Organik madddeler mi ( çöp falan ) yoksa etraftan börtü böcek ağaç falan mı  yoksa direk kompost mu alıyorsun ?

kavak mantarı için saman kepek alkali suda kaynatarak pastorize ederek kompost hazırlıyorum. yumurta mantarı için meşe talaşını pastörize ettikten sonra az miktar steril torfla karıştırarak kompost hazırlıyorum, kuzu göbeği için dilimlenmiş ağacı steril nemli torf içinde 1 ay bırakıyorum bir ay sonra çıkarıp nemli ortama alıyorum matlapla delikler açıp miseli içine veriyorum. türe göre değişiyor kompost yapımı.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

kavak mantarı için saman kepek alkali suda kaynatarak pastorize ederek kompost hazırlıyorum. yumurta mantarı için meşe talaşını pastörize ettikten sonra az miktar steril torfla karıştırarak kompost hazırlıyorum, kuzu göbeği için dilimlenmiş ağacı steril nemli torf içinde 1 ay bırakıyorum bir ay sonra çıkarıp nemli ortama alıyorum matlapla delikler açıp miseli içine veriyorum. türe göre değişiyor kompost yapımı.

yarın arasana benı bı konusak 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 10602 Toplam Mesaj: 61
ameleliğe giriş harç hazırlama zemin hazırlama