folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Anatomiye Aykırı Nasıl Oluyor Bu

Anatomiye Aykırı Nasıl Oluyor Bu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı
    cecenya bunu yazdı

urfa rifailer şişli zikir

zikri cehri nin inceliğini cözen her insan bunu yapar

bunları canlı canlı izlemiş biri olarak derimki onların yaptığı sadece et'e şiş geçirmek (tabi buda cesaret ister)

sırtından eti tutar diğer taraftan çıkarır ama şiş yine etten geçer

bu elemanınki enlemesine diklemsine yanlamasına her bi taraftan ...

kafayı yemiş bu insanlar. 

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    perize
    perize's avatar
    Erkek

bizimkilerin yaptığı vucuttaki hiç bir hayati organa zarar vermeden belli bir acıyla vucutun belli bölgelerinden şis geçirmek teknik aynı ve her ikisindede kan yok ama yaklaşık 50 yıl önce yapılan gösteride ise hayati organların bulunduğu bölgelerden bu işlem yapılıyor bence gösteriyi yapan kadar asıl o işlemi gerçekleştiren adam işin uzmanı dikkat ederseniz gösteriyi hep aynı kişiler yapıyor,,tek kelimeyle bu kadarınada pes yani...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Hoca Dikkatli bak, bir insan vücudu maketini incele olayı anlarsın, sag arka böbrek kısmından sokuyor şişi ama açıya bak böbregin üzerinden geçip karın boşluğundan bagırsaklara zarar vermeden göbeğin sag tarafından çıkartıyor,

İkinci de ise, gögüs kemiğinin sağ akciger kısmına batırıyor daha sonra kılıcın ucunu aşağıya eğmiş ve sırt kısmı kürek kemiğinin altından bir boşluk bulup oradan geçirmiş.

Yani delik deşik olan adam da değil iş, İş o cisimleri adamın vücudundan geçiren şahısta, muhtemelen bir doktor veya anatomi uzmanı ve profesyonel birisi. açı olayına gelince uyuşturuyor olabilir şahsın vücudunu.

Hocam Vücuttan Akan Şakra Denilen Bir Enerji ilen Alakalı Bir konu bu.....   Materyalist Düşünce ile açıklamak neredeyse imkansız. İnancın Bir oyunu yada oyunun İnanç ile Deşifresi...  Bir Nevi Metrix teyiz. Aslında Hiç bir şey Gerçekte Yok...   Varolan Düşünebilen Benliktir. Yani Ruhlarımız Gerçekte var. ve Her şey Programı gereği Hareket eğiliminde iken Düşüncemize Yansıyan her şeyi Var Kabul ediyoruz. Buda Düşünebilmekten gelen Dominant bir Merkezi Yargıdır. Has Olan Gerçekliğin Ta Kendisidir Benlik.

çakranın ne olduğunu bilmesem yiyeceğim yani hocam :-/ ne alakası var? varsa hakkaten bilmek isterim. benim ilgi alanlarımdan biridir çünkü.

Şakra Vücuttan Akan Bir Enerjidir. Vücuttan Akan Enerji ile Bir Alakası Yok Diyorsan. Buyur Hocam Sen İzah et konuyu. Doğrusu Benimde İlgi Alanıma Girer. Konu Hakkındaki Fikrini Merak ettim...

görüldüğü üzere anatomik bi olay. bazı arkadaşlar yazmış birşeyleri. çakralarla nasıl bi bağlantısı var hâlâ çözemedim. ben çakralarla da çalışıyorum. dediğim gibi herhangi bi ilgisi varsa anlat lütfen, dinlerim, öğrenmek isterim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Hoca Dikkatli bak, bir insan vücudu maketini incele olayı anlarsın, sag arka böbrek kısmından sokuyor şişi ama açıya bak böbregin üzerinden geçip karın boşluğundan bagırsaklara zarar vermeden göbeğin sag tarafından çıkartıyor,

İkinci de ise, gögüs kemiğinin sağ akciger kısmına batırıyor daha sonra kılıcın ucunu aşağıya eğmiş ve sırt kısmı kürek kemiğinin altından bir boşluk bulup oradan geçirmiş.

