Anime Sohbet Ana Konu
-
Dragon Ball (Muten Rōshi
)One Piece (zoro

-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------2 Sezon 13'er bölüm mü? Yani toplam 26
3 sezon 13'er bölüm.
-
Tamam ızlerım bu aralar onuda hosuma gıttı bıraz konu :)
Dragon Ball serisini sırf çizimleri garip geldi diye izlemedim
-
@KrypT dostum anime tavsiyesi yapabilirmisin aslında konu açmayı düşünüyodum ama hazır açılmışken yazıyım..
ilk olarak komedi
izlediğim seriler ;slamdunk, gto, arakawa under the bridge(AUTB), Baka to Test to Shoukanjuu, Kaichou Wa Maid-Sama, Sayonara Zetsubou Sensei(SZS), working, mitsudomoe, ... bunlar izlediğim saf komediler izlerken gerçekten güldüren animeler... özellikle working, AUTB, SZS gibi tuhaf karekterlerin bulunduğu pskolojisiyle güldüren seriler önceliğimdir ama bi gto yada slamdunk gibi bildiğin komedi serilerini de söyle..
ikinci olarak
samurai champloo, gantz, ghost in the shell izlediğimde uzunsüre etkilerinde kalmıştım bi hafta kadar sürekli istemeden de olsa düşünüyodum ordaki ortam pskoloji gerçekten beni etkilemişti... benzer sürükleyici akılda kalacak anime tavsiye edersen çok sevinirim hocam ...
herkezden tavsiye bekliyorum...
-
Ben genelde 100 bolumden asagı anımeler basyapıt bıle olsa ızlemıyorum tadı damagımda kalıyor :)
Ama benım ızledıgım anımelerden ızlemedıgın varsa kesınlıkle ızlemelısın. Zaten hepsı ıcınde komedı unsuruda barındırıyor
Ayrıca benımde sormak ıstedıgım bırsey var . Cep telefonundan manga okumanın kullanıslı bır yolu var mı? herhangı bır program ?
Symbıan Androıd yada Ios için ? Tel bile degisirim :)
-
Anime listesi
http://myanimelist.net/animelist/NonStopTR
Manga Listesi
http://myanimelist.net/mangalist/NonStopTR
-
ben death note la başladım animeye onu da daha yeni bitirdim. Naruto, one piece bunlar da torrentte çok sarıyo hastalık gibi lan
-
müridler...
Animeye başlamak istiyorum,sanırım naturo başlangıç için çoğu kişinin önereceği dizi olur.
Elinde tüm sezonları fln olan varmı? torrent linki yada bir şekilde paylaşsanız çok makbule geçer valla...
Biraz aradım ama tam şey ettiremedim yetersiz ingilizceden olsa gerek....
Bide bu dizileri torrentten indirdikten sonra altyazılarını tüm sezon halinde bulabiliyor muyuz acaba?
Edit: konu gizli değilmiş, link paylaşmak sorun olur mu bilmiyorum.
-
öyle bleachmiş narutoymuş sikindiriboktan serilere hiç başlamayın ilk başlarda iyi hoşta mangaka ları işi ticarete doktugu için seriler bok oluyor.
tabi mangakaları şerefsiz olsada kesinlikle izlenmesi/okunması gereken seriler var örnek olarak berserk olabilir.
anime olarak önerebileceğim darker than black olabilir code geass izlenebilir.Futbola ilgin varsa Giant Killing fena değil, survivor zombili virüslü bişeyler arıyorsan high school of dead izleyebilirsin.
manga okursan vagabond, sun ken rock, berserk, cage of eden, gantz, gamaran bunları tavsiye ederim.
Söylediğim serilerin çoğu ecchi içerir sonra biri gördüğünde abaza muamelesi görmeyin ona gore dikkatli izleyip/okuyun.
Berserk ve gantz animeyle başlanıp daha sonra mangaya geçilirse daha makbul olur zaten devamı yok anime olarak zorunlu mangadan devam ediliyor.Özellikle berserki izleyin izletin insanların anime ve mangaya bakış açısını değiştiren bir seri.
önceki anime konularında da yazmıştım bir kaç seri aynıları yazmak istemedim.Eski konularda verilen tavsiyeleride buraya toplamak lazım daha iyi olur.
-
Severek izlediğim Death Note vardı. L 4 ever