Amerika'dan Ne İstersiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hoca amacın ne onu anlamıyorum tuşa basıp kapıya kadar getirtmeyi ben de biliyorum da amerikaya gidip alıp gelen insanlar borderlinxden çok daha ucuza getiriyor şimdi bunu söylemenin anlamı ne ona akıl sır erdiremiyorum yani. Beynince muhalefet mi olmaya çalışıyorsun ?

mataramasuko bunu yazdı

tamam sen öyle yap. 1500 liraya 5s i getirmek varken 2500-3000 lira öde

ne diyim hoca umarım tokatlanırsınızda ne demek istediğimi o zaman anlarsınız :)

forumda üçkağıtçı mevzularını çok gördükte o yüzden

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DaveReed bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

hoca amacın ne onu anlamıyorum tuşa basıp kapıya kadar getirtmeyi ben de biliyorum da amerikaya gidip alıp gelen insanlar borderlinxden çok daha ucuza getiriyor şimdi bunu söylemenin anlamı ne ona akıl sır erdiremiyorum yani. Beynince muhalefet mi olmaya çalışıyorsun ?

mataramasuko bunu yazdı

ne diyim hoca umarım tokatlanırsınızda ne demek istediğimi o zaman anlarsınız :)

Yazdıklarımı oku ondan sonra yaz hacı ben bu kişiye güvendiğimden dolayı bu kadar yazdım başka hiç bir getireyim/edeyim konusunda yazmadım. Sen de saçma sapan muhalefet edeceğine fikrini söyle tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    yolbulucu bunu yazdı

iphone falan istemiyorum da orda bulunup burda bulunmayan cikolata, cips abur cubur getirebilirmisin ? merak ediyorum. mesela milkyway getirirsen on numara olur gecen bi filmde gordum canim cekti bide agizda dagiliyo falan diye anlatiyodu adam :(

Hocam milkyway rossmannda var (:

ffjoness bunu yazdı

Şöyle yapalım, sen piyasa fiyatlarına bakın, bana harcamak istediğin maksimum fiyatı söyle, freeshopta o fiyattan daha düşük bulursam alır faturasıyla gelirim (: 

Ersekmen bunu yazdı

Hocam eğer getirebiliyorsan bana  Radar tespit cihazı var 

http://www.ebay.com/itm/Beltronics-PRO500-Pro-Series-Radar-Laser-Detector-w-GPS-Database-Bel-Pro-500-/230931591445?pt=US_Radar_Laser_Detectors&hash=item35c4987115&afsrc=1

S
    öyle birşey eğer getirmen uygunsa getir amerikadar bazı 3 4 eyalette yasal oldugunu biliyorum.

Hocam ben bir bakınayım buna tam bilemedim herkese verirler mi ya da nerden bulmam gerekir..

noname bunu yazdı

Benim iPhone'u versem accidental damage kapsaminda yeniletip gelmez misin /:

Yapabiliyor muyum ki öyle bir şey? Sen onu bi araştır ama burda garantiye falan versen çok daha kolay olabilir sanırım en iyi ihtimalle yapabilsem bile senden aldıktan minimum 25 gün sonra falan eline geçer.

NoToLeRaNcE bunu yazdı

Htc one max ekimde cikacak sanirim. Sana yetisirse yani sen gitmeden cikarsa, fiyatida uygun tutarsalar 800 dolar civari diyolar,  sanirim alabilirim.

Cizik olsun, haber ederim. Ankaradayim elden alirim kargo odeme filan da sorun olmaz. 

Edit: hocam bu arada bıçak getirme ihtimalin var mi ? Sorun olur mu giris cikista ?

Edit2: aklin kalmasin,  hani oyle samurai tarzda filan degil normal gundelik kullanmalik outdoor tarzi bisey alicam.

Yok hocam atarım bavula ekstrem bir şey değilse sıkıntı olmaz (:

HolyOne bunu yazdı

Bunlardan istedim hep ama giden kimse getirmedi bana :(

http://www.distefano.com/cfs.htm

Holy ya :D Tam halloweenden sonra gideceğim aslında, ciddi misin ki? (:

golgi bunu yazdı

raspberry pi alabilirim 

Tabii ki. Hangisini?

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    DaveReed bunu yazdı

benim anlamadığım türkiyede herşey varki hemen hemen olmayan birşey yok illa var her markanın distrübitörü var

zaten borderlinx ile amerika ingiltere yanı başınızda tuşa basıyorsunuz vergisi çıkarsa vergisini ödüyor ürününüzü alıyorsunuz

forumlarda halen yurtdışına gidiom ne istersiniz getireyim ama komisyon alırım haa

iyide kardeşim muz cumhuriyeti değilki burası :)

Borderlinx hiçbir ülkeye alkol ve tütün ürünleri, parfüm ve akıcı kozmetik ürünü gönderimi yapmıyor. Türkiye'ye ise cep telefonu bile göndermiyor. Konuda istenen radar cihazı ve elektronik dinleme cihazı da gönderilmeyenlere dahil. Farklı istekler de geldi.  Gönderimi olan diğer her şey için de piyasada bulabileceğinizden ucuz olacak demiştim zaten. Siz piyasadaki en ucuz fiyattan daha da ucuza alacaksınız, ben de ufak bir kar edeceğim. Ortada buluşacağız, kazan-kazan. Sorun ne anlamadım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    DaveReed bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı

mataramasuko bunu yazdı

'Burda her şey var'dan 'konuyu açan dolandırıcı'ya kadar giden baltalama skalası (: bravo.

Karakule ile asırlık arkadaşlığımız var paranın lafını etmeyiz, hadi onu ayrı tutayım da, Holy için ücret karşılığı makale yazmaktan tut Tosun'dan sigara alışverişine kadar arada para dönen, alıcı ya da satıcı tarafında olduğum bir sürü şey yaptım burda. Elimde kalmayacak, almazsanız bende patlamayacak şeyler için ön ödeme istemeyeceğim de demiştim. Çok ayıp.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berk93
    berk93's avatar
    Erkek

ballı Jack Daniels var mıdır ? varsa da ne kadardır ? 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

direkt elden ürün satısını gectim, su konuda bile bok atanlar var.

konu sahibini biraz tanısanız, yardımseverligini bilseniz, yazdıgınızdan utanırsınız da neyse, ilgincsiniz vesselam.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

daha mantıklı bi satış düzeni olamazdı.

nerdeyse bedava ürün isteyecek hale gelmişsiniz amk.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çizik.

Aklımda birkaç şey var. Yazarım sonra.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bunlardan istedim hep ama giden kimse getirmedi bana :(

http://www.distefano.com/cfs.htm

şeyh bu adamlar gerçek ölü demi böyle birşey  okumuştum bi yerde

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
Toplam Hit: 14369 Toplam Mesaj: 97