folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara'da Yapılacak Şeyler

Ankara'da Yapılacak Şeyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

N11. comdan 2 tane ucuz yollu olta alınır çanıllı dikilitaş kurtboğazı turna sazan avına çıkılır. Başkada bişey bok yok. Bu haftasonu kayınpedwrle dikilitaş gidicez beklerim... 

Not:sazan avı 15 haziranda başlıyor bilginize

yanak tarafından 18/Nis/16 15:02 tarihinde düzenlenmiştir

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    iyi fikir, gölleri, göletleri dereleri, çayları, neler? hepi topu kurtboğazı mi?

şu adresler güzelmis.

www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=11628

m.radikal.com.tr/turkiye/ankaranin_denizi_aratmayan_mesire_yerleri-886341

bildiğim porsuk çayı var. Kusmuk gibi suyu var. Balık mi bulunur orada.

tamam, bi tane scooter yada motokros araştırmaya bakalım artık. -.^)

RitmFarbRacourci tarafından 18/Nis/16 16:56 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Bende yeni başladım balık işine. Geçen Kırıkkale karakeçili yeye gittik on numaraydı1.5 saat mesafede. 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Altındağda altınköy var aile yada arkadaşlar ile gezilir.

Çevre yolunun hemen üstünde Yakacık mesire alanı var alkol serbest aile ve arkadaslara uygun 

Ümitköyde alaçaatlı var mükemmel piknik yeri mangal semavi hazır gelir sen etini koy pişir ye

Mithatpaşa köprüsü altında aksam 10 dan sonra tezgah kurulur tavuk köfte kokorec sucuk nohut pilav midye. Köftesi efsanedir

Aklıma geldikçe eklerim 

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Haftasonu seğmenlere gidip bira içip rahatlayabilirsin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 3942 Toplam Mesaj: 36
ankara