Ankara'da Yapılacak Şeyler
-
PathfindeR00 bunu yazdıMbK bunu yazdı
Ankara'da yaşasaydım her boş vaktimde Anıtkabir'e dua etmeye giderdim.
Oturduğun yerden et ordanda kabul olur merak etme. Arada dedene babannene filanda et.
Etmediğimi ne biliyosun mübarek. ;-)
-
Ben ta new yorkun gobeginde arabada oyun havasi dinliyosam bir sevdasi var demektir. Karanfili, olgunlari, bahceli 7.caddesi yeter. Demet parkinin semaveri yeter.
Angaralilara selamlar. Mustafa Tas'tan gel gor vefasiz i hediye ediyorum hemserilerime, gardaslarima.
-
o demetevler parkının her yeri, Suriyeli dolu. değişik değişik insanlar var. bir ikisiyle sohbet ettim, ıraktan geldik. ırak Türkmen`iyiz filan diyorlar. pek inanamadım. sanki öğretilmiş gibi.
bir benzerini Keçiörende, yanan Osmanlı pazarının orada gördüm. akşam üstü hali saha maçı yapıyorlardi.
buradan da sana selam olsun ayrıca @mizahi hocam. ^.^)//
-
-
Şu şehiri bir ben seviyorum galiba.
Güven veriyor buda yeterli benim icin.
-
futurist bunu yazdı
Şu şehiri bir ben seviyorum galiba.
Güven veriyor buda yeterli benim icin.
güvenmi :D 35 tane bomba patlattılar ne güveni abla
-
C10H15N bunu yazdı
mega show
Tabi maltepe mega showu gecmemek lazim ibocan mustafa tas icin git bir birde milanoya ak oradada onur yalcin war oda iyi kaynatir :)
-
DevilKingtr bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
mega show
Tabi maltepe mega showu gecmemek lazim ibocan mustafa tas icin git bir birde milanoya ak oradada onur yalcin war oda iyi kaynatir :)
En son da üstüne midyeyi gömdün mü bol limonlu öff tamamdır :D Abi paralanırsak bir gün hep beraber gidelim tbt olarak :)
-
3 yıldır ankarada yaşıyorum şehirde yapılacak çok şey var aslında ama gerçekten meraklı olmalısın istanbul - ben daha önce ordaydım - gibi etkinlikleri gözüne sokmuyorlar araştırıp bulmalısın tiyatro opera gibi şeyler var ankara da gezilip görülecek bi avm leri var seviyorsan
onun dışında bir şehri güzel yapan içindeki insanlarıdır çevren arttıkça tunalıda arkadaşlarınla buluşmayı istanbulda vapurla karşıya geçmeye tercih edebilirsin - ben edemem orası ayrı -
-
1. Aşti'ye gidilir.
2. Herhangi bir otobüse atlanılır.
3. Ankara'dan uzaklaşılır.