Ankara'da Yapılacak Şeyler
-
@DevilKingTr , nereden kalkıyor, belediye, özel, otobüs, minibüs.
bir de bu kayak kiti tam olarak neler. baştan ayağa kadar kıyafetler dahil mi? ben özellikle Skateboard MU diyorlar ne, tek parça tahta üzerindekini merak ediyorum.
sen bir fiil yaptın mi mesela? mesela bunların tamamı var mi ve kirası ne kadar olur günü birlik.
@MbK sorma hocam, kimi vakitler gidiyorum. özellikle o aslanlı yok yok mu? şahane. çeşitli renklerde ağaçları dikmişler, çok şahane kokuyor. her birinin üzerine ne olduğunu yazmışlar. öle pek müsade etmiyorlar. ama ben dolanmıştim.
birde değişik rüzgarlı bir havası var. hiçbir yerde aynı tadı alamadım, boğulmuşuz binaların arasında. kabrin etrafı açık. etrafındaki binalarda 2 yada 3 katlı. en son @shyrain `in Cisco network cihazlarıyla ilgili tanıtımında gitmiştim. saat 5 ten sonra kapanıyor bildiğim, ama özel günlerde gece 12 ye kadar açıyorlar mis. birde orada kütüphane var ama bireysel olarak alabiliyor muyuz bilmiyorum. bu Atatürk`un mirasi ile ilgili asker emeklisi biri Tarihin arka sayfasında konuk olup söylemişti. alt tarafta galerilerin olduğu yer özellikle şahaneydi. kullandığı özel eşyalar da keza. bildiğin kurtuluş savaşı an be an yaşıyorsun , o koridorlarda.
sine gösterim hoşuma gitmedi ama hiç birşey de hatırlamıyorum o kuleden. diğer kulelerde zamanında kullandığı araçlar var,
-
Castaway bunu yazdı
Arkadaşlar merhaba,
Bir kaç ay öncesi Ankara'ya yerleştim. Çok az zamanım kalıyor sosyalleşmek için. Genelde haftasonları da dolu oluyorum. Böyle boşluk yakaladığımda yanlız başıma gezip görebileceğim, yapabileceğim etkinlik tarzı önerdiğiniz şeyler var mıdır?
Teşekkürler.
bi bok yok ankarada . baskent olmasa memur olmasa bır cacık olmaz o sehırden
taksıcısınden bellboyuna herkes mı salakca bır atar havasında olur dogudakı adama , keko değip aşaladıgını sanarlar ya o kekolar angaralıyım havasına yatanlarda :)
senede 7 8 defa gelır gıderım ankaraya su an dusunuyorum da hıc bırsey yok ıs dısında gıdılmez ankaraya .
beypazarı fena degıl a
ataturk orman cıftlıgınde kofte kokorec cok guzel cok guzel dedıler gıttık . ne kofte guzeldı ne kokorec . heryerde donercı hele antakya donercısı dıye burada bıryer ovdu arkadaslar cok sahane fılan dıye kızılayda gıttım yedım ıyı degıldı katık forever V
sakaryaya gıder ıcersın , insanı garip ben sevemedım . ne zaman gıtsem ankaraya burnum yanar nefes alamam ilk 1 gun .
evını duzgun dose arkadas edın oyle yaparsan nereye gıttıgının pek onemı yok. tek basına olduktan sonra dunyayı gezsen boş mutlu olamazsın
hipokondriyak tarafından 17/Nis/16 18:14 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdı
hocam 30 senedir angaralıyım, doğdum büyüdüm, sen nereden geldin bilmiyorum ama ? inan bana çok boş şehir he ben başka bir yerde yaşayabilirmiyim yaşayamam orasıda çok farklı,
ankara kalesi
mogan gölü
hacıbayram
keçiören şentepe teleferik
keçiören estergon kalesi
atatürk orman çiftliği kokoreçç :)
cebeci hamamönü
ulucanlar cezaevi
nato vega akvaryum
ulus roma hamamı
beypazarı var biraz uzak ama çok tatlı bi yer
kızılcıhamam soğuksu milli parkı
şereflikoçhisar var ankaraya 1.5 saat tuzgölü mükemmel bir yerdir
50.yıl parkı cebeci muhteşem manzarayı otur tek başına izle kafa dinle
kızılay yüksel cad,tunalı hilmi,bestekar
bahçelievler 7.cadde
bir iki kadeh bir şey içmek ve kafanı rahatlatmak istiyorsan yenimahalle barlar sokağı çalıkuşı meyhane, bu arada mükemmel mezeleri vardır enfess
dikmen seğmenler parkı
mamak mavigöl
gene mamak sallanan köprü arabanın içinde bir iki birşey içip sallanmanın keyfini yaşamak :)
eymir gölü
anıtkabir var stabil :))
beytepe yeşil vadi
gene ulucanlarda çıkrıkçılar yokuşu var çok muzzam bir yerdir tarih kokar bir simit al ve başla yokuşu çıkmaya
Abi hüseyin kağıtın da dediği gibi bir sevdadır Ankara :)
Bu arada klavyeden ses yok galiba :S
-
HarmOniYaFil bunu yazdı@DevilKingTr , nereden kalkıyor, belediye, özel, otobüs, minibüs.
bir de bu kayak kiti tam olarak neler. baştan ayağa kadar kıyafetler dahil mi? ben özellikle Skateboard MU diyorlar ne, tek parça tahta üzerindekini merak ediyorum.
sen bir fiil yaptın mi mesela? mesela bunların tamamı var mi ve kirası ne kadar olur günü birlik.
