Android Cep Telefonları Donma Sorunu Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

Greenify kafasina gore calisan programlari zorla uyku moduna aliyor

Ornek whatsapp ben istemeden baslatamiyor kendisini net gorunce

Root lazim mi bilmiyorum tel rootlu

Hmm. onu ben https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app  bunla hallediyorum, aynı mantık, peki birşey soracam benim işlenci snapdragon bu program sadece snapdragon işlemciyle mi çalışıyordur yoksa sadece yapımcısı mı snap dragon? root da istemiyor bu arada

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

Greenify kafasina gore calisan programlari zorla uyku moduna aliyor

Ornek whatsapp ben istemeden baslatamiyor kendisini net gorunce

Root lazim mi bilmiyorum tel rootlu

Hmm. onu ben https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app  bunla hallediyorum, aynı mantık, peki birşey soracam benim işlenci snapdragon bu program sadece snapdragon işlemciyle mi çalışıyordur yoksa sadece yapımcısı mı snap dragon? root da istemiyor bu arada

Ooo paşa sen yaşıyomuydun ya görünmüyosun hiç

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

rootladım , rom attım , formatladım , kapatıp açtım , rehber geç açılıyor diye alternatif rehber yükledim vs.

task killer , yok bilmemne o bu şu derken.

sonuç ve çözüm

http://goo.gl/i6gA

htc kullandım pişmanlıktır ekranı çatlamamış kırılmamış htc görmek çok zor yada benim çevrem ve kendim sakarız bilmiyorum :W

2 arkadaşımda g3 aldılar w&tda gittikleri amerikadan sömestır için geldiklerinde ya bu aletler hafif kasma yapıyo yine götürüyoda belli oluyo gibi laflar ettiler onlara demiştim siktir edin apple alın diye dinlemediler 

sarj sorunu içinse adamlar powerbank bile yaptılar yani tek sorununuz sarj olsun sikim sonik yerde telefon sizi yarı yolda bırakacağına

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

rootladım , rom attım , formatladım , kapatıp açtım , rehber geç açılıyor diye alternatif rehber yükledim vs.

sonuç ve çözüm

Ya reklam için nekadar alıyon aga? Telefon beleşe gelmiştir artık? 3bin lira az paramı Allah aşkına, çözüm varsa anlat bizde biliriz iphone almasını para olsa.

Hocam dediklerimin hepsini yaptım , gördüğüm kadarı ile ve satııklarım içerisinde tüm uygulamaları ve oyunları ve sistemsel fonksiyonları ağır yük altında kasmadan sorunsuz çalıştıran başka cihaz yok ha blackberry z10 var mesela ama ondada android yok.

en stabil android htc ve nexus cihazlarda ama onlar bile arada sırada problem cıkartıyor.

Yani demek istediğim , android alacaksan başın ağrayacak arkadaş.

Ben asgari ücret alan biri olarak yazın para biriktirdim aldım şeyinizden daha fazla kullanıyorsunuz. O parayı hak ediyor. 

Ha dersen ki ucuz olsun android olsun. Kasıyor. Güçlü olsun android olsun diyorsun o da aynı paraya geliyor.

eski bir android fanı olarak boşa kürek sallamışım şimdi görüyorum.

300 liralık android cihazla 3000 liralık iphone kıyaslanır mı günahtır :) Kıyaslasana iphone 6 plus ile note 4 ü. Nedir ne değildir bir görelim dimi :)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

bende nerde kaldı diyodum bu mürid :D

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

sonuç ve çözüm

Ya reklam için nekadar alıyon aga? Telefon beleşe gelmiştir artık? 3bin lira az paramı Allah aşkına, çözüm varsa anlat bizde biliriz iphone almasını para olsa.

Hocam dediklerimin hepsini yaptım , gördüğüm kadarı ile ve satııklarım içerisinde tüm uygulamaları ve oyunları ve sistemsel fonksiyonları ağır yük altında kasmadan sorunsuz çalıştıran başka cihaz yok ha blackberry z10 var mesela ama ondada android yok.

en stabil android htc ve nexus cihazlarda ama onlar bile arada sırada problem cıkartıyor.

Ben asgari ücret alan biri olarak yazın para biriktirdim aldım şeyinizden daha fazla kullanıyorsunuz. O parayı hak ediyor. 

Ha dersen ki ucuz olsun android olsun. Kasıyor. Güçlü olsun android olsun diyorsun o da aynı paraya geliyor.

300 liralık android cihazla 3000 liralık iphone kıyaslanır mı günahtır :) Kıyaslasana iphone 6 plus ile note 4 ü. Nedir ne değildir bir görelim dimi :)

bu adam apple fun hocam.boşa cevap vermişsin.bu gün ayfon 7 olarak ayfon 1 çıkartsınlar.süper telefon der gider alır.o yüzden boşa laf anlatma.

android telefonlar biraz kasıyor doğrudur çünkü çok yüksek donanımlı telefon almayınca oluyor böle şeyler.telefonun hafızasına olabildiğince boş bırakmaya bak.kız arkımda ve bende aynı model telefon var ona binden fazla foto var bende 300 civarı, arada baya bi performans farkı var.

birde telefonu çok düşürdüysen oda sorun oluo

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

La bi kışt amk :D

Olm tayfun bi android konusuna da yazmazsan olur musun la

Adam yokus cikarken sahinin motoru boguluyo diyo

Sen adama ferrari iyidir dion

Kışt!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

sonuç ve çözüm

bu adam apple fun hocam.boşa cevap vermişsin.bu gün ayfon 7 olarak ayfon 1 çıkartsınlar.süper telefon der gider alır.o yüzden boşa laf anlatma.

android telefonlar biraz kasıyor doğrudur çünkü çok yüksek donanımlı telefon almayınca oluyor böle şeyler.telefonun hafızasına olabildiğince boş bırakmaya bak.kız arkımda ve bende aynı model telefon var ona binden fazla foto var bende 300 civarı, arada baya bi performans farkı var.

birde telefonu çok düşürdüysen oda sorun oluo

Diyorum ki doğru okursanız ucuz android = kasma

pahalı androiod = gene iphone parası

note 3 kullananlara bakın telefon dökülüyor , sadece boyası değil donanımsal ve işletim sistemi olarak kasıyor rehbere 20 sn de giriyor falan filan.

madem para harcayacaksınız o zaman tabiki iphone alacaksınız fan boy görmeyin mantıklı biri gibi görün beni.

ucuz alacaksanız da kasacak agalar. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Neyse son kez yazayım anlamak isteyen anlar. Bende madur oldum android cep telefonlarındaki bu sorun google ın sorunudur üreticilerin sorunudur , çözmedikleri sürece parayı memnun olmayacağınız cihazlara vermeye devam edersiniz.

adam 2k para veriyor gene kasıyor arkadaş ayıptır.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

Yaw ezbere konusmani ben senin

Her konuda ayni yorum

La sana ne diyorum bi defa olsun oku su yazdigimi

Galaxy ace kullandim app crash olmuyodu cunku telefonun kapasitesini bilip ona gore kullandim

Suan s3 mini kullaniyorum gene kasma donma yok

Cokme yok

İsin sirri senin gibi her buldugunu kurmamakta :)

Telefonun kapasitesine gore hareket etmekte

1000-1200 civarlarinda gayet guzel telefonlar var kafani yorma sen

Toplam Hit: 3976 Toplam Mesaj: 49