folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Anayasada Türklüğün Tanımı Değişiyor

Anayasada Türklüğün Tanımı Değişiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

@Muritcan

Ben razıyım beni yaradana havale et sen...

Peki senin savundugun bu yedigi kaba s.can ve onlarca askeri şehit eden ırkım diye geçindigin dinsiz imansızları ne yapacaksın ha_?

Böyle savunmaya devam mı edıceksın! Bana dindarlık taslamayın! Cunku sız kıyıya sıkısınca ancak sıgınırsınız Allah'a ama Türkiye Cumhuriyeti askerlerini,20 yasında gencecık ınsanları oldurmek FARZ dımı sıze! 

Size varya aklıma gelen bınlerce kufur etsemde sinirimi alamam! Yazikkkk....! Asıl size yazık! 

sunuda eklim neden ırkını küçük harflerle yazdım biliyomusun ? -Siz onu bile haketmiyosunuz ama ALLAH islah eder belki ümidiyle yinede yazdım!

EDİT ; Sen edit yapıp bı kac cumle daha eklemıssın.Konuya elbette son girişin olur,sızın gıbıler aptalca dusuncelerını soylerler bı soru sordugunda ise mantıklı cevap vermezler.Cunku o daga cıkan,dagda köpek gibi yaşayan ırkınızdan olan ınsanlar varya onlara de ki "niye burdasın,ne için burdasın,öldürdükce,ölünce eline ne gecicek" de sana cevap veremez! Cunku onlar KÖPEKLİKTEN baska bısey yapmıyor!

İkinci olarak empati demişsin ya! Ulan şimdi yine sövücem az boz degil yanlız! Senin ATALARININ aklı yok muydu? Onlar empati yapmayı bilmiyor muydu? Onlar neden İNSAN GİBİ YAŞADI BU ULKEDE UZERINDEDE Siz KÖPEK GİBİ YALIYOSUNUZ? !!!

INSAN olana deger verilir! INSAN!

Allah'ım bu ulkeye zarar vermek ısteyenlerın su mubarek ramazan ayında ya islah etsin yada KAYBETSİN...!

Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 16:13'da apokontek tarafından düzenlendi.

Allah büyüktür vesselam...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Muritcan bunu yazdı:
    -----------------------------

1. senin en büyük sorunun saygısız olman hepsinin başında büyük harf var ama büyük KÜRT milletinin adını kullandığında "kürt" yazmışsın.. nasıl ki Türk, Laz, Çerkez, Ermeni hepsi kendince büyük bir milletse Kürt'lerde bir millettir. tarih boyunca böyleydi ve böyle kalacakta.

2. ikinci büyük sorunun ise ya müslüman olmaman yada müslümanlığı iyi kavramaman olmuş olacak ki Hz Muhammed(S.A.V) emretmesine rağmen küfür kullanmayacaksın, sakin olacaksın, huzurlu olackasın ramazan bayramında diye ama senin ettiğin küfürleri görünce sana acıyorum sadece.. seni bu mübarek ramazan ayında ettiğin küfürler için kınıyor, yaptığın ve ettiğin küfürlerdeki saygısızlıklar içinde Cenab-ı Allah'a devrediyorum O herşeyin en iyisini bilendir.

Edit: bu konuya son girişimde istediğinz gibi küfür edebilirsiniz.. bir daha ne konuya bakacağım ne de cevap yazacağım. ama son ve ufak bir önerim;
    1: Empati 2:düşünceye ve insana saygı.. 

Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 16:04'da Muritcan tarafından düzenlendi.

Badem biyik detected.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

@Muritcan

Peki senin savundugun bu yedigi kaba s.can ve onlarca askeri şehit eden ırkım diye geçindigin dinsiz imansızları ne yapacaksın ha_?

Böyle savunmaya devam mı edıceksın! Bana dindarlık taslamayın! Cunku sız kıyıya sıkısınca ancak sıgınırsınız Allah'a ama Türkiye Cumhuriyeti askerlerini,20 yasında gencecık ınsanları oldurmek FARZ dımı sıze! 

Size varya aklıma gelen bınlerce kufur etsemde sinirimi alamam! Yazikkkk....! Asıl size yazık! 

sunuda eklim neden ırkını küçük harflerle yazdım biliyomusun ? -Siz onu bile haketmiyosunuz ama ALLAH islah eder belki ümidiyle yinede yazdım!

