Anayasada Türklüğün Tanımı Değişiyor
-
wizkhalifa bunu yazdı:
-----------------------------pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------misterio_junior bunu yazdı:
-----------------------------Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Her zaman söylerim. Benim görüşüme göre bir ülkede anayasa ne kadar çok değişiyorsa o ülke o kadar geri kalmıştır. Bizde gün geçtikçe geriye gidiyoruz. Ey Ata'm kemiklerin sızlıyor hissediyoruz.
-----------------------------hammurabi kanunlarını falanmı kullanalım napalım?
zamanın şartlarına göre değiştirilecek tabiki.
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 20:50'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
-----------------------------Hocam sende gördüğüm her konuda akp ne yapsa doğru buluyosun..
-----------------------------ben konu hakkında en ufak bir yorum yapmadımki..
sadece senin kurduğun cümleye yorum yaptım konu hakkında herhangi bir görüş belirtmedim.
demişsinki anayasa ne kadar değişiyorsa o kadar geri kalmıştır. 100 yıl önce bilişim suçlarımı vardıki anayasada bu olucaktı. devir değiştikçe anayasada değişir.
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 20:58'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
-----------------------------sen Türk müsün ?
-----------------------------yok hocu bak üyelik bilgilerinde memlekete andromeda galaksisi yazdım.
ne alaka şimdi? ısrarla yazmama rağmen göremiyormusunuzda. konuya en ufak bir yorum yapmadım müridin yorumuna yorum yaptım ben.
bunu anlamak bu kadar zormu ya?
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:02'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
-----------------------------sen o kişinin dediğine yorum yapıyosun ama bu konuyla alakalı değil.sen heralde naber nasılsın yazdın adama bizde anlayamadık böyle yazıyoruz.işinize gelmeyince nerden kıvırıcağınızı şaşırıyorsunuz oda olmuyo ne yazıkki.
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:10'da wizkhalifa tarafından düzenlendi.
-----------------------------şimdi sayın çömez,ben konuya dair bir fikir beyan ettimmi,beynimimi okuyon nabıyon hayırdır?
mürid demişki anayasa değiştikçe ülke geriye gidiyo,bende onunla muhatap oluyorum sizin atlamanızı gerektirecek birşey göremedim burda,konuyla ilgili bişey demedim biri diyo türkmüsün. bi sen geliyon bişeyler diyon. ne alaka?
he israilden geldim ben,ajan olarak aranıza yollandım.
sen nasıl kıvıracağını şaşırmışsın.
daha 3. mesajında kıvırmaktan falan bahsetmeye başlamışsın.
ben adama 100 yıl önce bilişim yasaları yoktu onu napacaz diyorum. çağa göre sürekli değişir bu yasalar doğaldır diyorum. sizin yazdıklarınız ne alaka asıl?
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:13'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi. -
@pcdoktor636
Söylemek istediklerimi anladığını düşünmüyorum. Ne kadar anlatsam da anlayacağını da düşünmüyorum. Bu yüzden sen çok haklısın evet.
Anayasanın sürekli değiştirilmesi - Çağa göre modernleşmesi arasındaki farkı anlayamayarak olmayan tartışmada hepimizi ekarte ettin. Uzatmaya luzum yok ben söyleyeceğimi söyledim anlayan da anladı. Selametle.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------wizkhalifa bunu yazdı:
-----------------------------kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------misterio_junior bunu yazdı:
-----------------------------Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------Her zaman söylerim. Benim görüşüme göre bir ülkede anayasa ne kadar çok değişiyorsa o ülke o kadar geri kalmıştır. Bizde gün geçtikçe geriye gidiyoruz. Ey Ata'm kemiklerin sızlıyor hissediyoruz.
-----------------------------hammurabi kanunlarını falanmı kullanalım napalım?
zamanın şartlarına göre değiştirilecek tabiki.
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 20:50'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
-----------------------------Hocam sende gördüğüm her konuda akp ne yapsa doğru buluyosun..
-----------------------------ben konu hakkında en ufak bir yorum yapmadımki..
sadece senin kurduğun cümleye yorum yaptım konu hakkında herhangi bir görüş belirtmedim.
demişsinki anayasa ne kadar değişiyorsa o kadar geri kalmıştır. 100 yıl önce bilişim suçlarımı vardıki anayasada bu olucaktı. devir değiştikçe anayasada değişir.
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 20:58'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
-----------------------------sen Türk müsün ?
-----------------------------yok hocu bak üyelik bilgilerinde memlekete andromeda galaksisi yazdım.
ne alaka şimdi? ısrarla yazmama rağmen göremiyormusunuzda. konuya en ufak bir yorum yapmadım müridin yorumuna yorum yaptım ben.
bunu anlamak bu kadar zormu ya?
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:02'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
-----------------------------sen o kişinin dediğine yorum yapıyosun ama bu konuyla alakalı değil.sen heralde naber nasılsın yazdın adama bizde anlayamadık böyle yazıyoruz.işinize gelmeyince nerden kıvırıcağınızı şaşırıyorsunuz oda olmuyo ne yazıkki.
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:10'da wizkhalifa tarafından düzenlendi.
-----------------------------şimdi sayın çömez,ben konuya dair bir fikir beyan ettimmi,beynimimi okuyon nabıyon hayırdır?
mürid demişki anayasa değiştikçe ülke geriye gidiyo,bende onunla muhatap oluyorum sizin atlamanızı gerektirecek birşey göremedim burda,konuyla ilgili bişey demedim biri diyo türkmüsün. bi sen geliyon bişeyler diyon. ne alaka?
he israilden geldim ben,ajan olarak aranıza yollandım.
sen nasıl kıvıracağını şaşırmışsın.
daha 3. mesajında kıvırmaktan falan bahsetmeye başlamışsın.
ben adama 100 yıl önce bilişim yasaları yoktu onu napacaz diyorum. çağa göre sürekli değişir bu yasalar doğaldır diyorum. sizin yazdıklarınız ne alaka asıl?
