Android Cep Telefonları Donma Sorunu Hakkında
-
ayfonun var tamam. android ezik kötü kaka pis böggh :D
-
Diyorum ki doğru okursanız ucuz android = kasma
pahalı androiod = gene iphone parası
note 3 kullananlara bakın telefon dökülüyor , sadece boyası değil donanımsal ve işletim sistemi olarak kasıyor rehbere 20 sn de giriyor falan filan.
madem para harcayacaksınız o zaman tabiki iphone alacaksınız fan boy görmeyin mantıklı biri gibi görün beni.
ucuz alacaksanız da kasacak agalar.
Ben note 4 diyorum ki şu anki fiyatı 2299 TL, iphone 6 plus 16 gb 2499 TL
Note 4' ünde hafıza sorunun yok. Fiyat farkı aynı dedin, pek aynı gibi durmadı ?
Bataryasına, kalemine, kandaki oksijen oranını falan ölçmesini de bi kenara bırakırsak, ha bir de şey sen mesela apple store dan 10 TL' ye oyun alıp oynarken, ben onu beleşe oynuyorum, neyse bunu da bi kenara bırakırsak Iphone kesinlikle süper.
Yani yanlış anlama da Iphone biraz cahil (dummy) telefonudur, aptal amerikalılar uygulamaları nasıl açıp nasıl kapatacaklarını bilmediklerinden Iphone iyidir. Iphone arkaplanda herşeyi kontrol eder, sana bir uygulama iş yaparken diğerinin yapmasına izin vermez falan filan, bunlar da kasmaları çökmeleri engeller. Telefon kullanmayı bilen adam zaten bunları yapar.. Ha bi de rehber geç açılıyor demişsin, hocam iphone kullanan adamlar şarj cihazının kablosunu beline takıp geziyor; rehber 2 sn sonra açılsa nolcak :)
-
Note4 u gec, note1 kullaniyorum daha hic kasma yasamadim.
Onboard ekran kartiyla cod oynamaya calismamak lazim.
-
PanxeR bunu yazdıEkerci bunu yazdıozgunlu bunu yazdıPanxeR bunu yazdıArduouS bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
rootladım , rom attım , formatladım , kapatıp açtım , rehber geç açılıyor diye alternatif rehber yükledim vs.
task killer , yok bilmemne o bu şu derken.
sonuç ve çözüm
Ya reklam için nekadar alıyon aga? Telefon beleşe gelmiştir artık? 3bin lira az paramı Allah aşkına, çözüm varsa anlat bizde biliriz iphone almasını para olsa.
Hocam dediklerimin hepsini yaptım , gördüğüm kadarı ile ve satııklarım içerisinde tüm uygulamaları ve oyunları ve sistemsel fonksiyonları ağır yük altında kasmadan sorunsuz çalıştıran başka cihaz yok ha blackberry z10 var mesela ama ondada android yok.
en stabil android htc ve nexus cihazlarda ama onlar bile arada sırada problem cıkartıyor.
Yani demek istediğim , android alacaksan başın ağrayacak arkadaş.
Ben asgari ücret alan biri olarak yazın para biriktirdim aldım şeyinizden daha fazla kullanıyorsunuz. O parayı hak ediyor.
Ha dersen ki ucuz olsun android olsun. Kasıyor. Güçlü olsun android olsun diyorsun o da aynı paraya geliyor.
eski bir android fanı olarak boşa kürek sallamışım şimdi görüyorum.
300 liralık android cihazla 3000 liralık iphone kıyaslanır mı günahtır :) Kıyaslasana iphone 6 plus ile note 4 ü. Nedir ne değildir bir görelim dimi :)
bu adam apple fun hocam.boşa cevap vermişsin.bu gün ayfon 7 olarak ayfon 1 çıkartsınlar.süper telefon der gider alır.o yüzden boşa laf anlatma.
android telefonlar biraz kasıyor doğrudur çünkü çok yüksek donanımlı telefon almayınca oluyor böle şeyler.telefonun hafızasına olabildiğince boş bırakmaya bak.kız arkımda ve bende aynı model telefon var ona binden fazla foto var bende 300 civarı, arada baya bi performans farkı var.
