Anime Sohbet Ana Konu
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------
sadece Death Note seyrettim. L'in ölümünden sorna aşırı hızlandı çok karıştı ya.
Birşey vardı tam hatırlamıyorum küçükken bakıyordum. Lastik Adam diyorlardı türkçe dublaj bunun ismi neydi ?
edit : One Piece'miş güzel mi ki bu ? başlamayı düşünüyorum.
-----------------------------Animesi zaman kaybı tamamen , gereksiz uzatmalar 1 manga bölümünü 20dk'ya uyarlama çalışması.Mangası en güzeli.
Bu arada Deadman Wonderland izleyen varmi ? Başlamayı düşünüyorumda kararsızım.
-
Rurouni Kenshin candır.
-
@Krypt Teşekkür ederim. Ama ingilizcem tam olarak anlayabılcegım duzeyde degıl malesef olayı anlarım ama aşırı detaycıyımdır :) Çeviriliyormuş sanırım şu anda Dragon Destiny türkçe izlemeyi beklerim biraz daha olmadı kendim çeviririm :) En son çare ingilizce altyazılı izlerim .
@BlackApple Aslında açılması çok güzel olurdu "Spoiler" button lazım yalnız :) Belkide vardır haberim yoktur :) Ayrıca genelde aynı kişiler konuştuğundan belkide tahmin ettiğimiz kadar animesever yoktur buralarda :)
@zengo Dragon Ball'a hep başlamak istedim ama nedense hiç sevmedim çizimlerini ilk bolumu acıp acıp yarıda kapatıyorum :) Sımdı sen sordun dıye bırı spoiler verırse zaten hıc ızlemem :)
@angelofhope Hayatımda izlediğim en iyi 3 animeden biri one piece. Arada hikayeden koparmasına rağmen gayet güzel her bolumunden zevk aldım dıyebılırım. Ve tavsiye ederim. Ama indirip izle :)
-
blacksun bunu yazdı:
-----------------------------Rurouni Kenshin candır.
-----------------------------
tam bunu yazmaya gelmiştim. -
İzleyim bakalım :)
-
Berserk izlemediyseniz sizi animeci saymıyorum. Hele Slam Dunk izlemediyseniz hiç konuşmayalım.
-
Berserke basladım ama bı japonca bı ıngılızce dublaj sacma sapanda bı seslendırme var ıngılızce dublajında sınır yapıp bıraktım
-
Berserk izlemediyseniz sizi animeci saymıyorum. Hele Slam Dunk izlemediyseniz hiç konuşmayalım.
-
Berserkı 6 bolum ızledım. Bızım sıtelerdenmıdır bılınmez (ındırerek ızlemedım) hayatımda ızledıgım en dandık ses o anımedeydı. Travestı gıbıler cızımlerınıde sevmedım ama ızlemek ıstıyorum. Sonucta herkes guzel dıyosa vardır bunun bı guzellıgı ama bı ıngılızce dublaj bı turkce dublaj denk gelıyo en ıyısı ındırıp ızlemek.
-
gungrave, great teacher onizuka bunlar yeter sana usta