@MbK sorma hocam, kimi vakitler gidiyorum. özellikle o aslanlı yok yok mu? şahane. çeşitli renklerde ağaçları dikmişler, çok şahane kokuyor. her birinin üzerine ne olduğunu yazmışlar. öle pek müsade etmiyorlar. ama ben dolanmıştim.
birde değişik rüzgarlı bir havası var. hiçbir yerde aynı tadı alamadım, boğulmuşuz binaların arasında. kabrin etrafı açık. etrafındaki binalarda 2 yada 3 katlı. en son @shyrain `in Cisco network cihazlarıyla ilgili tanıtımında gitmiştim. saat 5 ten sonra kapanıyor bildiğim, ama özel günlerde gece 12 ye kadar açıyorlar mis. birde orada kütüphane var ama bireysel olarak alabiliyor muyuz bilmiyorum. bu Atatürk`un mirasi ile ilgili asker emeklisi biri Tarihin arka sayfasında konuk olup söylemişti. alt tarafta galerilerin olduğu yer özellikle şahaneydi. kullandığı özel eşyalar da keza. bildiğin kurtuluş savaşı an be an yaşıyorsun , o koridorlarda.
sine gösterim hoşuma gitmedi ama hiç birşey de hatırlamıyorum o kuleden. diğer kulelerde zamanında kullandığı araçlar var,
hocam mamak gülveren'den elmadağ midibüsleri var gidebilirsin muhittinin yeri diye bir yer var oradan full takımı 50 liraya mal oluyordu sanırsam skateboard falan var ama öyle uludağ gibi bir pistin olduğunu düşünme eğlenme amaçlı arkadaşlarla gidebilirsen gayet eğlenceli vakit geçirebilirsin
-
GoldenWorld bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
hocam 30 senedir angaralıyım, doğdum büyüdüm, sen nereden geldin bilmiyorum ama ? inan bana çok boş şehir he ben başka bir yerde yaşayabilirmiyim yaşayamam orasıda çok farklı,
ankara kalesi
mogan gölü
hacıbayram
keçiören şentepe teleferik
keçiören estergon kalesi
atatürk orman çiftliği kokoreçç :)
cebeci hamamönü
ulucanlar cezaevi
nato vega akvaryum
ulus roma hamamı
beypazarı var biraz uzak ama çok tatlı bi yer
kızılcıhamam soğuksu milli parkı
şereflikoçhisar var ankaraya 1.5 saat tuzgölü mükemmel bir yerdir
50.yıl parkı cebeci muhteşem manzarayı otur tek başına izle kafa dinle
kızılay yüksel cad,tunalı hilmi,bestekar
bahçelievler 7.cadde
bir iki kadeh bir şey içmek ve kafanı rahatlatmak istiyorsan yenimahalle barlar sokağı çalıkuşı meyhane, bu arada mükemmel mezeleri vardır enfess
dikmen seğmenler parkı
mamak mavigöl
gene mamak sallanan köprü arabanın içinde bir iki birşey içip sallanmanın keyfini yaşamak :)
eymir gölü
anıtkabir var stabil :))
beytepe yeşil vadi
gene ulucanlarda çıkrıkçılar yokuşu var çok muzzam bir yerdir tarih kokar bir simit al ve başla yokuşu çıkmaya
Abi hüseyin kağıtın da dediği gibi bir sevdadır Ankara :)
Bu arada klavyeden ses yok galiba :S
gardaşım inan aklımdasın gelse yapıştırcam direk sana
-
@DevilKingtr
Eyvallah abi canımsın inşallah bir yerlerden çıkar valla bi umut bekliyorum tek umut kapım sensin :) Teşekkürler tekrardan.
-
hocam ankaranın neresine taşındın yakınlardaysan görüşelim bi aralar :) Bide ankara buluşması oluyordu beyler noldu iş!
-
tskler @DevilKingTr.
Genel olarak,
Birde şu Alıntıları yapMAsak, Mobilde işkence yav. ^.^)///
hazır bir öneri getireyim.
@holyone, lakabın olduğu satırda, lakabın hemen yanına, bir ikon koyulur, sadece lakabı alıntılar. öteki türlü, Scroll (kaydırma) üstüne Scroll(kaydırma), ZULÜM, İŞKENCE, CİNAYET SEBEBİ :D
-
Ankaradan baska bir sehire tasinmak, ankarada yapilabilecek en guzel sey
-
Ankaradan baska bir sehire tasinmak, ankarada yapilabilecek en guzel sey