birde telefonu çok düşürdüysen oda sorun oluo
note 3 kullananlara bakın telefon dökülüyor , sadece boyası değil donanımsal ve işletim sistemi olarak kasıyor rehbere 20 sn de giriyor falan filan.
madem para harcayacaksınız o zaman tabiki iphone alacaksınız fan boy görmeyin mantıklı biri gibi görün beni.
not3 alan adamlar telefonu ayfon gibi kullanmıyorlarda ondan. ayfon kullanıcısı telefonuna elmas gibi bakıyor kılıf alıor bilmem ne alıor koruyucu takıor düşürmüyor gözü gibi bakıyor daha da sayarım.note 3 alan adamsa atıyor kılıf almıor hor kullanıyor vs vs
eski ayfonlara bakarsanda bi kasma göreceksin zaten.yani 6 da bi süre sonra kasmaya başlayacak 2 yıl sonra fln.androidte aynı şekilde
ayfonu sevmememin sebebine gelecek olursak, apple elindeki teknolojiyi tam manasında kullanmıyor.yani ayfon 2 de mi ne olmuştu.telefon video çekmiyordu.sadece foto. 300 tl ye aldıgın telefon bile video çekerken 2 bin lira verdiğin telefon video çekemiordu.sattılar bi ayfon2 yi sonra yeni ayfon 3 e video çekme özelliği eklediler.vaaw sanki çok yeni bir teknolojiymiş gibi
-
Ekerci bunu yazdıPanxeR bunu yazdıEkerci bunu yazdıozgunlu bunu yazdıPanxeR bunu yazdıArduouS bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
rootladım , rom attım , formatladım , kapatıp açtım , rehber geç açılıyor diye alternatif rehber yükledim vs.
task killer , yok bilmemne o bu şu derken.
sonuç ve çözüm
Ya reklam için nekadar alıyon aga? Telefon beleşe gelmiştir artık? 3bin lira az paramı Allah aşkına, çözüm varsa anlat bizde biliriz iphone almasını para olsa.
Hocam dediklerimin hepsini yaptım , gördüğüm kadarı ile ve satııklarım içerisinde tüm uygulamaları ve oyunları ve sistemsel fonksiyonları ağır yük altında kasmadan sorunsuz çalıştıran başka cihaz yok ha blackberry z10 var mesela ama ondada android yok.
en stabil android htc ve nexus cihazlarda ama onlar bile arada sırada problem cıkartıyor.
Yani demek istediğim , android alacaksan başın ağrayacak arkadaş.
Ben asgari ücret alan biri olarak yazın para biriktirdim aldım şeyinizden daha fazla kullanıyorsunuz. O parayı hak ediyor.
Ha dersen ki ucuz olsun android olsun. Kasıyor. Güçlü olsun android olsun diyorsun o da aynı paraya geliyor.
eski bir android fanı olarak boşa kürek sallamışım şimdi görüyorum.
300 liralık android cihazla 3000 liralık iphone kıyaslanır mı günahtır :) Kıyaslasana iphone 6 plus ile note 4 ü. Nedir ne değildir bir görelim dimi :)
bu adam apple fun hocam.boşa cevap vermişsin.bu gün ayfon 7 olarak ayfon 1 çıkartsınlar.süper telefon der gider alır.o yüzden boşa laf anlatma.
android telefonlar biraz kasıyor doğrudur çünkü çok yüksek donanımlı telefon almayınca oluyor böle şeyler.telefonun hafızasına olabildiğince boş bırakmaya bak.kız arkımda ve bende aynı model telefon var ona binden fazla foto var bende 300 civarı, arada baya bi performans farkı var.
