folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Anatomiye Aykırı Nasıl Oluyor Bu

Anatomiye Aykırı Nasıl Oluyor Bu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heisenberg
    heisenberg's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Hoca Dikkatli bak, bir insan vücudu maketini incele olayı anlarsın, sag arka böbrek kısmından sokuyor şişi ama açıya bak böbregin üzerinden geçip karın boşluğundan bagırsaklara zarar vermeden göbeğin sag tarafından çıkartıyor,

İkinci de ise, gögüs kemiğinin sağ akciger kısmına batırıyor daha sonra kılıcın ucunu aşağıya eğmiş ve sırt kısmı kürek kemiğinin altından bir boşluk bulup oradan geçirmiş.

Yani delik deşik olan adam da değil iş, İş o cisimleri adamın vücudundan geçiren şahısta, muhtemelen bir doktor veya anatomi uzmanı ve profesyonel birisi. açı olayına gelince uyuşturuyor olabilir şahsın vücudunu.

yinede kan çıkması gerekmiyo mu ?

Basit yaşayacaksın basit. Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi basit.. cay, simit ve peynirle...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

iyi hoşta nasıl bulmuş acaba bu özelliğini?

Hi!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    peace bunu yazdı

zamanın da sokak kavgasına katılmış biri kıçına şişi sokmuş o esnada anlamış sanırımm :))

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı
    peace bunu yazdı

zamanın da sokak kavgasına katılmış biri kıçına şişi sokmuş o esnada anlamış sanırımm :))

:D hayr böyle bi özellik gördüm mü nasıl bulunmuş diye düşünürüm bi :D olabitesi var ama hocam :D

Hi!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    peace bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı
    peace bunu yazdı

:D hayr böyle bi özellik gördüm mü nasıl bulunmuş diye düşünürüm bi :D olabitesi var ama hocam :D

Hiç kıçından yara aldın mı?? ben kalçamdan 2 bıçak darbesi aldım almama rağmen hala kavga ediyordum acı hissetmiyorsun ilk girdiği an itibari ile 5 yada 10 20 dakka falan sonra baş dönmesi bir sızı vs vs hissediyorsun tecrübe ile konuşduk :D 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    YasamaK bunu yazdı
    peace bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı
    peace bunu yazdı

Hiç kıçından yara aldın mı?? ben kalçamdan 2 bıçak darbesi aldım almama rağmen hala kavga ediyordum acı hissetmiyorsun ilk girdiği an itibari ile 5 yada 10 20 dakka falan sonra baş dönmesi bir sızı vs vs hissediyorsun tecrübe ile konuşduk :D 

Vurulan kişilerdede öyle oluyor bir tanıdık yanımda vurulmuştu hiç acı hissetmiyordu sonrasını bilmiyorum mefta oldu

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı
    peace bunu yazdı
    YasamaK bunu yazdı
    peace bunu yazdı

Vurulan kişilerdede öyle oluyor bir tanıdık yanımda vurulmuştu hiç acı hissetmiyordu sonrasını bilmiyorum mefta oldu

aynen öyle kardeşim hissetiğin an kurtluduğun an derler yoksa tike geliyorsun  benim bacağımdan aşağı kan yağışmış pıtılaşmış son anda biri geliyor abi sen vurulmuşsun  o an anladım vurulduğumu

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Adamın yıllarca kendini "invulnerable" ilan edip, aort parçalanması sonucu ölmesi çok şekil olmuş.

aynen katiliyorum...

invulnerable = zarar gormeyen, yaralanmayan.

anca gidersin...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Adamın yıllarca kendini "invulnerable" ilan edip, aort parçalanması sonucu ölmesi çok şekil olmuş.

aynen katiliyorum...

nasıl öldüğünü merak etmiştim. boyundan sokmak isteyince aort gitmiştir :D 

Daniel-Koo tarafından 20/Ağu/12 02:48 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı
    garga bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

aynen katiliyorum...

nasıl öldüğünü merak etmiştim. boyundan sokmak isteyince aort gitmiştir :D 

Çelik iğne yutmuş, ameliyatla çıkarmışlar ama sonra ölmüş. Otopsiden anlamışlar aortun parçalandığını. Adam iki kere yakın mesafeden kafasından vurulduğunu ve zarar görmediğini falan iddia ediyormuş, iğneye ölmüş.

Edit: Büyükmüş lan iğne gerçi; öyle ufak değil, şiş gibi.

krypt tarafından 20/Ağu/12 03:25 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
Toplam Hit: 5031 Toplam Mesaj: 40