Amerika'dan Ne İstersiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Bunlardan istedim hep ama giden kimse getirmedi bana :(

http://www.distefano.com/cfs.htm

:D süper ya

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Normalde al fakher içerim,ama starbuzz diye bi nargile tütününden bahsediyorlar ve çok iyi olduğunu söylüyorlar.

Bulabilirsen,fiyatına göre o tütünden alabilirim. Başka tütün ürünleri de alabilirim gene fiyata göre. Starbuzz türkiye'de bulunmadığından onun fiyatını yurtdışına göre belirleyebiliriz.

http://www.starbuzztobacco.com/blue-mist/

Ürünler böyle,10 dolar diyor kaç gramı 10 dolar bilemiyorum ama tahmin ettiğim gibiyse 1 kilo alabilirim .

Edit2: Birde gene starbuzz'ın elektronik nargileleri var,yeni nesil nargile deniyor bunun da tadına mükemmel diyorlar.

http://www.youtube.com/watch?v=vnLKkWfh86M

gene fiyata göre bundan da alabilirim.

Edit3:hocam ürünü türkiye'de buldum.

http://www.nargilem.org/elektronik-nargile.html

fiyat olarak 55 kağıt çekmişler. sana da uyarsa,hem normal nargile tütünü almak istiyorum 4-5 çeşit,hemde bu ürünü. Toplamda 1 kiloya yakın olur herhalde,fiyat olarakta pm atıyorum konuşalım.

pcdoktor636 tarafından 23/Eyl/13 18:46 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    sokoban bunu yazdı

demokrasi :p

KrypT bunu yazdı

Beni Amerika'ya götür, ya da Amerika'dan özgürlük getir.

:D
    izmarit saglıcakla git gel RitmFarbRacourci tarafından 23/Eyl/13 18:23 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

WD - My Passport Ultra 2TB External USB 3.0 Hard Drive - Black

Bulmasi ve almasi kolay.

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

100 kalem malı nasıl getireksin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

o kadar telefon siparişi olsa nası sokucan ülkeye hakaten bende merak ettim bacı müride :) :) 
    pasaport olayınada bi çözüm bulursam 2 dene iphone 5s isteyebilirim senden :d

Edit : bide tanımadığınız kişiye güvenmemenizi anlarımda, her konu açana dolandırıcı gözüyle bakmayın ya da konuya o manaya gelecek şeyler yazmayın. ayıptır.

MaviGozluDev tarafından 23/Eyl/13 19:37 tarihinde düzenlenmiştir

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Rusyadan bir konu açılmıştı ne istersiniz diye yazdım adam getirmedi birde senin konuya yazayım karı isterim :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

o kadar telefon siparişi olsa nası sokucan ülkeye hakaten bende merak ettim bacı müride :) :) 
    pasaport olayınada bi çözüm bulursam 2 dene iphone 5s isteyebilirim senden :d

Edit : bide tanımadığınız kişiye güvenmemenizi anlarımda, her konu açana dolandırıcı gözüyle bakmayın ya da konuya o manaya gelecek şeyler yazmayın. ayıptır.

iphone 5s e  bir fiyat biçerseniz bende talip olabilirim.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Rusyadan bir konu açılmıştı ne istersiniz diye yazdım adam getirmedi birde senin konuya yazayım karı isterim :D 

Bunu biraz daha açarsak düzgün twerking yapabilen ve bdsm'ye açık afro-americunt istiyorum. :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

içi viski  yada vodka dolu çikolatalardan getirir ben 2 paket alabilirim çok güzel satarsın.

yunusozturk.com
Toplam Hit: 14374 Toplam Mesaj: 97