Anıtkabir 10 Kasım Günü Saat 10:00'A Kadar Kapatıldı
-
NmC bunu yazdı
"Anıtkabir yetkilileri bu uygulamanın yıllardır bu şekilde devam ettiğini söyledi ancak 10 Kasım’da 09.05′te Ata’nın huzurunda olmak isteyen onbinlerce kişi yasağa büyük tepki gösterdi." biriniz bu cümleyi açıklayabilir mi?
-
opusdei bunu yazdıxzxz bunu yazdırappermcs bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
lan oğlum kime sorsam sövüyo bu adamlara sen desteklemiyosun ben desteklemiyorum ulan kim oy verdi bunlara amk kimse sorsam ben vermedim vay amk :)
vatansız kansız halsiyetsizler destekliyor.
ampülü destekleyen gerizekalı değilse açık ve net orospuçocuudur , bu memleketi parsel parsel satsın diye iktidara atanmış çetedir ampül
ampülün aldığı oylar , devletin milletine veremediği vatandaşlık bilinci ve milli şuurun yani eğitimsizliğin yozluğun yobazlığın sonucudur
Hayatımda gördüğüm en yobaz kişi sensin. Hakaret ediyor birde utanmaz. Lan bu ülkenin %55 i akp ye oy verdi. Bunların hepsi mi aptal ? Bi sen akıllısın amk. Ne kadar akıllı olduğun yazdığın cümlelerden belli.
Üstüne basa basa söylüyorum. Akp li değilim ama 1 kez oy verdim, 1 daha oy veririm. Sırf sen ve senin gibiler göt olsun diye. Zihniyetine sokucam...
son seçimlerde oy sayılırken tüm istanbul çapında oluşlan 4 dakikalık elektrik kesintisi zaetn yıldırım düştü diye oldu dimi? hem anadolu yakasında hem avrupa yakasında.. bırak bunları hacı çiftçi vermiyo emekli vermiyo öğrenci vermiyo memur vermiyo kim veriyo bu oyları? nereden geliyor bu oyun suyu?
-
KaRaKuLe bunu yazdı
ne kadar gerizekalı bu millet ya hic anitkabire gitmemişler sanırım 10 kasımda ulan her sene aynı yasak o saate kadar kapalıdır ondan sonra açıktır gidin yapın ziyaretinizi ya beyinsiz takımı nolcak
iş olsun işte
-
OdiN bunu yazdıopusdei bunu yazdıxzxz bunu yazdırappermcs bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
lan oğlum kime sorsam sövüyo bu adamlara sen desteklemiyosun ben desteklemiyorum ulan kim oy verdi bunlara amk kimse sorsam ben vermedim vay amk :)
vatansız kansız halsiyetsizler destekliyor.
ampülü destekleyen gerizekalı değilse açık ve net orospuçocuudur , bu memleketi parsel parsel satsın diye iktidara atanmış çetedir ampül
ampülün aldığı oylar , devletin milletine veremediği vatandaşlık bilinci ve milli şuurun yani eğitimsizliğin yozluğun yobazlığın sonucudur
Hayatımda gördüğüm en yobaz kişi sensin. Hakaret ediyor birde utanmaz. Lan bu ülkenin %55 i akp ye oy verdi. Bunların hepsi mi aptal ? Bi sen akıllısın amk. Ne kadar akıllı olduğun yazdığın cümlelerden belli.
Üstüne basa basa söylüyorum. Akp li değilim ama 1 kez oy verdim, 1 daha oy veririm. Sırf sen ve senin gibiler göt olsun diye. Zihniyetine sokucam...
son seçimlerde oy sayılırken tüm istanbul çapında oluşlan 4 dakikalık elektrik kesintisi zaetn yıldırım düştü diye oldu dimi? hem anadolu yakasında hem avrupa yakasında.. bırak bunları hacı çiftçi vermiyo emekli vermiyo öğrenci vermiyo memur vermiyo kim veriyo bu oyları? nereden geliyor bu oyun suyu?
