Anatomiye Aykırı Nasıl Oluyor Bu
-
Konu kahramanımızın adı Mirin Dajo http://en.wikipedia.org/wiki/Mirin_Dajo
Eski bir video herifin hem tam böbreği hemde akciğerinden koca koca şişler geçiriyor
akciğerden geçen hemde kıyma şişi
işin ilginci hayati organlardan geçiyor şişler ve röntgenleri bile var :\
Mirin Dajo 2-2
Teil 1 Mirin Dajo - der unverletzbare Prophet: Der verschollene
edit: adam hint fakiriymiş ve
-
aliyk bunu yazdı
Konu kahramanımızın adı Mirin Dajo http://en.wikipedia.org/wiki/Mirin_Dajo
Eski bir video herifin hem tam böbreği hemde akciğerinden koca koca şişler geçiriyor
akciğerden geçen hemde kıyma şişi
Mirin Dajo 2-2
Teil 1 Mirin Dajo - der unverletzbare Prophet: Der verschollene
bu adamı bildiğin deli şey etmiş bir şeyleri kanıtlayacam diye oraya buraya şiş sokmanın anlamı yok hoş biz alışığız bu görüntülere Rıfailer ve bu tip tarikatlar zikir esnasın da oralarına buralarına sokuyorlar şiş :D
-
biri yazmadan ben yazıyım ip var orda :P
cidden bi açıklaması varsa merak ettim.
-
ya orasina burasina sis sokmanin ne tur bi zevki veya ilgincligi var anlamadim malmi adam neyi kanitlamay calisiyor eminim bu kicina sisede sokmustur.... igreniyorum bu tur anlamsiz uygulamalardan
-
şekilden şekile girdim awk :D
-
demek ki bağırsaklar delinince çok da bi'şey olmuyormuş. adam bi' tekniğini bulmuş işte.
-
ciğerine gidiyo da sağdan sokuyor. soldan soksana yeğenim?
-
Hoca Dikkatli bak, bir insan vücudu maketini incele olayı anlarsın, sag arka böbrek kısmından sokuyor şişi ama açıya bak böbregin üzerinden geçip karın boşluğundan bagırsaklara zarar vermeden göbeğin sag tarafından çıkartıyor,
İkinci de ise, gögüs kemiğinin sağ akciger kısmına batırıyor daha sonra kılıcın ucunu aşağıya eğmiş ve sırt kısmı kürek kemiğinin altından bir boşluk bulup oradan geçirmiş.
Yani delik deşik olan adam da değil iş, İş o cisimleri adamın vücudundan geçiren şahısta, muhtemelen bir doktor veya anatomi uzmanı ve profesyonel birisi. açı olayına gelince uyuşturuyor olabilir şahsın vücudunu.
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hoca Dikkatli bak, bir insan vücudu maketini incele olayı anlarsın, sag arka böbrek kısmından sokuyor şişi ama açıya bak böbregin üzerinden geçip karın boşluğundan bagırsaklara zarar vermeden göbeğin sag tarafından çıkartıyor,
İkinci de ise, gögüs kemiğinin sağ akciger kısmına batırıyor daha sonra kılıcın ucunu aşağıya eğmiş ve sırt kısmı kürek kemiğinin altından bir boşluk bulup oradan geçirmiş.
Yani delik deşik olan adam da değil iş, İş o cisimleri adamın vücudundan geçiren şahısta, muhtemelen bir doktor veya anatomi uzmanı ve profesyonel birisi. açı olayına gelince uyuşturuyor olabilir şahsın vücudunu.
Hocam Vücuttan Akan Şakra Denilen Bir Enerji ilen Alakalı Bir konu bu..... Materyalist Düşünce ile açıklamak neredeyse imkansız. İnancın Bir oyunu yada oyunun İnanç ile Deşifresi... Bir Nevi Metrix teyiz. Aslında Hiç bir şey Gerçekte Yok... Varolan Düşünebilen Benliktir. Yani Ruhlarımız Gerçekte var. ve Her şey Programı gereği Hareket eğiliminde iken Düşüncemize Yansıyan her şeyi Var Kabul ediyoruz. Buda Düşünebilmekten gelen Dominant bir Merkezi Yargıdır. Has Olan Gerçekliğin Ta Kendisidir Benlik.
-
zerre kadar kanama yok ?
-
Adamın yıllarca kendini "invulnerable" ilan edip, aort parçalanması sonucu ölmesi çok şekil olmuş.