Android Cep Telefonları Donma Sorunu Hakkında
-
1 ay önce htc 816 aldım ondan öncede galaxy mega daha öncesinde de hep android kullandım gördümki LG g3 üde note 4 ü de
hepsinde donma sorunu sorunu var. tesbitim şu 10 günde ya da 15 günde kapatıp açmak gerekiyor sanki siz ne
düşünüyorsunuz ?
-
2 yıla yakındır note 2 var, donduğunu görmedim
-
ozgunlu bunu yazdı
2 yıla yakındır note 2 var, donduğunu görmedim
ne bileyim hocam 1 ay telefonu hiç kapatmayınca kasar gibi oluyor bi kapatıp açayım diyorum kendine geliyor
-
Android Windows Xp gibi hocam arada bir format istiyor götüne. Program yükleyip kaldırdıkça hafızada program artıkları kalıyor bunlarda kasma yapıyor. iPhone batarya sorununu halletsin bir tanede alacağım bende.
-
Format atmiyorum veya reboot etmiyorum
Advenced task killer
Greenify
Once huplet sonra gumlet
-
Daft bunu yazdı
Advenced task killer
Greenify
Once huplet sonra gumlet
Greenify için telin rootlu olması gerekiyor sanırım
-
umit bunu yazdıDaft bunu yazdı
Advenced task killer
Greenify
Once huplet sonra gumlet
Greenify için telin rootlu olması gerekiyor sanırım
greenify tam olarak ne iş yapıyor?
-
rootladım , rom attım , formatladım , kapatıp açtım , rehber geç açılıyor diye alternatif rehber yükledim vs.
task killer , yok bilmemne o bu şu derken.
sonuç ve çözüm
PanxeR tarafından 14/Oca/15 13:36 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
rootladım , rom attım , formatladım , kapatıp açtım , rehber geç açılıyor diye alternatif rehber yükledim vs.
sonuç ve çözüm
Ya reklam için nekadar alıyon aga? Telefon beleşe gelmiştir artık? 3bin lira az paramı Allah aşkına, çözüm varsa anlat bizde biliriz iphone almasını para olsa.
-
Greenify kafasina gore calisan programlari zorla uyku moduna aliyor
Ornek whatsapp ben istemeden baslatamiyor kendisini net gorunce
Root lazim mi bilmiyorum tel rootlu
Ayrica su androide bok atip durmayin bi yeter la
Senelerce samsung ace kullandim
Adam gibi kullandiktan sonra bi sik olmaz
YekteranBaymedir tarafından 14/Oca/15 13:44 tarihinde düzenlenmiştir -
ArduouS bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
sonuç ve çözüm
Ya reklam için nekadar alıyon aga? Telefon beleşe gelmiştir artık? 3bin lira az paramı Allah aşkına, çözüm varsa anlat bizde biliriz iphone almasını para olsa.
Hocam dediklerimin hepsini yaptım , gördüğüm kadarı ile ve satııklarım içerisinde tüm uygulamaları ve oyunları ve sistemsel fonksiyonları ağır yük altında kasmadan sorunsuz çalıştıran başka cihaz yok ha blackberry z10 var mesela ama ondada android yok.
en stabil android htc ve nexus cihazlarda ama onlar bile arada sırada problem cıkartıyor.
Yani demek istediğim , android alacaksan başın ağrayacak arkadaş.
Ben asgari ücret alan biri olarak yazın para biriktirdim aldım şeyinizden daha fazla kullanıyorsunuz. O parayı hak ediyor.
Ha dersen ki ucuz olsun android olsun. Kasıyor. Güçlü olsun android olsun diyorsun o da aynı paraya geliyor.
eski bir android fanı olarak boşa kürek sallamışım şimdi görüyorum.