EDİT ; Sen edit yapıp bı kac cumle daha eklemıssın.Konuya elbette son girişin olur,sızın gıbıler aptalca dusuncelerını soylerler bı soru sordugunda ise mantıklı cevap vermezler.Cunku o daga cıkan,dagda köpek gibi yaşayan ırkınızdan olan ınsanlar varya onlara de ki "niye burdasın,ne için burdasın,öldürdükce,ölünce eline ne gecicek" de sana cevap veremez! Cunku onlar KÖPEKLİKTEN baska bısey yapmıyor!

İkinci olarak empati demişsin ya! Ulan şimdi yine sövücem az boz degil yanlız! Senin ATALARININ aklı yok muydu? Onlar empati yapmayı bilmiyor muydu? Onlar neden İNSAN GİBİ YAŞADI BU ULKEDE UZERINDEDE Siz KÖPEK GİBİ YALIYOSUNUZ? !!!

Allah'ım bu ulkeye zarar vermek ısteyenlerın su mubarek ramazan ayında ya islah etsin yada KAYBETSİN...!

Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 16:13'da apokontek tarafından düzenlendi.

Lan beynini şey etiğimin ırksız .öt vereni bu ülkede yaşayan insanların hangisi katil olmayı seçer kim ister insanların canını almak ahmakmısın olum kürt türk ayrımı yapmaya çalışıyorsun ?? o dağda ki kandırılmış cahili kimse savunmuyor bu ülkenin ekmeği ne kadar seninse kürt vatandaşının da laz vatandaşının da çerkezin de göçmenin de sen kimsin lan insanları yadırgıyorsun ?? yada ne çok annanızı .ikmiş kürtler durmadan laf atıp duruyorsunuz) burda türk kürt ayrımı yapanlara bu lafım) pkk lı onun bunun evlatlarına sok geleyim senle meydanlara destek vereyim ama kürt toplumuna laf edersen dil atarsan sen .ahpenin ayrımcının önde gidenisindir ramazan ramazan allahın altından kaldırıyorsun .iktiğim 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım, bu devlete vatandaşlık bağı ile bağlıyım ve Anayasal tüm haklara haiz bir Türk'üm. Ancak ırksal olarak Türk değilim. Bu benim doğduğum büyüdüğüm toprağa ihanet ettiğim veya edeceğim anlamına gelmez. Eğer İstiklal Marşı'nı okurken göğsüm kabarıyorsa, bu ülkenin evlatları sapır sapır toprağa düşerken ve televizyonda ki sansarlar bunu ballandırarak anlatırken gözlerim doluyorsa, ben de bu ülke için askerlik yaptıysam, kazancımın vergisini eksiksiz ödediysem ve ödüyorsam, okunan ezana ve bu ülkenin dini, milli değerlerini kendi değerlerim olarak benimsemişsem; senden daha Türk'üm arkadaş.

Bordo Klavyeliler ile tartışacak halim yok. Ağzımı açarsam kötü açıcam çünkü.

Yalnız konunun şöyle bir yönü var ki göz ardı ediliyor. Üniter yapılı devletler yumuşamaya ve federatif bir yapı haline gelmeye başladı. Bu devletlerin evrimidir. Zeitgeist yapı bunu emreder. Sovyetler yıkılmadı. Özelleştirildi. Orta Asya Türk Cumhuriyetleri dediğimiz sovyet artığı ülkelerin hepsi aslında Rusya taşeronudur. Aynı Yapı uzakdoğu ülkelerini Çin Halk Cumhuriyetine, Hindistan civarı ve Hint okyanusu sahillerini ise Hindistan'ın kontrolüne bırakmışlardır. Şimdi bize ilköğretimden beri Anadolu'nun Doğu-Batı ekseninde köprü olduğu söylendi. Her olayda Türkiye'ye pay biçtik. Sanal düşmanlar ve sanal kahramanlar yarattık. Böyle emredildi. Ama artık dünya çift kutuplu değil. Tek kutuplu da değil. Yeni bir dünya düzenine doğru adım adım gidiliyor. Güç merkezleri değişiyor. Yeni küçük süper güçler ve tek dünya devleti o kadar da uzakta değil. Önünde ki engeller ise üniter ve totaliter rejimli ülkeler. Bu ülkelerin yıkılacağı veya başkalaşacağı, sınırların kalkacağı, ortak para biriminin ortak ekonomik sistemin olacağı bir yapıya doğru evriliyoruz. Binlerce yıldır süregelen din-siyaset-para üçgeninde dünyayı biraz daha sömüren sistemin önce kendisi evrim geçirdi. Din parayı getirdi, gücü. Para sahipleri koyu dindarlar ile siyasetçileri etki altına aldılar. Kralları, imparatorları dize getirdiler. Ancak çok güçlü bir dini yapılar da para kartellerinin işini bozacağı için toplumların afyonunu duruma göre verdiler ve vermeye de devam ediyorlar. Dinlerde sulandırıldı. Çünkü güç sahipleri tarafından insanları ayırmak ve savaştırmak için kullandıkları dinlerin ilahi kitaplarında Tanrı insanlara; Düşünün diye buyurmuştu. Düşünen bir Yahudi, Hrisytiyan, Müslüman veya diğer din mensupları işlerini bozacağından bütün İbrahimîleri savaştırdılar. 

