Amerika'dan Ne İstersiniz?
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hoca amacın ne onu anlamıyorum tuşa basıp kapıya kadar getirtmeyi ben de biliyorum da amerikaya gidip alıp gelen insanlar borderlinxden çok daha ucuza getiriyor şimdi bunu söylemenin anlamı ne ona akıl sır erdiremiyorum yani. Beynince muhalefet mi olmaya çalışıyorsun ?
mataramasuko bunu yazdıtamam sen öyle yap. 1500 liraya 5s i getirmek varken 2500-3000 lira öde
ne diyim hoca umarım tokatlanırsınızda ne demek istediğimi o zaman anlarsınız :)
forumda üçkağıtçı mevzularını çok gördükte o yüzden -
DaveReed bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
hoca amacın ne onu anlamıyorum tuşa basıp kapıya kadar getirtmeyi ben de biliyorum da amerikaya gidip alıp gelen insanlar borderlinxden çok daha ucuza getiriyor şimdi bunu söylemenin anlamı ne ona akıl sır erdiremiyorum yani. Beynince muhalefet mi olmaya çalışıyorsun ?
mataramasuko bunu yazdıtamam sen öyle yap. 1500 liraya 5s i getirmek varken 2500-3000 lira öde
ne diyim hoca umarım tokatlanırsınızda ne demek istediğimi o zaman anlarsınız :)
forumda üçkağıtçı mevzularını çok gördükte o yüzdenYazdıklarımı oku ondan sonra yaz hacı ben bu kişiye güvendiğimden dolayı bu kadar yazdım başka hiç bir getireyim/edeyim konusunda yazmadım. Sen de saçma sapan muhalefet edeceğine fikrini söyle tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma :)
-
yolbulucu bunu yazdı
iphone falan istemiyorum da orda bulunup burda bulunmayan cikolata, cips abur cubur getirebilirmisin ? merak ediyorum. mesela milkyway getirirsen on numara olur gecen bi filmde gordum canim cekti bide agizda dagiliyo falan diye anlatiyodu adam :(
Hocam milkyway rossmannda var (:
ffjoness bunu yazdıben bundan istiyorum
http://www.sevil.com.tr/hermes-elixir-de-marveilles-edp-bayan-parfum.html
ama ne kadara gelirr
Şöyle yapalım, sen piyasa fiyatlarına bakın, bana harcamak istediğin maksimum fiyatı söyle, freeshopta o fiyattan daha düşük bulursam alır faturasıyla gelirim (:
Ersekmen bunu yazdıHocam eğer getirebiliyorsan bana Radar tespit cihazı var
http://www.ebay.com/itm/Beltronics-PRO500-Pro-Series-Radar-Laser-Detector-w-GPS-Database-Bel-Pro-500-/230931591445?pt=US_Radar_Laser_Detectors&hash=item35c4987115&afsrc=1
Söyle birşey eğer getirmen uygunsa getir amerikadar bazı 3 4 eyalette yasal oldugunu biliyorum.Hocam ben bir bakınayım buna tam bilemedim herkese verirler mi ya da nerden bulmam gerekir..
noname bunu yazdıBenim iPhone'u versem accidental damage kapsaminda yeniletip gelmez misin /:
Yapabiliyor muyum ki öyle bir şey? Sen onu bi araştır ama burda garantiye falan versen çok daha kolay olabilir sanırım en iyi ihtimalle yapabilsem bile senden aldıktan minimum 25 gün sonra falan eline geçer.
NoToLeRaNcE bunu yazdıHtc one max ekimde cikacak sanirim. Sana yetisirse yani sen gitmeden cikarsa, fiyatida uygun tutarsalar 800 dolar civari diyolar, sanirim alabilirim.
Cizik olsun, haber ederim. Ankaradayim elden alirim kargo odeme filan da sorun olmaz.
Edit: hocam bu arada bıçak getirme ihtimalin var mi ? Sorun olur mu giris cikista ?
Edit2: aklin kalmasin, hani oyle samurai tarzda filan degil normal gundelik kullanmalik outdoor tarzi bisey alicam.
Yok hocam atarım bavula ekstrem bir şey değilse sıkıntı olmaz (:
HolyOne bunu yazdıHoly ya :D Tam halloweenden sonra gideceğim aslında, ciddi misin ki? (:
golgi bunu yazdıraspberry pi alabilirim
Tabii ki. Hangisini?
-
DaveReed bunu yazdı
benim anlamadığım türkiyede herşey varki hemen hemen olmayan birşey yok illa var her markanın distrübitörü var
zaten borderlinx ile amerika ingiltere yanı başınızda tuşa basıyorsunuz vergisi çıkarsa vergisini ödüyor ürününüzü alıyorsunuz
forumlarda halen yurtdışına gidiom ne istersiniz getireyim ama komisyon alırım haa
iyide kardeşim muz cumhuriyeti değilki burası :)Borderlinx hiçbir ülkeye alkol ve tütün ürünleri, parfüm ve akıcı kozmetik ürünü gönderimi yapmıyor. Türkiye'ye ise cep telefonu bile göndermiyor. Konuda istenen radar cihazı ve elektronik dinleme cihazı da gönderilmeyenlere dahil. Farklı istekler de geldi. Gönderimi olan diğer her şey için de piyasada bulabileceğinizden ucuz olacak demiştim zaten. Siz piyasadaki en ucuz fiyattan daha da ucuza alacaksınız, ben de ufak bir kar edeceğim. Ortada buluşacağız, kazan-kazan. Sorun ne anlamadım.
-
DaveReed bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
forumda üçkağıtçı mevzularını çok gördükte o yüzden'Burda her şey var'dan 'konuyu açan dolandırıcı'ya kadar giden baltalama skalası (: bravo.
Karakule ile asırlık arkadaşlığımız var paranın lafını etmeyiz, hadi onu ayrı tutayım da, Holy için ücret karşılığı makale yazmaktan tut Tosun'dan sigara alışverişine kadar arada para dönen, alıcı ya da satıcı tarafında olduğum bir sürü şey yaptım burda. Elimde kalmayacak, almazsanız bende patlamayacak şeyler için ön ödeme istemeyeceğim de demiştim. Çok ayıp.
-
ballı Jack Daniels var mıdır ? varsa da ne kadardır ?
-
direkt elden ürün satısını gectim, su konuda bile bok atanlar var.
konu sahibini biraz tanısanız, yardımseverligini bilseniz, yazdıgınızdan utanırsınız da neyse, ilgincsiniz vesselam.
-
daha mantıklı bi satış düzeni olamazdı.
nerdeyse bedava ürün isteyecek hale gelmişsiniz amk.
-
Çizik.
Aklımda birkaç şey var. Yazarım sonra.
-
HolyOne bunu yazdı
şeyh bu adamlar gerçek ölü demi böyle birşey okumuştum bi yerde