folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Anıtkabir 10 Kasım Günü Saat 10:00'A Kadar Kapatıldı

Anıtkabir 10 Kasım Günü Saat 10:00'A Kadar Kapatıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

29 ekimide yasakladı bu zevat noldu. kaşınmasınlar  neyse

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    Tengri bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

şu anayasanın değiştirilemez madde saçmalığına son verilse daha iyi olur.

harbi nasil bir kafa yapın var bilmiyorum. Söylesene o değiştirilemez maddelerden hangisi sana ters, ve sana neden ters geliyor, bir cevap ver.

Bayrağı mı beğenmiyorsun? Başkenti mi beğenmiyorsun? Türkçe mi zoruna gidiyor? Ne amk söyle bilelim.

Yok hocam onlar değil. Hani var ya şu... adını sen getir... neydi... 4 harfli ya, biliyosun... hani batıyo ya gözlerine orda dura dura...

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

çok şaşırdım ben yasaklama yerine büyük bi kutlama organizasyonu bekliyodum onlardan 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    saqeslanger bunu yazdı
    diamonique bunu yazdı

senin ataların da öyle diyodur kesin...

Ne Devletler Yıkıldı, Ne Devletler Kuruldu, Ve Onlarda Yıkıldı... Bi Bok Olmadı, Bu Maddeler Değişecek Ve Hiç Bir Şeyde Olmayacak.. 

Ahhanda Buraya Yazdım Ben.. Değiştirilemez Maddeler Denen Değiştirilebilir Maddeler Değişecek.. 

Buda Şunu Kanıtlıyor, Doğada Hiç Bir Şey Soyut Bile Olsa Değişime Direnemiyor.. İllaki Değişim Her Şeyi Benliklerimizi Bile Kuşatabiliyor.

hocam tamam da bu maddeler içinde çağın gerisinde olan bir şey var mı ? cevabı hayır ise bu dediklerin düşman eliyle olacak şeylerdir.Atatürk de biliyordu yoksa değişeceğini amaç rejim karşıtlarına vs vs. fırsat vermemekti ki görüyorum ki hala amaç öyle

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

geçen senelerde nasıldı ?

siren çalmayacakmıymış artık ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ratbat
    Ratbat's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı

çok şaşırdım ben yasaklama yerine büyük bi kutlama organizasyonu bekliyodum onlardan 

Hislerime tercüman oldun. 

Kurallar satranç tahtasındaki kadar kesin olmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Yav okadar kuvvet komutanı varken devlet erkanı varken açık olması mantık dışı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaRdUcK
    BaRdUcK's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı

lan oğlum kime sorsam sövüyo bu adamlara sen desteklemiyosun ben desteklemiyorum ulan kim oy verdi bunlara amk kimse sorsam ben vermedim vay amk :)

vatansız kansız halsiyetsizler destekliyor.

Bizlerin verdiği oylar digital ortamda belirli yüzdeler ayrıldıktan sonra bölünüyor =) Yazılımın altyapısı da ABD firması olduğuna göre çok şaşırmaya gerek yok.. 2002 yılında başlandı bu uygulamaya, sağdan soldan duyduğumdur ama gerçeklik payı ne derece de bilemem. Kendimce doğru olduğu kanaatindeyim.

imza mimza yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    diamonique bunu yazdı

trollük yapmadıysa, bu adamın zihniyetinde olan milyonlarca insan varken bu ülkenin arap baharına dahil olması yakındır zaten.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Öldüğü halde hala öldürülmeye çalışılan dünyadaki Tek Lider.içimizdeki ATATÜRK sevgisini aşkını saygısını asla ve asla SİLEMEYECEKSİNİZ.Olurya kalp durur akıl unutur belki o zaman bizde seni unuturuz ATAM...zamanı geldiğinde herkes hesap verecek ama hesap verecek olanlar ASLA Cumhuriyet sevdalıları olmayacak.kahpece sorgulamalar kahpece yargılamalar ancak başımızdaki zihniyete yakışır.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 7090 Toplam Mesaj: 55