Dünya küçülüyor. Ülkeler ve değerleri küçülüyor. Bunun önüne geçebilecek bir yapı, sistem geliştirilemediği sürece; mavi bilye olan dünya daha da küçülecek ve aslında küçülen insan hayatı ve onuru olacak...

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:

apokontek bunu yazdı:

@Muritcan

Lan beynini şey etiğimin ırksız .öt vereni bu ülkede yaşayan insanların hangisi katil olmayı seçer kim ister insanların canını almak ahmakmısın olum kürt türk ayrımı yapmaya çalışıyorsun ?? o dağda ki kandırılmış cahili kimse savunmuyor bu ülkenin ekmeği ne kadar seninse kürt vatandaşının da laz vatandaşının da çerkezin de göçmenin de sen kimsin lan insanları yadırgıyorsun ?? yada ne çok annanızı .ikmiş kürtler durmadan laf atıp duruyorsunuz) burda türk kürt ayrımı yapanlara bu lafım) pkk lı onun bunun evlatlarına sok geleyim senle meydanlara destek vereyim ama kürt toplumuna laf edersen dil atarsan sen .ahpenin ayrımcının önde gidenisindir ramazan ramazan allahın altından kaldırıyorsun .iktiğim 

demek kürt piçlere laf edersem bilmem ne yapacan ha? 

Kürtlerin soyunu sopunu sikeyim! senınde aynı sekılde!

Piçin evladı bıle sen kımsın kı "kürtler ne cok ananızı sıkmıs" dfıye bı laf kullanabılıyosun lan! Orospunun dölü!

Sen işte pkk denilen Orospu cocuklarından olusan grubun yandaşısın! Ta kendısısın! BEN ZATEN KÜRT PİÇİ DERKEN senin gibi TERORISTLERI kastedıyodum!

Bak kuyruguna basmadan sızın gıbılerın sesı cıkmaz! Adam gıbıyız,bız delıkanlıyız,mıllıyetcıyız kendımızce ayakları yaparsınız ama o sıctıgım kalbınızde taaa dernlerde bu ulkeyı bolme,parcalama ıstegı her kürt piçinde var!

SU yukardakı kufurlerı ettın ya.ARTIK BEN kürt DENEN HİÇBİR VARLIGA insan gozuyle bakmıcam.elımden geldıgıncede sikmeye bakıcam!

Sayende bi kac gunluk dınlenmeye gıdıyorum.Sımdı gotune kına yak! 

SUNU ASLA UNUTMA PICIN DOLU "KURTLER NE COK ANANIZI SIKMIS" dıye bır laf edenın soyunu sopunu,cıktıgı amı,besıktekını...mezardakını ...... .!!! ANLADIN MI!

Bı daha soyluyorum "kürt derken Senin gibileri kasdettim ben her zaman...." senin gibilerde kendini gösterdi işte.... Bölebiliyosanız bölün lan piç ırkınızla....! Göt ister!!! 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

"dağda ki kandırılmış cahili kimse savunmuyor"

"ne çok annanızı .ikmiş kürtler durmadan laf atıp duruyorsunuz"

Ne kadar masummm dımı o daga cıkan pıc kurusu? o cahil oluyor...Ona orospu cocugu dıyemıyorsun ama bana gelınce,hakkım olanı soyleyıp almaya calısan ınsanlara ıyı kufur edersenız dımı?

ah senı reelde bı gorsem su ettıgın lafları tek tek sana gerı soksam!!!

Hangı yuzle su yukardakı yazıları yazabılıuyosun! Ve hala bu ulkenın Ekmegını yıyıyosun dımı! 