Yani delik deşik olan adam da değil iş, İş o cisimleri adamın vücudundan geçiren şahısta, muhtemelen bir doktor veya anatomi uzmanı ve profesyonel birisi. açı olayına gelince uyuşturuyor olabilir şahsın vücudunu.

Hocam Vücuttan Akan Şakra Denilen Bir Enerji ilen Alakalı Bir konu bu.....   Materyalist Düşünce ile açıklamak neredeyse imkansız. İnancın Bir oyunu yada oyunun İnanç ile Deşifresi...  Bir Nevi Metrix teyiz. Aslında Hiç bir şey Gerçekte Yok...   Varolan Düşünebilen Benliktir. Yani Ruhlarımız Gerçekte var. ve Her şey Programı gereği Hareket eğiliminde iken Düşüncemize Yansıyan her şeyi Var Kabul ediyoruz. Buda Düşünebilmekten gelen Dominant bir Merkezi Yargıdır. Has Olan Gerçekliğin Ta Kendisidir Benlik.

çakranın ne olduğunu bilmesem yiyeceğim yani hocam :-/ ne alakası var? varsa hakkaten bilmek isterim. benim ilgi alanlarımdan biridir çünkü.

Şakra Vücuttan Akan Bir Enerjidir. Vücuttan Akan Enerji ile Bir Alakası Yok Diyorsan. Buyur Hocam Sen İzah et konuyu. Doğrusu Benimde İlgi Alanıma Girer. Konu Hakkındaki Fikrini Merak ettim...

görüldüğü üzere anatomik bi olay. bazı arkadaşlar yazmış birşeyleri. çakralarla nasıl bi bağlantısı var hâlâ çözemedim. ben çakralarla da çalışıyorum. dediğim gibi herhangi bi ilgisi varsa anlat lütfen, dinlerim, öğrenmek isterim.

Değerli Hocam Görüldüğü Gibi Anatomik bir Olay Tamam Doğrusun Ancak. Anatomik Görüntünün Altında Gayet Şakrasal Bir Bilinmeyen Söz Konusu....   Örneğin Delinen Yerde Kan Akmıyor olması. Bunlar Psiko Kinetik Durumları Sanada Çağrıştırmıyormu acaba.?

Ayrıca Delinme Deriden Yapılan Basit Bir Delinme Değil. Gayet Adam Vücudunun Bir Uzvundan Sokup Diğer Uzvundan Çıkarıyo Şişi. Röntgenlede Vücyttan Geçtiği İspatlanmış.

Lütfen Ama Her Şeye Materyalist Gözle Bakmayalım... Gerekten Maddesel olarak Anlatılamayacak bilgimiz dahilinde pek çok şey var etrafımızda cereyan eden... Üstelik Bilgimiz Dahilinde olduğu Halde Bilimsel Mantıkla Anlatamadıklarımız yada Kanıtlayamadıklarımızda Mevcut.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hacı anlatamadım galiba. aura desen durup bi dakka düşüneceğim mesela. tutturmuşsun çakra da çakra.  anlatabildim mi? çakra ne bilmesem yiyicem dedim yine anlamadın. ne diyeyim daha?

herşeye materyalist bakma diyorsun da herşeye hayalci de bakılmaz. açıklanamayan birşeyi şöyle böyle diye tutturmak materyalist bakıştan çok daha anlamsızcadır. en kibar şekilde ifade ettim bak bunu.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

hacı anlatamadım galiba. aura desen durup bi dakka düşüneceğim mesela. tutturmuşsun çakra da çakra.  anlatabildim mi? çakra ne bilmesem yiyicem dedim yine anlamadın. ne diyeyim daha?

herşeye materyalist bakma diyorsun da herşeye hayalci de bakılmaz. açıklanamayan birşeyi şöyle böyle diye tutturmak materyalist bakıştan çok daha anlamsızcadır. en kibar şekilde ifade ettim bak bunu.

