folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Anayasada Türklüğün Tanımı Değişiyor

Anayasada Türklüğün Tanımı Değişiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

wizkhalifa bunu yazdı:
    -----------------------------

hala saçma konuşmaya devam ediyorsunuz neyin çağından bahsediyorsunuz siz ? diğer ülkelerin anayasalarını bir okuyun ondan sonra monarşi ile yönetilen ülkelerin anayasalarını okuyun.herkes bu zamanda aydın kesiliyor birikim 0.

Yok hocam yok. Anlamak ve eleştirme mantığıyla değil. Eleştiri mantığıyla bakıyorsun. Karşımdaki beni anlamaya çalışsa sabaha kadar da sürse seve seve konuşmayı tercih ederdim ama malum bizim ülkenin anayasa maddelerinin içeriği diğer ülkelerin maddelerinden alıntı olduğunuda biliyorsundur 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wizkhalifa
    wizkhalifa's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

wizkhalifa bunu yazdı:

hala saçma konuşmaya devam ediyorsunuz neyin çağından bahsediyorsunuz siz ? diğer ülkelerin anayasalarını bir okuyun ondan sonra monarşi ile yönetilen ülkelerin anayasalarını okuyun.herkes bu zamanda aydın kesiliyor birikim 0.

Yok hocam yok. Anlamak ve eleştirme mantığıyla değil. Eleştiri mantığıyla bakıyorsun. Karşımdaki beni anlamaya çalışsa sabaha kadar da sürse seve seve konuşmayı tercih ederdim ama malum bizim ülkenin anayasa maddelerinin içeriği diğer ülkelerin maddelerinden alıntı olduğunuda biliyorsundur 

çünkü bana doğru bir düşünce söylemiyorsun.hala daha boş konuşuyorsun diyorsunki başka ülkelerden alıntı şuanda alıntı olmayan tek bir ülkenin anayasası yok hepsi birbirinle hemen hemen aynı bağımsız ülkeler için konuşuyorum.neyi çok iyi bildiğinizi söyleseniz ona göre tartışıcamda düşünce değil sizinki.bana anlat neden değiştirilsin ? eksiği neymiş söyle bana tartışalım.

taylor gang.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    irwa bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

VBDream bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

Harbi koyun sürüsüyüz

Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 20:26'da HighElf tarafından düzenlendi.

ne sandın, aklın, hakkın var mı sandın?

devrim niteliğinde bir karar olmasına karşın nasıl oluyorda bu kadar sessiz olabiliyoruz anlamıyorum

anlamamak zor değil adam öyle bir sindirdi öyle bir korkuttu ki halk kendi ülkesinde Türküm demeye korkar oldu biz şuan cumhuriyeti yaşamıyoruz padişahlığı yaşıyoruz

Su tarz yorumlari gordukce oyumu daha bir zevkle veriyorum.

We can be more, we can be much more.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

oh oh ne güzel padişahım çok yaşa...

Aqp ni destekleyenler sizler Türkiyelisiniz değil mi? pardon pardon dünyalısınız. Ulan bir gün uzayda bir canlı türü keşfedilirse o zaman Sizler de bizim gibi dünyalı ırkçılar olacaksınız. buyrun burdan yakın..

Türklük ibaresi kaldırıldığı gün bu ülkeye benim en değerli olgumu ortadan kaldırdığı için dava açacağım.

He bir şey değişecek mi hayır. Sözde kürdistan sınırları diyarbakır ı aşacağı ve iç savaştan ortalık kan gölüne döneceği için, imkanım olursa 1 tane terörist vurduktan sonra 1 tane de aqp liyim ben diyen adam gebertmek nasip olur inşallah.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

ya hepsin ya hiç ya türksün ya piç..........

hop dedik!

git bunu bayrampaşada göçmen şehit ailelerine söylede göreyim seni

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek
    Türkiye de degistirilebilecek en son maddelerden biridir kendisi. Ve bazilari cikipda cag degistikce zaman gectikce maddeler anayasalar degistirileblir diyo, haklisin kardesim degistirilebilir ama kalkipda benim ulkemde benm adimi benm anayasamdan degistiremez/kaldiramazsin. He dedigin gibi 50 yil once bilisimle ilgili bi madde yoktu, o eklenebilir 10 sene sonrada bu maddede degisiklik yapilabilir. Ama sen kimsin ki Türklük ibaresinde degisiklik yapiyosun? Ve sen kimsin ki degisiklikler yapilabilir diyosun bana sormadan? Yapilacak bi degisiklik varsa, Türklügü kabul etmeyen, Türkce konusmayan, vatana ihanet eden her kisi, vatandasliktan cikarilir ve sinir disi edilir diye bi madde degistir ya da ekle he? Daga cikan sorgusuz sualsiz idama mahkum edilir diye bi madde koy he? Niye bunlari koyamiyosunda gidip Türklük ibaresi batiyo degistiriyosun? Tayyik acik acik kürtcülük yapiyo, seve seve oy verin siz..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

vukuat bunu yazdı:

hop dedik!

işte biz bunu anlatamadık zaten. Bu vatan üzerinde yaşıyorsan bu vatan için askerlik yapıyorsan ve nüfus kağıdın da T.C. yazıyorsa zoruna gitmesin kimsenin TÜRKSÜNÜZ!

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

vukuat bunu yazdı:

hop dedik!

işte biz bunu anlatamadık zaten. Bu vatan üzerinde yaşıyorsan bu vatan için askerlik yapıyorsan ve nüfus kağıdın da T.C. yazıyorsa zoruna gitmesin kimsenin TÜRKSÜNÜZ!

e yani, yurtdışına çıkınca etnik kimliğimizle değil sahip olduğumuz pasaporta göre muamele görüyoruz.

zatan altına buna benzer radikal bir mesaj atarsa gidip polise gidip şikayet ederim! Hiç kusura bakmasın esas bölücü vukuat gibi adamlar !

Madde 216 - (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) Halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

gayet olumlu ve çağdaş buluyorum.

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Ulen devir degisiyor diye Anayasamizi degistiriyoruz yaaa cok sacma laf..

Cok yakinda gorurum ben sizi babadan oglu saltanat surecek...

Toplam Hit: 12473 Toplam Mesaj: 73