Amerika'dan Ne İstersiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

Rusyadan bir konu açılmıştı ne istersiniz diye yazdım adam getirmedi birde senin konuya yazayım karı isterim :D 

Bunu biraz daha açarsak düzgün twerking yapabilen ve bdsm'ye açık afro-americunt istiyorum. :D

Once you go black, you never go back.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Amerikanın kırmızı Marlboro su güzeldir haberiniz olsun :)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

Aha dedim kâr marjı gözetmeksizin giden bir kişi var, amma yazıyı okuyunca eski amerikaya gidiyorum konuları ile aynı.

TBT ruhunda merâk ediyorum kim acaba aldığı fiyata yollayacak müridlere sırf iyilik için ulan ben gidersem yapim bari :))

Bu arada bu görüşüm kimseyi ekârte etmek için değildir senin görüşünede saygı duyuyorum, bir bakıma mantıklı.

hocam bence haksızlık ediyorsun kimse kimse için bedavadan hamallık etmez ki siparişler çok olursa bunları taşımak getirtmek vs baya ağır olacaktır. Üstelik bu kişiden siz isteyin ordan aldığı fiyattan daha az para alır sizden yeter ki samimi olun :D taksitli peşin şimdi al seneye öde felan gibi kıyakları da olur bence o yüzden izzmariti diğer komisyoncularla karıştırmayın lütfen :) 

Mac ve Allienware ürünlerini kaçırmayın derim hacılar bu fırsatı bi daha yakalayamayabilirsiniz

hocam yazdığım son satırı okumak istersen diye kalınlaştırdım, gerçekten hak veriyorum aşırı, benim lafım izmarite değil asla o en iyisini yapıyor.

benim demek istediğim kim bir gün gidipte hiç kâr gözetmeksizin gelecek kim olacak o kişi diye merâkımdan sadece.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

Aha dedim kâr marjı gözetmeksizin giden bir kişi var, amma yazıyı okuyunca eski amerikaya gidiyorum konuları ile aynı.

TBT ruhunda merâk ediyorum kim acaba aldığı fiyata yollayacak müridlere sırf iyilik için ulan ben gidersem yapim bari :))

Bu arada bu görüşüm kimseyi ekârte etmek için değildir senin görüşünede saygı duyuyorum, bir bakıma mantıklı.

hocam bence haksızlık ediyorsun kimse kimse için bedavadan hamallık etmez ki siparişler çok olursa bunları taşımak getirtmek vs baya ağır olacaktır. Üstelik bu kişiden siz isteyin ordan aldığı fiyattan daha az para alır sizden yeter ki samimi olun :D taksitli peşin şimdi al seneye öde felan gibi kıyakları da olur bence o yüzden izzmariti diğer komisyoncularla karıştırmayın lütfen :) 

Mac ve Allienware ürünlerini kaçırmayın derim hacılar bu fırsatı bi daha yakalayamayabilirsiniz

hocam yazdığım son satırı okumak istersen diye kalınlaştırdım, gerçekten hak veriyorum aşırı, benim lafım izmarite değil asla o en iyisini yapıyor.

benim demek istediğim kim bir gün gidipte hiç kâr gözetmeksizin gelecek kim olacak o kişi diye merâkımdan sadece.

Abi ese dosta zaten komisyonsuz getirilirde sahsen bende gitsem abd ye bende en azindan bilet paramin bi kismini cikarma sanaim varsa denerim. cuzide olsa komisyon koyulmasi cokta kotu bi niyet degil bence, elinde daha knce yaZdigin bi sistemi her seferinde parayla satmak gibi. Elimde zaten var deyip bedavaya program satiyo musun mesela gibi :)

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

ben bir sata hdd,bir de kulaklık siparişi verdim dün.şimdi konunu görünce canım sıkıldı.odadan arkadaşım da birşeyler almak istermiş,önceki siparişlerimi iptal etmeyi düşünüyorum senle bir görüşelim ya :)

cem-engine tarafından 24/Eyl/13 00:22 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

şuan dominik cumhurıyetı  baskent santo domıngodayım eger samsung s5 ıphone5 modellerının fıyatlarında anlasırsak guzel tıcaret yapabılırız varınca pmlersin hocam

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

5s getıremezsın Kontratla verıyorlar onu unut.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

5s getıremezsın Kontratla verıyorlar onu unut.

http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone5s

e
    n aşağıda solda kontratsız atış fiyatı var altında da ekimde kargoya müsait diyo, müride de zaten kasıma kadar ordaymış sıkıntı yok demek ki

MaviGozluDev tarafından 24/Eyl/13 08:11 tarihinde düzenlenmiştir

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ekstra bavula 120 dolar alıyolar biliosun dimi =)

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

O degilde muride nereye kayboldu.

Yazsada bi ona göre davransak.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
Toplam Hit: 14379 Toplam Mesaj: 97