Allahtan Kibarmışsın. :)

Neyse Ben Sormak istediğin Şeyi sanırım Tam anlayamadım. Şakra Hakkında Benden Bilgimi İstİyorsun.?

Bu Arada Aura Şakra Enerjisinin Vücuttaki Yansımasıdır demiş oliyim. İkisi Aynı Şeylerdir... 

Şakrayı kontrol edebilmek için Sadece İnanmak yeterlidir. İnandığın Şey İçin Bilinçaltı Güç olarak Sürekli ama Genellikle Farkında Olmadan Yürüttüğümüz Kendimize Has Enerjimizdir..

Bu Enerji Sayesindedirki. Kötü Düşünürsen yani Olumsuz Düşünürsen Kötüden yana Ne Varsa Gelir Seni Bulur.

Bu Enerji Sayesindedirki. İyiden Yana Ne Düşünürsen Olumlu Olan Şeyler Gelir Seni Bulur.

İçimden bi ses Bunları Zaten bildiğini Söylüyor. :)

ShockMan tarafından 21/Ağu/12 17:37 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

Allahtan Kibarmışsın. :)

Neyse Ben Sormak istediğin Şeyi sanırım Tam anlayamadım. Şakra Hakkında Benden Bilgimi İstİyorsun.?

Bu Arada Aura Şakra Enerjisinin Vücuttaki Yansımasıdır demiş oliyim. İkisi Aynı Şeylerdir... 

Şakrayı kontrol edebilmek için Sadece İnanmak yeterlidir. İnandığın Şey İçin Bilinçaltı Güç olarak Sürekli ama Genellikle Farkında Olmadan Yürüttüğümüz Kendimize Has Enerjimizdir..

Bu Enerji Sayesindedirki. Kötü Düşünürsen yani Olumsuz Düşünürsen Kötüden yana Ne Varsa Gelir Seni Bulur.

Bu Enerji Sayesindedirki. İyiden Yana Ne Düşünürsen Olumlu Olan Şeyler Gelir Seni Bulur.

İçimden bi ses Bunları Zaten bildiğini Söylüyor. :)

Hocam konuşmanızı sonuna kadar okudum bekledim bitmesine ama şurda bi hatan var (bana göre), ben hayalperest bir insanım kesinlikle materyalist degilimdir ki zaten dualarla şifanın gücüne ve bu gibi şeylere çok inanırım. iyi düşününce iyi kötü düşününce kötü şeyler olur kısmen buna da inanırım ama şunu kabul etmem, vücudun bir bölgesinden (uzvundan degil orası) diger bir bölgesine şiş geçireceksin ve bu bölgeler hayati bölgeler (böbrek ve akciger) ve sen bunu yaptıktan sonra bu adam düşünce gücüyle ayakta kalıcak ?

Bırak düşünce gücünü tıbbi yöntemlerle bile ayakta tutamazsın direk tıbbi müdahale gerektirir. Rontgene gerek yok az dikkatli bakarsın şişlerin açısından hemen anlaşılıyor organlara zarar vermediği, tabiki acı çekmesi konusunda düşünce gücüyle acı hissini azaltabilir ki zaten biz acı hissini acıyan yerden degil beyinden hissederiz, beyni ile buna hükmedebilir fakat kesinlikle ve kesinlikle düşünce gücüyle o bölgenin kanamasına mani olamaz. Bu tamamen anatomik bir olaydır. Çakra yada Şakra herneyse bu olayı da bi kaç gün bir araştıralım bakalım nedir ne degildir hiç bilmiyorum.

mfatihbodur tarafından 22/Ağu/12 01:45 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

natgeo belgeseli..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirri
    sirri's avatar
    Erkek

DURUN!

Açıklayın ateyizler!

Toplam Hit: 5032 Toplam Mesaj: 40