Aynen sadece dinci,yobaz,aşırı dindarlar veriyor oyu türkiyenin %55 i böyle dinci değil ki
-
DJ_Alper bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
ne kadar gerizekalı bu millet ya hic anitkabire gitmemişler sanırım 10 kasımda ulan her sene aynı yasak o saate kadar kapalıdır ondan sonra açıktır gidin yapın ziyaretinizi ya beyinsiz takımı nolcak
iş olsun işte
cahiller işte :\ bende kendimi bildim bileli böyle.
-
Birinizde demiyo madem 10 Kasımda orda bulundunuz sizi zekiler zaten hep böyle oluyorsa ,niye bunun haberi yapıldı madem demiyorsunuz akpli koyunlar.
dyrnade tarafından 07/Kas/12 18:52 tarihinde düzenlenmiştir -
diamonique bunu yazdı
şu anayasanın değiştirilemez madde saçmalığına son verilse daha iyi olur.
ABD nin değiştirilemez ilk 7 maddesinin değiştirilmesini teklif etmenizi önerirdim o zaman onlar aptal 300 yıldır 1776 dan beri neden o 7 maddeyi değiştirmiyorlar.veya anayasamızda yazılı olan sınırlı oranda da olsa türk kelimesi ya da türkiye kelimesi geçiyorsa bu normaldir, çünkü aynı orandanda fazla fransız anayasasında memleket ismi ve milletin ismi geçer ispanyol anayasasında rusya federasyon yasasında yunanistan anayasasında bizden fazla o öğeler geçer.milli bayramları yasaklamak demek dini bayramlarıda yasaklamak demektir.çünkü bu bayramları kutlamak için izin almaya gerek yoktur.şu an türkiye de yapılan vatandaşın tepkisini çekmemek için bayrak hariç herşeyi kolonileştirmeye çevirdiler.anadolu yu işgal eden yunanlıların başına gelenleri bilenler bu sefer tecrübeli çalışıyor.memleketin gariban insanını milletin vekili seçilme durumlarından senatörlüğe gelinen hale bak milletin dinini imanını koruyacak insanlar horlanıp kenara itiliyor gerçeklerin içi boşaltılıp yalan ve sahtekarlık dayatıldı memleketin gerçek vatanseverleri kafatasçı statükocu vs ci olacak bölücüsü trosu haçlı müslümanı compradorun uşağı yönetici olacak köylü ve kötülük yanlış bilmeyen insanı maraba olacak.bu millet yıllardır milli ve dini bayramlarını özgürce kutladı da kutlayacaktırda.bunu günümüzün haçlı müslümanları olan israil ve amerikan uşakları anlayamaz atlantik milliyetçileride anlayamaz.bunu kendini her zaman türk hissedenler anlar!!!
-
Anıtkabir'de askerliğini yapmış birisi olarak belirtmek isterim ki, 10 Kasım günü devlet erkanının yüksek katılımıyla resmi tören düzenlendiği için sivil ziyarete, resmi erkan Anıtkabir'den ayrılana kadar kapatılır. Sivil ziyarete kapalı süre saat 10:00 olarak belirtilir fakat resmi erkanca 09:05'te Ata'nın mozolesine çelenk bırakıldıktan sonra şeref defteri cumhurbaşkanınca imzalanır ve resmi erkan Anıtkabir'den ayrılır, resmi tören sona erer. Ve akabinde de Anıtkabir sivil ziyaretlere tekrar açılır. Yani sivil ziyarete kapalı olan süre genellikle saat 10:00'ı dahi bulmaz.
iskarpin tarafından 08/Kas/12 02:50 tarihinde düzenlenmiştir -
goldfinger bunu yazdıNmC bunu yazdı
"Anıtkabir yetkilileri bu uygulamanın yıllardır bu şekilde devam ettiğini söyledi ancak 10 Kasım’da 09.05′te Ata’nın huzurunda olmak isteyen onbinlerce kişi yasağa büyük tepki gösterdi." biriniz bu cümleyi açıklayabilir mi?
-
nihahahha :D amk ben demiştim dimi 29 ekim zamanı size biliyorum al sıradaki gelsin dicekler bak iyi seyreyleyin daha neler nolcak :D