Android Cep Telefonları Donma Sorunu Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Konunu özeti :

Firefox os ve Tizen unutulup gidecek. Windows Phone çıktıda ne oldu ? Kimse siklemedi. 

500 tl lik wp kasmıyor ama 500 tl lik android kasıyor ben onu diyorum. wp da güzel cihaz üretilmedi lumia serisinin çogu fabrika hatalı 50 tane cihaz gidiyor teknik servise bide taa çanakkaleye.

adam gibi cihaz üretseler satılır.  bada lı wave 1 mükemmel cihazdı samsung desteği çekmeseydi tank gibidi giderdi o cihazlar.

tizen ve firefox os ucuz pazarlara rusya hindistan çin gibi gerekli cihazlar oyüzden unutulamaz. birinden biri alt seviyede tutacak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bada'yı Samsung Android yüzünden bitirdi. Google gel Android'te beraber iş yapalım dedi hemen bitirdiler projeyi. İşletim sistemi için sadece stabillik yetmiyor. Uygulama desteğide lazım. Benzini olmayan Ferrari'ye binipte ne yapacaksın ? İşte o hesap.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Bada'yı Samsung Android yüzünden bitirdi. Google gel Android'te beraber iş yapalım dedi hemen bitirdiler projeyi. İşletim sistemi için sadece stabillik yetmiyor. Uygulama desteğide lazım. Benzini olmayan Ferrari'ye binipte ne yapacaksın ? İşte o hesap.

orası öyle tabi wp de androidin %10u olmadıgından bence alınmaması gerekiyor. 

Ama birde gelir düzeyi düşük ülkeleri düşünmek lazım , android sistemi gereği yüksek donanıma ihtiyaç duyuyor. 

düşük donanımla kullanmakta ferrariye 800 lük motor takmak gibi , gitmiyor araba.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tam işte bu noktada Çinli firmalar devreye giriyor. Mesala Rusya'da sürekli kar-kış olduğudan ve telefonların başına kazalar geldiğinden adamlar hep Çin telefonları kullanıyor. MTK işlemci kullanan telefonlar sudan ucuz. Burada Galaxy Ace alacağın fiyata adamlar orada Galaxy S4 seviyesinde telefon satıyor. Kaldı ki kasa kalitesi bile Samsung'tan iyi. :) Camını mı kırdın ? Hop hemen 10 dolara sipariş ver gelsin buradada bir telefoncuya 20 kağıt ver anında tamir etsin. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Tam işte bu noktada Çinli firmalar devreye giriyor. Mesala Rusya'da sürekli kar-kış olduğudan ve telefonların başına kazalar geldiğinden adamlar hep Çin telefonları kullanıyor. MTK işlemci kullanan telefonlar sudan ucuz. Burada Galaxy Ace alacağın fiyata adamlar orada Galaxy S4 seviyesinde telefon satıyor. Kaldı ki kasa kalitesi bile Samsung'tan iyi. :) Camını mı kırdın ? Hop hemen 10 dolara sipariş ver gelsin buradada bir telefoncuya 20 kağıt ver anında tamir etsin. 

tabi onlarda bizdeki gibi cihaz başına bi o kadar vergi yoktur :) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

@panixer hocam s3 var arada kasmalari oluo fakat su anda 3 sekme acik chrome ve ust taraftada whatsupta chat acik kasma yok.kasmayi telefon bisileri kapatirken yasior.mesela chromeyi kapattin bellek temizlemesi yaparken kasabiliyor.3. Parti degilde androidin kendi sisteminde olan memory yetersizliginde yaptigi bellek temizlemesi kasior.

Bu konuda bilgi bulmakta zor.tezimin bir kismi bundan bahsedecem.daha derinlere inebilecegim bir site var mi ? Bellek temizleme olayini kodlariyla anlatan?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı
    Daft bunu yazdı

Greenify kafasina gore calisan programlari zorla uyku moduna aliyor

Ornek whatsapp ben istemeden baslatamiyor kendisini net gorunce

Root lazim mi bilmiyorum tel rootlu

Hmm. onu ben https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app  bunla hallediyorum, aynı mantık, peki birşey soracam benim işlenci snapdragon bu program sadece snapdragon işlemciyle mi çalışıyordur yoksa sadece yapımcısı mı snap dragon? root da istemiyor bu arada

Ooo paşa sen yaşıyomuydun ya görünmüyosun hiç

yaşıyorum valla :F yogundum biraz pek ugrasyamadım

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ayrıca link2sd ile gereksiz programları silin. Gmail vs. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

@panixer hocam s3 var arada kasmalari oluo fakat su anda 3 sekme acik chrome ve ust taraftada whatsupta chat acik kasma yok.kasmayi telefon bisileri kapatirken yasior.mesela chromeyi kapattin bellek temizlemesi yaparken kasabiliyor.3. Parti degilde androidin kendi sisteminde olan memory yetersizliginde yaptigi bellek temizlemesi kasior.

Bu konuda bilgi bulmakta zor.tezimin bir kismi bundan bahsedecem.daha derinlere inebilecegim bir site var mi ? Bellek temizleme olayini kodlariyla anlatan?

hocam sorun şu , belleği temizlion tekrar doluyor

temizlion tekrar doluyor 2 sene kullandım s3.

rom atmak lazım bu sefer stabilite gidiyo.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

hocam sorun şu , belleği temizlion tekrar doluyor

temizlion tekrar doluyor 2 sene kullandım s3.

rom atmak lazım bu sefer stabilite gidiyo.

benim dediğim o bellek temizlemesi değil hocam.senin dediğin 3. parti app indirip bellek temizleme.mesela giriorsun sana orda gmail ne bilim klavye açık gösterio sen bi tuşa basıon onları temizlior sonra geri gelior.aslında bu tam olarak temizleme değil.

benim kast ettiğim chrome açtın bellek full oldu atıyorum.chrome kapattıgında bellek full oldugundan dolayı sistem sen 3. parti app kullanmadan onu kapatmaya çalışıyor.çünkü sistemin yürümesi için boş belleğe ihtiyacı var.bu kapatma sırasında kasma oluyor. app destroy etmesinde sıkıntı var androidte( tabi dandik telefonlar için)

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 3980 Toplam Mesaj: 49