Anime Sohbet Ana Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ufaktan bir index yapalım ilk sayfaya dicem ama bir süre sonra edit süresi sona eriyor bildiğim kadarıyla.

Berserki izlemek bir nasip olmadı herkes öneriyor.

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

http://myanimelist.net/animelist/dropby21

Şu aralar para sorunum var kendimi kitaba ve animeye verdim. İzlemek isteyipte izleyemediğim animeleri izleyip biriken kitaparı okuyacağım. Sonunda bir genel değerlendirme yazarım.

Tahribat üzerinde bir Anime-Manga bölümü olsa çok iyi olurdu böyle konuyla değilde.

Bir de Berserk' e manga olarak devam etmek istiyorum sanırım İstanbul'da bir iki yerde varmış mangaları. Bu mangaları Türkçe olarak takip edebilir miyim? Eğer edebileceksem bu mangalara Bursa'dan nasıl ulaşırım, kargo ile alabilir miyim?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rockes
    rockes's avatar
    Erkek

hocam ben bi death noe izledim bayaa iyiydi
    şimdide tavsiye animeleriniz ve hf linklerini  bekliorum o zamn :D 

askerden geldi işsiz . edit: artık işli
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

hocalar hadi benden size bir güzellik www.realitylapse.com burada istediğini hemen hemen bütün animelerin bölümleri vardır.

Ayrıca arkadaşın bir tanesi naruto ve bleach için siktiri boktan demiş... zevk meselesidir hocam şahsım adına ben her ikisinide takip ediyorum hemde çok severek. Kötü tarafı ikisinin de çok fazla filler ı olması... yani sinekten yağ çıkarma politikaları yayıncıların. O yüzden benim sizlere önerim arkadaşlar bu animeleri izleyecekseniz önce araştırın filler bölümleri atlayarak izleyin... bu gün naturo ve naruto shippudden  toplamda 400 küsür bölüm... bleach desen oda 350 ye dayadı sırtını...

arkadaşların söylediği gibi siktiri boktan olan hiç bir anime bunca sezon oynamaz diye düşünüyorum şahsen.

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _karantina_
    _karantina_'s avatar
    Erkek
    Önceki konulardan birinde krypt ın tavsiyesi ile gurren lagann ı izlemiştim.akıcılık ve aksiyon konu bakımından ender animelerdendir.çok ta güzel sembol ve felsefede barındırmaktadır.tavsiye ederim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gantz

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

berserk teki çizimler çok dandik ya... bir naturo yada bleach teki görüntü hoşnutluğunu alamadım...

birde bence anime dediğiniz daha böyle japon kültürünü anımsatmalı... bu bildiğiniz orta çağ avrupası... barbar conan modunda...

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

hydr bunu yazdı:
    -----------------------------

@KrypT  dostum anime tavsiyesi yapabilirmisin aslında konu açmayı düşünüyodum ama hazır açılmışken yazıyım..

ilk olarak komedi

izlediğim seriler ;slamdunk, gto,  arakawa under the  bridge(AUTB), Baka to Test to Shoukanjuu, Kaichou Wa Maid-Sama, Sayonara Zetsubou Sensei(SZS), working, mitsudomoe, ... bunlar izlediğim saf komediler izlerken gerçekten güldüren animeler... özellikle working, AUTB, SZS gibi tuhaf karekterlerin bulunduğu pskolojisiyle güldüren seriler önceliğimdir ama bi gto yada slamdunk gibi bildiğin komedi  serilerini de söyle..

ikinci olarak  

samurai champloo, gantz, ghost in the shell izlediğimde uzunsüre etkilerinde  kalmıştım bi hafta kadar sürekli istemeden de olsa düşünüyodum ordaki ortam pskoloji gerçekten beni etkilemişti... benzer sürükleyici akılda kalacak anime tavsiye edersen  çok sevinirim hocam ... 

herkezden tavsiye bekliyorum...

-----------------------------

http://tahribat.com/Forum-Bitmis-Anime-Seri-Onerisi-123723/1/#1411118

Ayrıyetten orada yazmamışım ama, bu senenin animelerinden Beelzebub ve Level E var komedi olarak bir dene istersen. Ayrıca Gosick var (komedi değil bu) yine bu sezon başladı idare eder anime. Ama orada da belirttiğim gibi komedi dediğin zaman en üstte Gintama vardır. Ayrıca komedi olarak Sunabouzu var bak sonu çok dandik olsa da izle. Detroit Metal City olabilir. 

Samurai Champloo zaten benim favorimdir, üzerine anime zor, ama aynı seviyede Tengen Toppa Gurren Lagann derim. Hajime no Ippo izleyebilirsin, hem uzun soluklu, hem havaya sokar. Cowboy Bebop, Berserk, ayrıca kesinlikle Black Lagoon iki sezon da izle. Shigurui izle çok acayip bir anime. Zaten orda yazmışım da daha basite indirgedim. Bunları izle gel sonra yeni tavsiyeler yaparız. Nasıl unutmuşum ya, şimdilik kesinlikle Full Metal Alchemist: Brotherhood'a başla önce. Ama ilk çıkan değil, direk Brotherhood'a başla. Diğerini izlemene gerek yok.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    Tengen Toppa Gurren Lagann,Black Lagoon,Code Geass,Death note ve Cowboy Bebop.Bunlar benim gözümde en iyi animeler.Bunlar dışında One Piece ide takip ediyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://myanimelist.net/animelist/torpedo_XL

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 14085 Toplam Mesaj: 103