Anatomiye Aykırı Nasıl Oluyor Bu
-
mfatihbodur bunu yazdı
Hoca Dikkatli bak, bir insan vücudu maketini incele olayı anlarsın, sag arka böbrek kısmından sokuyor şişi ama açıya bak böbregin üzerinden geçip karın boşluğundan bagırsaklara zarar vermeden göbeğin sag tarafından çıkartıyor,
İkinci de ise, gögüs kemiğinin sağ akciger kısmına batırıyor daha sonra kılıcın ucunu aşağıya eğmiş ve sırt kısmı kürek kemiğinin altından bir boşluk bulup oradan geçirmiş.
Yani delik deşik olan adam da değil iş, İş o cisimleri adamın vücudundan geçiren şahısta, muhtemelen bir doktor veya anatomi uzmanı ve profesyonel birisi. açı olayına gelince uyuşturuyor olabilir şahsın vücudunu.
yinede kan çıkması gerekmiyo mu ?
-
iyi hoşta nasıl bulmuş acaba bu özelliğini?
-
peace bunu yazdı
zamanın da sokak kavgasına katılmış biri kıçına şişi sokmuş o esnada anlamış sanırımm :))
-
YasamaK bunu yazdıpeace bunu yazdı
zamanın da sokak kavgasına katılmış biri kıçına şişi sokmuş o esnada anlamış sanırımm :))
:D hayr böyle bi özellik gördüm mü nasıl bulunmuş diye düşünürüm bi :D olabitesi var ama hocam :D
-
peace bunu yazdıYasamaK bunu yazdıpeace bunu yazdı
:D hayr böyle bi özellik gördüm mü nasıl bulunmuş diye düşünürüm bi :D olabitesi var ama hocam :D
Hiç kıçından yara aldın mı?? ben kalçamdan 2 bıçak darbesi aldım almama rağmen hala kavga ediyordum acı hissetmiyorsun ilk girdiği an itibari ile 5 yada 10 20 dakka falan sonra baş dönmesi bir sızı vs vs hissediyorsun tecrübe ile konuşduk :D
-
YasamaK bunu yazdıpeace bunu yazdıYasamaK bunu yazdıpeace bunu yazdı
Hiç kıçından yara aldın mı?? ben kalçamdan 2 bıçak darbesi aldım almama rağmen hala kavga ediyordum acı hissetmiyorsun ilk girdiği an itibari ile 5 yada 10 20 dakka falan sonra baş dönmesi bir sızı vs vs hissediyorsun tecrübe ile konuşduk :D
Vurulan kişilerdede öyle oluyor bir tanıdık yanımda vurulmuştu hiç acı hissetmiyordu sonrasını bilmiyorum mefta oldu
-
Peroksit bunu yazdıYasamaK bunu yazdıpeace bunu yazdıYasamaK bunu yazdıpeace bunu yazdı
Vurulan kişilerdede öyle oluyor bir tanıdık yanımda vurulmuştu hiç acı hissetmiyordu sonrasını bilmiyorum mefta oldu
aynen öyle kardeşim hissetiğin an kurtluduğun an derler yoksa tike geliyorsun benim bacağımdan aşağı kan yağışmış pıtılaşmış son anda biri geliyor abi sen vurulmuşsun o an anladım vurulduğumu
-
KrypT bunu yazdı
Adamın yıllarca kendini "invulnerable" ilan edip, aort parçalanması sonucu ölmesi çok şekil olmuş.
aynen katiliyorum...
invulnerable = zarar gormeyen, yaralanmayan.
-
garga bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Adamın yıllarca kendini "invulnerable" ilan edip, aort parçalanması sonucu ölmesi çok şekil olmuş.
aynen katiliyorum...
nasıl öldüğünü merak etmiştim. boyundan sokmak isteyince aort gitmiştir :D
Daniel-Koo tarafından 20/Ağu/12 02:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Daniel-Koo bunu yazdıgarga bunu yazdıKrypT bunu yazdı
aynen katiliyorum...
nasıl öldüğünü merak etmiştim. boyundan sokmak isteyince aort gitmiştir :D
Çelik iğne yutmuş, ameliyatla çıkarmışlar ama sonra ölmüş. Otopsiden anlamışlar aortun parçalandığını. Adam iki kere yakın mesafeden kafasından vurulduğunu ve zarar görmediğini falan iddia ediyormuş, iğneye ölmüş.
Edit: Büyükmüş lan iğne gerçi; öyle ufak değil, şiş gibi.
krypt tarafından 20/Ağu/12 03:25 tarihinde düzenlenmiştir