ALLAH BELANIZI VERSIN su ramazan ayında...ALLAH-U TEALA HELAK ETSIN SIZIDE....BIZLERIDE KURTARSIN! (AMIN AMIN AMIN)....!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

YasamaK bunu yazdı:

apokontek bunu yazdı:

@Muritcan

demek kürt piçlere laf edersem bilmem ne yapacan ha? 

Kürtlerin soyunu sopunu sikeyim! senınde aynı sekılde!

Piçin evladı bıle sen kımsın kı "kürtler ne cok ananızı sıkmıs" dfıye bı laf kullanabılıyosun lan! Orospunun dölü!

Sen işte pkk denilen Orospu cocuklarından olusan grubun yandaşısın! Ta kendısısın! BEN ZATEN KÜRT PİÇİ DERKEN senin gibi TERORISTLERI kastedıyodum!

Bak kuyruguna basmadan sızın gıbılerın sesı cıkmaz! Adam gıbıyız,bız delıkanlıyız,mıllıyetcıyız kendımızce ayakları yaparsınız ama o sıctıgım kalbınızde taaa dernlerde bu ulkeyı bolme,parcalama ıstegı her kürt piçinde var!

SU yukardakı kufurlerı ettın ya.ARTIK BEN kürt DENEN HİÇBİR VARLIGA insan gozuyle bakmıcam.elımden geldıgıncede sikmeye bakıcam!

Sayende bi kac gunluk dınlenmeye gıdıyorum.Sımdı gotune kına yak! 

SUNU ASLA UNUTMA PICIN DOLU "KURTLER NE COK ANANIZI SIKMIS" dıye bır laf edenın soyunu sopunu,cıktıgı amı,besıktekını...mezardakını ...... .!!! ANLADIN MI!

Bı daha soyluyorum "kürt derken Senin gibileri kasdettim ben her zaman...." senin gibilerde kendini gösterdi işte.... Bölebiliyosanız bölün lan piç ırkınızla....! Göt ister!!! 

sen anca kendini parmaklarsın benim evladım şimdi   "Sana seyahat ve cinsel içerikli bir şey öneriyorum; SİKTİR GİT !...

yada ne çok annanızı .ikmiş kürtler durmadan laf atıp duruyorsunuz) burda türk kürt ayrımı yapanlara bu lafım)  algılama yeteneğine s...

he bu ülke de kardeş kardeşi öldürenler varsa senin gibi faşist düşünceler yüzündendir faşistlikten kastım bura da kimse alınmasın insanları katleden insanları bir birine sokanlardır.. senin o at gözlüğüne ben s....

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

"dağda ki kandırılmış cahili kimse savunmuyor"

"ne çok annanızı .ikmiş kürtler durmadan laf atıp duruyorsunuz"

Ne kadar masummm dımı o daga cıkan pıc kurusu? o cahil oluyor...Ona orospu cocugu dıyemıyorsun ama bana gelınce,hakkım olanı soyleyıp almaya calısan ınsanlara ıyı kufur edersenız dımı?

ah senı reelde bı gorsem su ettıgın lafları tek tek sana gerı soksam!!!

Hangı yuzle su yukardakı yazıları yazabılıuyosun! Ve hala bu ulkenın Ekmegını yıyıyosun dımı! 

ALLAH BELANIZI VERSIN su ramazan ayında...ALLAH-U TEALA HELAK ETSIN SIZIDE....BIZLERIDE KURTARSIN! (AMIN AMIN AMIN)....!

Real de ?? nerede oturuyorsun benim evladım ?? söyle bakalım gelicem bu lafları bana sokmasan senden çakalı yok tamam mı istanbul daysan söz neresi olursa olsun gelicem...

Edit:he bu arada bu ülke benim ülkem ekmeğini de yerim suyunu da içerim sen kimsin lan ne poksun;?? 

Mesaj 28 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 17:23'da YasamaK tarafından düzenlendi.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cran_s
    cran_s's avatar
    Erkek

adı üstünde TÜRKiye nekadar zorunuza gitsede bu böyle

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bence iyi yapmışlar. Türklüğün tanımı değişmemiş, açıklık getirilmiş.

Türkiyede yaşıyanlar türktür. Bu da kürtçe konuşan da türktür demektir. zaten Atatürk'ün de demek istediği buydu da birileri başka anlama çekmek için kıçını yırtıyordu. Beyni basmayanlar için daha açıklayıcı hale gelmiş.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 12472 Toplam Mesaj: 73