Android Cep Telefonları Donma Sorunu Hakkında
-
Daft bunu yazdı
Greenify kafasina gore calisan programlari zorla uyku moduna aliyor
Ornek whatsapp ben istemeden baslatamiyor kendisini net gorunce
Root lazim mi bilmiyorum tel rootlu
Hmm. onu ben https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app bunla hallediyorum, aynı mantık, peki birşey soracam benim işlenci snapdragon bu program sadece snapdragon işlemciyle mi çalışıyordur yoksa sadece yapımcısı mı snap dragon? root da istemiyor bu arada
-
RotKerim bunu yazdıDaft bunu yazdı
Greenify kafasina gore calisan programlari zorla uyku moduna aliyor
Ornek whatsapp ben istemeden baslatamiyor kendisini net gorunce
Root lazim mi bilmiyorum tel rootlu
Hmm. onu ben https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app bunla hallediyorum, aynı mantık, peki birşey soracam benim işlenci snapdragon bu program sadece snapdragon işlemciyle mi çalışıyordur yoksa sadece yapımcısı mı snap dragon? root da istemiyor bu arada
Ooo paşa sen yaşıyomuydun ya görünmüyosun hiç
-
PanxeR bunu yazdı
rootladım , rom attım , formatladım , kapatıp açtım , rehber geç açılıyor diye alternatif rehber yükledim vs.
task killer , yok bilmemne o bu şu derken.
sonuç ve çözüm
htc kullandım pişmanlıktır ekranı çatlamamış kırılmamış htc görmek çok zor yada benim çevrem ve kendim sakarız bilmiyorum :W
2 arkadaşımda g3 aldılar w&tda gittikleri amerikadan sömestır için geldiklerinde ya bu aletler hafif kasma yapıyo yine götürüyoda belli oluyo gibi laflar ettiler onlara demiştim siktir edin apple alın diye dinlemediler
sarj sorunu içinse adamlar powerbank bile yaptılar yani tek sorununuz sarj olsun sikim sonik yerde telefon sizi yarı yolda bırakacağına
-
PanxeR bunu yazdıArduouS bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
rootladım , rom attım , formatladım , kapatıp açtım , rehber geç açılıyor diye alternatif rehber yükledim vs.
sonuç ve çözüm
Ya reklam için nekadar alıyon aga? Telefon beleşe gelmiştir artık? 3bin lira az paramı Allah aşkına, çözüm varsa anlat bizde biliriz iphone almasını para olsa.
Hocam dediklerimin hepsini yaptım , gördüğüm kadarı ile ve satııklarım içerisinde tüm uygulamaları ve oyunları ve sistemsel fonksiyonları ağır yük altında kasmadan sorunsuz çalıştıran başka cihaz yok ha blackberry z10 var mesela ama ondada android yok.
en stabil android htc ve nexus cihazlarda ama onlar bile arada sırada problem cıkartıyor.
Yani demek istediğim , android alacaksan başın ağrayacak arkadaş.
Ben asgari ücret alan biri olarak yazın para biriktirdim aldım şeyinizden daha fazla kullanıyorsunuz. O parayı hak ediyor.
Ha dersen ki ucuz olsun android olsun. Kasıyor. Güçlü olsun android olsun diyorsun o da aynı paraya geliyor.
eski bir android fanı olarak boşa kürek sallamışım şimdi görüyorum.
300 liralık android cihazla 3000 liralık iphone kıyaslanır mı günahtır :) Kıyaslasana iphone 6 plus ile note 4 ü. Nedir ne değildir bir görelim dimi :)
-
bende nerde kaldı diyodum bu mürid :D
-
ozgunlu bunu yazdıPanxeR bunu yazdıArduouS bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
sonuç ve çözüm
Ya reklam için nekadar alıyon aga? Telefon beleşe gelmiştir artık? 3bin lira az paramı Allah aşkına, çözüm varsa anlat bizde biliriz iphone almasını para olsa.