birde telefonu çok düşürdüysen oda sorun oluo
not3 alan adamlar telefonu ayfon gibi kullanmıyorlarda ondan. ayfon kullanıcısı telefonuna elmas gibi bakıyor kılıf alıor bilmem ne alıor koruyucu takıor düşürmüyor gözü gibi bakıyor daha da sayarım.note 3 alan adamsa atıyor kılıf almıor hor kullanıyor vs vs
eski ayfonlara bakarsanda bi kasma göreceksin zaten.yani 6 da bi süre sonra kasmaya başlayacak 2 yıl sonra fln.androidte aynı şekilde
ayfonu sevmememin sebebine gelecek olursak, apple elindeki teknolojiyi tam manasında kullanmıyor.yani ayfon 2 de mi ne olmuştu.telefon video çekmiyordu.sadece foto. 300 tl ye aldıgın telefon bile video çekerken 2 bin lira verdiğin telefon video çekemiordu.sattılar bi ayfon2 yi sonra yeni ayfon 3 e video çekme özelliği eklediler.vaaw sanki çok yeni bir teknolojiymiş gibi
fanboylarına sorsan güvenlik vs nedenlerinden ötürü video çekme özelliği yoktu derler :D
-
PanxeR bunu yazdı
Neyse son kez yazayım anlamak isteyen anlar. Bende madur oldum android cep telefonlarındaki bu sorun google ın sorunudur üreticilerin sorunudur , çözmedikleri sürece parayı memnun olmayacağınız cihazlara vermeye devam edersiniz.
adam 2k para veriyor gene kasıyor arkadaş ayıptır.
Açılan konu ;
Tahribat.Com Forumları
Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet

Android Cep Telefonları Donma Sorunu HakkındaAttığın post iphone reklamından başka birşey değil.
Kişisel hattımda İphone 5s ve şirket hattı olarak Htc m8 kullanan birisi olarak hiç bir zaman kıyaslama yapmadım yapılmazda.
İphone de olmayanlar android de var. Android de olmayanlarda iphone de var.
Adamın açtığı konu ve içeriği belli.
Görmemişin iphone si olmuş havası yaratmakta tahribat a yakışmaz..
Gelelim arkadaşın sıkıntısına,
Eski samsung s2 s4 kullanıcısı olarak, Yedeğimi aldıktan sonra telefona reset atıyordum bu şekilde kullanmaya devam ediyordum.
Bir arkadaşım XP benzetmesi yapmış, Herçektende öyle..
Arada bir temizlemek gerekiyor.
-
:D abi bu kafayla düşünürseniz ben bu konuya cevap yazmam
daft ın dediği gibi kapasitesini bilin cihazın. milyonlarca insan da cahil kalsın :)
yıl 2015 adam hala yok ram yok işlemci derdinde bende herşeyi sorunsuz şak diye açıom.
her ay bi ton samsung sony lg htc satıyorum bakın üstüne basıyorum benim işim telefon satmak.
satarken sony lg samsung satarım , kullanırken iyisini kullanırım.
PanxeR tarafından 14/Oca/15 15:21 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
daft ın dediği gibi kapasitesini bilin cihazın. milyonlarca insan da cahil kalsın :)
yıl 2015 adam hala yok ram yok işlemci derdinde bende herşeyi sorunsuz şak diye açıom.
her ay bi ton samsung sony lg htc satıyorum bakın üstüne basıyorum benim işim telefon satmak.
Milletin cebine parayı senmi koyuyorsun?
Bırak isteyen istediğini alsın kullansın..
Önerin varsa buyur, yoksa bence reklam yapmanın anlamı yok.
-
HoLyCat bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
Milletin cebine parayı senmi koyuyorsun?
Bırak isteyen istediğini alsın kullansın..
Önerin varsa buyur, yoksa bence reklam yapmanın anlamı yok.
Samsung tizenli z1 ve uygun fiyatlı diğer firefox os cihazlar yakında pazarda olacak. uygun fiyatlı olsun kasmasin diyenler onları beklesin.
Android e uzak olun stabiliteye yakın olun. Android kullanacaksanız da gerek rom yüklerken brick olma riskine gerek uygulamayı açarken uygulama nın çökme riskine hazır olun.
Önerim şudur ki cihaz alırken biraz daha titiz davranın örnek s4 fabrika hatalı problemli bir cihazdır onu almak yerine g2 g3 alınması gerekiyor.
gibi gibi.
Windows phone cihazlar hızlıdır ancak çöptür mesela.
-
Konunu özeti :

Firefox os ve Tizen unutulup gidecek. Windows Phone çıktıda ne oldu ? Kimse siklemedi.