Amerika'dan Ne İstersiniz?
-
NigraSilva bunu yazdıMaddox bunu yazdı
Rusyadan bir konu açılmıştı ne istersiniz diye yazdım adam getirmedi birde senin konuya yazayım karı isterim :D
Bunu biraz daha açarsak düzgün twerking yapabilen ve bdsm'ye açık afro-americunt istiyorum. :D
Once you go black, you never go back.
-
Amerikanın kırmızı Marlboro su güzeldir haberiniz olsun :)
-
KaRaKuLe bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Aha dedim kâr marjı gözetmeksizin giden bir kişi var, amma yazıyı okuyunca eski amerikaya gidiyorum konuları ile aynı.
TBT ruhunda merâk ediyorum kim acaba aldığı fiyata yollayacak müridlere sırf iyilik için ulan ben gidersem yapim bari :))
Bu arada bu görüşüm kimseyi ekârte etmek için değildir senin görüşünede saygı duyuyorum, bir bakıma mantıklı.hocam bence haksızlık ediyorsun kimse kimse için bedavadan hamallık etmez ki siparişler çok olursa bunları taşımak getirtmek vs baya ağır olacaktır. Üstelik bu kişiden siz isteyin ordan aldığı fiyattan daha az para alır sizden yeter ki samimi olun :D taksitli peşin şimdi al seneye öde felan gibi kıyakları da olur bence o yüzden izzmariti diğer komisyoncularla karıştırmayın lütfen :)
Mac ve Allienware ürünlerini kaçırmayın derim hacılar bu fırsatı bi daha yakalayamayabilirsiniz
hocam yazdığım son satırı okumak istersen diye kalınlaştırdım, gerçekten hak veriyorum aşırı, benim lafım izmarite değil asla o en iyisini yapıyor.
benim demek istediğim kim bir gün gidipte hiç kâr gözetmeksizin gelecek kim olacak o kişi diye merâkımdan sadece. -
Zeytun-i bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Aha dedim kâr marjı gözetmeksizin giden bir kişi var, amma yazıyı okuyunca eski amerikaya gidiyorum konuları ile aynı.
TBT ruhunda merâk ediyorum kim acaba aldığı fiyata yollayacak müridlere sırf iyilik için ulan ben gidersem yapim bari :))
Bu arada bu görüşüm kimseyi ekârte etmek için değildir senin görüşünede saygı duyuyorum, bir bakıma mantıklı.hocam bence haksızlık ediyorsun kimse kimse için bedavadan hamallık etmez ki siparişler çok olursa bunları taşımak getirtmek vs baya ağır olacaktır. Üstelik bu kişiden siz isteyin ordan aldığı fiyattan daha az para alır sizden yeter ki samimi olun :D taksitli peşin şimdi al seneye öde felan gibi kıyakları da olur bence o yüzden izzmariti diğer komisyoncularla karıştırmayın lütfen :)
Mac ve Allienware ürünlerini kaçırmayın derim hacılar bu fırsatı bi daha yakalayamayabilirsiniz
hocam yazdığım son satırı okumak istersen diye kalınlaştırdım, gerçekten hak veriyorum aşırı, benim lafım izmarite değil asla o en iyisini yapıyor.
benim demek istediğim kim bir gün gidipte hiç kâr gözetmeksizin gelecek kim olacak o kişi diye merâkımdan sadece.Abi ese dosta zaten komisyonsuz getirilirde sahsen bende gitsem abd ye bende en azindan bilet paramin bi kismini cikarma sanaim varsa denerim. cuzide olsa komisyon koyulmasi cokta kotu bi niyet degil bence, elinde daha knce yaZdigin bi sistemi her seferinde parayla satmak gibi. Elimde zaten var deyip bedavaya program satiyo musun mesela gibi :)
-
ben bir sata hdd,bir de kulaklık siparişi verdim dün.şimdi konunu görünce canım sıkıldı.odadan arkadaşım da birşeyler almak istermiş,önceki siparişlerimi iptal etmeyi düşünüyorum senle bir görüşelim ya :)
cem-engine tarafından 24/Eyl/13 00:22 tarihinde düzenlenmiştir -
şuan dominik cumhurıyetı baskent santo domıngodayım eger samsung s5 ıphone5 modellerının fıyatlarında anlasırsak guzel tıcaret yapabılırız varınca pmlersin hocam
-
5s getıremezsın Kontratla verıyorlar onu unut.
-
h2run bunu yazdı
5s getıremezsın Kontratla verıyorlar onu unut.
http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone5s
MaviGozluDev tarafından 24/Eyl/13 08:11 tarihinde düzenlenmiştir
en aşağıda solda kontratsız atış fiyatı var altında da ekimde kargoya müsait diyo, müride de zaten kasıma kadar ordaymış sıkıntı yok demek ki -
Ekstra bavula 120 dolar alıyolar biliosun dimi =)
-
O degilde muride nereye kayboldu.
Yazsada bi ona göre davransak.