Anatomiye Aykırı Nasıl Oluyor Bu
-
KrypT bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıgarga bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Adamın yıllarca kendini "invulnerable" ilan edip, aort parçalanması sonucu ölmesi çok şekil olmuş.
aynen katiliyorum...
invulnerable = zarar gormeyen, yaralanmayan.
nasıl öldüğünü merak etmiştim. boyundan sokmak isteyince aort gitmiştir :D
Çelik iğne yutmuş, ameliyatla çıkarmışlar ama sonra ölmüş. Otopsiden anlamışlar aortun parçalandığını. Adam iki kere yakın mesafeden kafasından vurulduğunu ve zarar görmediğini falan iddia ediyormuş, iğneye ölmüş.
kaşınmış.
-
Daniel-Koo bunu yazdıKrypT bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıgarga bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Adamın yıllarca kendini "invulnerable" ilan edip, aort parçalanması sonucu ölmesi çok şekil olmuş.
aynen katiliyorum...
nasıl öldüğünü merak etmiştim. boyundan sokmak isteyince aort gitmiştir :D
Çelik iğne yutmuş, ameliyatla çıkarmışlar ama sonra ölmüş. Otopsiden anlamışlar aortun parçalandığını. Adam iki kere yakın mesafeden kafasından vurulduğunu ve zarar görmediğini falan iddia ediyormuş, iğneye ölmüş.
kaşınmış.
İbine
-
ShockMan bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Hoca Dikkatli bak, bir insan vücudu maketini incele olayı anlarsın, sag arka böbrek kısmından sokuyor şişi ama açıya bak böbregin üzerinden geçip karın boşluğundan bagırsaklara zarar vermeden göbeğin sag tarafından çıkartıyor,
İkinci de ise, gögüs kemiğinin sağ akciger kısmına batırıyor daha sonra kılıcın ucunu aşağıya eğmiş ve sırt kısmı kürek kemiğinin altından bir boşluk bulup oradan geçirmiş.
Yani delik deşik olan adam da değil iş, İş o cisimleri adamın vücudundan geçiren şahısta, muhtemelen bir doktor veya anatomi uzmanı ve profesyonel birisi. açı olayına gelince uyuşturuyor olabilir şahsın vücudunu.
Hocam Vücuttan Akan Şakra Denilen Bir Enerji ilen Alakalı Bir konu bu..... Materyalist Düşünce ile açıklamak neredeyse imkansız. İnancın Bir oyunu yada oyunun İnanç ile Deşifresi... Bir Nevi Metrix teyiz. Aslında Hiç bir şey Gerçekte Yok... Varolan Düşünebilen Benliktir. Yani Ruhlarımız Gerçekte var. ve Her şey Programı gereği Hareket eğiliminde iken Düşüncemize Yansıyan her şeyi Var Kabul ediyoruz. Buda Düşünebilmekten gelen Dominant bir Merkezi Yargıdır. Has Olan Gerçekliğin Ta Kendisidir Benlik.
çakranın ne olduğunu bilmesem yiyeceğim yani hocam :-/ ne alakası var? varsa hakkaten bilmek isterim. benim ilgi alanlarımdan biridir çünkü.
Prometheus tarafından 20/Ağu/12 03:27 tarihinde düzenlenmiştir -
garga bunu yazdıKrypT bunu yazdı
aynen katiliyorum...
Hep bi şekiller ya hamınaaaa -
Prometheus bunu yazdıShockMan bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Hoca Dikkatli bak, bir insan vücudu maketini incele olayı anlarsın, sag arka böbrek kısmından sokuyor şişi ama açıya bak böbregin üzerinden geçip karın boşluğundan bagırsaklara zarar vermeden göbeğin sag tarafından çıkartıyor,
İkinci de ise, gögüs kemiğinin sağ akciger kısmına batırıyor daha sonra kılıcın ucunu aşağıya eğmiş ve sırt kısmı kürek kemiğinin altından bir boşluk bulup oradan geçirmiş.
Yani delik deşik olan adam da değil iş, İş o cisimleri adamın vücudundan geçiren şahısta, muhtemelen bir doktor veya anatomi uzmanı ve profesyonel birisi. açı olayına gelince uyuşturuyor olabilir şahsın vücudunu.
Hocam Vücuttan Akan Şakra Denilen Bir Enerji ilen Alakalı Bir konu bu..... Materyalist Düşünce ile açıklamak neredeyse imkansız. İnancın Bir oyunu yada oyunun İnanç ile Deşifresi... Bir Nevi Metrix teyiz. Aslında Hiç bir şey Gerçekte Yok... Varolan Düşünebilen Benliktir. Yani Ruhlarımız Gerçekte var. ve Her şey Programı gereği Hareket eğiliminde iken Düşüncemize Yansıyan her şeyi Var Kabul ediyoruz. Buda Düşünebilmekten gelen Dominant bir Merkezi Yargıdır. Has Olan Gerçekliğin Ta Kendisidir Benlik.
çakranın ne olduğunu bilmesem yiyeceğim yani hocam :-/ ne alakası var? varsa hakkaten bilmek isterim. benim ilgi alanlarımdan biridir çünkü.
sen farklı yerden bakıyorsundur o farklı yerden ve senin tecrüben farklıdır onun ki farklıdır yukarıda ki lafın yakışıksız bence
-
@yasamak görmek istediğine göre değişir hacı. bence yakışıksız değil. arkadaş tepki gösterirse bi daha ona bu şekilde mesaj atmam.
-
yazıyı okuyunca bile kendimden geçtim. sekmeyi kapatıyorum ei günler
-
Prometheus bunu yazdıShockMan bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Şakra Vücuttan Akan Bir Enerjidir. Vücuttan Akan Enerji ile Bir Alakası Yok Diyorsan. Buyur Hocam Sen İzah et konuyu. Doğrusu Benimde İlgi Alanıma Girer. Konu Hakkındaki Fikrini Merak ettim... -
http://www.youtube.com/watch?v=mR2PqNXOwcM
zikri cehri nin inceliğini cözen her insan bunu yapar
-
cecenya bunu yazdı
zikri cehri nin inceliğini cözen her insan bunu yapar
bunları canlı canlı izlemiş biri olarak derimki onların yaptığı sadece et'e şiş geçirmek (tabi buda cesaret ister)
sırtından eti tutar diğer taraftan çıkarır ama şiş yine etten geçer
bu elemanınki enlemesine diklemsine yanlamasına her bi taraftan ...