Hocam dediklerimin hepsini yaptım , gördüğüm kadarı ile ve satııklarım içerisinde tüm uygulamaları ve oyunları ve sistemsel fonksiyonları ağır yük altında kasmadan sorunsuz çalıştıran başka cihaz yok ha blackberry z10 var mesela ama ondada android yok.
en stabil android htc ve nexus cihazlarda ama onlar bile arada sırada problem cıkartıyor.
Ben asgari ücret alan biri olarak yazın para biriktirdim aldım şeyinizden daha fazla kullanıyorsunuz. O parayı hak ediyor.
Ha dersen ki ucuz olsun android olsun. Kasıyor. Güçlü olsun android olsun diyorsun o da aynı paraya geliyor.
300 liralık android cihazla 3000 liralık iphone kıyaslanır mı günahtır :) Kıyaslasana iphone 6 plus ile note 4 ü. Nedir ne değildir bir görelim dimi :)
bu adam apple fun hocam.boşa cevap vermişsin.bu gün ayfon 7 olarak ayfon 1 çıkartsınlar.süper telefon der gider alır.o yüzden boşa laf anlatma.
android telefonlar biraz kasıyor doğrudur çünkü çok yüksek donanımlı telefon almayınca oluyor böle şeyler.telefonun hafızasına olabildiğince boş bırakmaya bak.kız arkımda ve bende aynı model telefon var ona binden fazla foto var bende 300 civarı, arada baya bi performans farkı var.
birde telefonu çok düşürdüysen oda sorun oluo
-
La bi kışt amk :D
Olm tayfun bi android konusuna da yazmazsan olur musun la
Adam yokus cikarken sahinin motoru boguluyo diyo
Sen adama ferrari iyidir dion
Kışt!
-
Ekerci bunu yazdıozgunlu bunu yazdıPanxeR bunu yazdıArduouS bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
sonuç ve çözüm
bu adam apple fun hocam.boşa cevap vermişsin.bu gün ayfon 7 olarak ayfon 1 çıkartsınlar.süper telefon der gider alır.o yüzden boşa laf anlatma.
android telefonlar biraz kasıyor doğrudur çünkü çok yüksek donanımlı telefon almayınca oluyor böle şeyler.telefonun hafızasına olabildiğince boş bırakmaya bak.kız arkımda ve bende aynı model telefon var ona binden fazla foto var bende 300 civarı, arada baya bi performans farkı var.
birde telefonu çok düşürdüysen oda sorun oluo
Diyorum ki doğru okursanız ucuz android = kasma
pahalı androiod = gene iphone parası
note 3 kullananlara bakın telefon dökülüyor , sadece boyası değil donanımsal ve işletim sistemi olarak kasıyor rehbere 20 sn de giriyor falan filan.
madem para harcayacaksınız o zaman tabiki iphone alacaksınız fan boy görmeyin mantıklı biri gibi görün beni.
ucuz alacaksanız da kasacak agalar.
-
Neyse son kez yazayım anlamak isteyen anlar. Bende madur oldum android cep telefonlarındaki bu sorun google ın sorunudur üreticilerin sorunudur , çözmedikleri sürece parayı memnun olmayacağınız cihazlara vermeye devam edersiniz.
adam 2k para veriyor gene kasıyor arkadaş ayıptır.
-
Yaw ezbere konusmani ben senin
Her konuda ayni yorum
La sana ne diyorum bi defa olsun oku su yazdigimi
Galaxy ace kullandim app crash olmuyodu cunku telefonun kapasitesini bilip ona gore kullandim
Suan s3 mini kullaniyorum gene kasma donma yok
Cokme yok
İsin sirri senin gibi her buldugunu kurmamakta :)
Telefonun kapasitesine gore hareket etmekte
1000-1200 civarlarinda gayet guzel telefonlar var kafani yorma sen