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:13'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
-----------------------------
sayın 18 yaşındaki,sen konuya dair bir fikir beyan ettin bir şey yazdın aklın sırada laf sokmaya çalıştın ama olmadı,ben kıvırmıyorum sen daha ne dediğini bilmiyorsun olmayan birikiminle olmayan yaşınla haddinden öte laflar ediyosun.sonrada çıkmış ben birşeymi dedim diyorsun.
-
@pcdoktor636
Yahu ne garip milletsiniz, adam sadece bir üyenin yorumunu alıntı yapıp ona mantıklı bir soru soruyor. Aynen katılıyorum. Adam Türklük maddesinin çıkarılmasına hak veriyorum değiştirilsin DEMİYOR. Sadece anayasa maddeleri yıllar geçtikçe o şarta göre değişebileceğini söylüyor ki bilişim örneğinde verdiği cümleylede belirtiyor. aQ beyniniz mi yok sizin ? Şimdi başlarlar banada Türk müsün ? gavurmusun yazıları : ) -
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------@pcdoktor636
Yahu ne garip milletsiniz, adam sadece bir üyenin yorumunu alıntı yapıp ona mantıklı bir soru soruyor. Aynen katılıyorum. Adam Türklük maddesinin çıkarılmasına hak veriyorum değiştirilsin DEMİYOR. Sadece anayasa maddeleri yıllar geçtikçe o şarta göre değişebileceğini söylüyor ki bilişim örneğinde verdiği cümleylede belirtiyor. aQ beyniniz mi yok sizin ? Şimdi başlarlar banada Türk müsün ? gavurmusun yazıları : )
-----------------------------yarabbi şükür biri çıktı sonunda ya :D
yakında israil ajanı falan yapacaklar diye korkuyorum ya:D
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:21'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi. -
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
Yahu ne garip milletsiniz, adam sadece bir üyenin yorumunu alıntı yapıp ona mantıklı bir soru soruyor. Aynen katılıyorum. Adam Türklük maddesinin çıkarılmasına hak veriyorum değiştirilsin DEMİYOR. Sadece anayasa maddeleri yıllar geçtikçe o şarta göre değişebileceğini söylüyor ki bilişim örneğinde verdiği cümleylede belirtiyor. aQ beyniniz mi yok sizin ? Şimdi başlarlar banada Türk müsün ? gavurmusun yazıları : )
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:21'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.
-----------------------------seni anca bu birikimle bangladeşh eş başkanı yaparlar hocam.
-
wizkhalifa bunu yazdı:
-----------------------------seni anca bu birikimle bangladeşh eş başkanı yaparlar hocam.
-----------------------------Hocam bu kadar gereksiz 5-10 post yerine. Biri de deseki, hayır kardeşim yanlış düşünüyorsun anayasa maddesi değişemez hiçbir madde şundan dolayı yenilenemez. Çağa ayak uyduramaz. Yani konu sapıttı. Türklük ile arkadaşın söylediğinin alakası dahi yok. Tamamen bağımsız bir post'a soru sordu. Ama karşısındaki gönderiler çok saçma. Konunun Türklük ile alakası yok.
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------hammurabi kanunlarını derken aklı sıra şuandaki anayasaya laf sokmaya çalışmış oluyor ona göre bu anayasa eski hammurabi kadar şimdi anladınmı ?
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------wizkhalifa bunu yazdı:
-----------------------------Hocam bu kadar gereksiz 5-10 post yerine. Biri de deseki, hayır kardeşim yanlış düşünüyorsun anayasa maddesi değişemez hiçbir madde şundan dolayı yenilenemez. Çağa ayak uyduramaz. Yani konu sapıttı. Türklük ile arkadaşın söylediğinin alakası dahi yok. Tamamen bağımsız bir post'a soru sordu. Ama karşısındaki gönderiler çok saçma. Konunun Türklük ile alakası yok.
-----------------------------hala saçma konuşmaya devam ediyorsunuz neyin çağından bahsediyorsunuz siz ? diğer ülkelerin anayasalarını bir okuyun ondan sonra monarşi ile yönetilen ülkelerin anayasalarını okuyun.herkes bu zamanda aydın kesiliyor birikim 0.Türk vatandaşıyım diyebilmenin neresi eski oluyor söylermisin bana ? heralde orada amerikan vatandaşıyız yazıcaktı biz yanlış yazmışız o zamanlarda öylemi ?
Mesaj 27 Temmuz 2012 (Cuma) Saat: 21:28'da wizkhalifa tarafından düzenlendi. -
wizkhalifa bunu yazdı:
-----------------------------hammurabi kanunlarını derken aklı sıra şuandaki anayasaya laf sokmaya çalışmış oluyor ona göre bu anayasa eski hammurabi kadar şimdi anladınmı ?
-----------------------------Heh işte hocam ben sizin tartışmanızada birşey demiyorum. adamın direkt postuna yorum yapın. Katılmayabilirsiniz tabiki görüşünüze saygım var. Benim şaşırdığım konu adamın söylemediği bir laf yüzünden eleştirmek. Tabiki onun görüşüne katılmayabilirsin, kendi görüşlerinle karşıt cümle kurabilirsin. Adam TÜRKLÜK ile ilgili birşey demiyor. Tabiki sen anayasamaddelerinin şu şu şekilde değişebilir, senin kurduğun cümle yanlış diyebilirsin buna ne diyebilirim ki ? Umarım bende anlatabilmişimdir.