folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ankara'da Yapılacak Şeyler

Ankara'da Yapılacak Şeyler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    PathfindeR00 bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

Ankara'da yaşasaydım her boş vaktimde Anıtkabir'e dua etmeye giderdim.

Oturduğun yerden et ordanda kabul olur merak etme. Arada dedene babannene filanda et. 

Etmediğimi ne biliyosun mübarek. ;-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Ben ta new yorkun gobeginde arabada oyun havasi dinliyosam bir sevdasi var demektir. Karanfili, olgunlari, bahceli 7.caddesi yeter. Demet parkinin semaveri yeter. 

Angaralilara selamlar. Mustafa Tas'tan gel gor vefasiz i hediye ediyorum hemserilerime, gardaslarima.

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    o demetevler parkının her yeri, Suriyeli dolu. değişik değişik insanlar var. bir ikisiyle sohbet ettim, ıraktan geldik. ırak Türkmen`iyiz filan diyorlar. pek inanamadım. sanki öğretilmiş gibi.

bir benzerini Keçiörende, yanan Osmanlı pazarının orada gördüm. akşam üstü hali saha maçı yapıyorlardi.

buradan da sana selam olsun ayrıca @mizahi hocam. ^.^)//

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

mega show

C10H15N tarafından 17/Nis/16 23:46 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Şu şehiri bir ben seviyorum galiba.

Güven veriyor buda yeterli benim icin. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Şu şehiri bir ben seviyorum galiba.

Güven veriyor buda yeterli benim icin. 

güvenmi :D 35 tane bomba patlattılar ne güveni abla 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    C10H15N bunu yazdı

mega show

Tabi maltepe mega showu gecmemek lazim ibocan mustafa tas icin git bir birde milanoya ak oradada onur yalcin war oda iyi kaynatir :)

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenWorld
    GoldenWorld's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

mega show

Tabi maltepe mega showu gecmemek lazim ibocan mustafa tas icin git bir birde milanoya ak oradada onur yalcin war oda iyi kaynatir :)

En son da üstüne midyeyi gömdün mü bol limonlu öff tamamdır :D Abi paralanırsak bir gün hep beraber gidelim tbt olarak :)

İnsan ne kadar az düşünürse, o kadar çok konuşur.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

3 yıldır ankarada yaşıyorum şehirde yapılacak çok şey var aslında ama gerçekten meraklı olmalısın istanbul - ben daha önce ordaydım - gibi etkinlikleri gözüne sokmuyorlar araştırıp bulmalısın tiyatro opera gibi şeyler var ankara da gezilip görülecek bi avm leri var seviyorsan

onun dışında bir şehri güzel yapan içindeki insanlarıdır çevren arttıkça tunalıda arkadaşlarınla buluşmayı istanbulda vapurla karşıya geçmeye tercih edebilirsin - ben edemem orası ayrı - 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

1. Aşti'ye gidilir.

2. Herhangi bir otobüse atlanılır.

3. Ankara'dan uzaklaşılır.

while (1<2)
Toplam Hit: 3944 Toplam Mesaj: 36
ankara